Komentari za tekst "Povećanje dečijeg dodatka"

Komentara
9
Ostavite komentar
Ja sam u avgustu ostala bez posla,morala sam da potpisem sporazumni raskid ugovora tj. bila sam prinudjena i zbog toga nisam imala pravo da podnesem zahtev za deciji naredna 3 meseca,od prestanka radnog odnosa,a za socijalnu pomoc nemam pravo narednih godinu dana.Inace sam samohrana majka jednog deteta.Toliko od pomoci ove bedne drzave.Pozdrav svima!
Ivona imas pravo na deciji kod mene je situacija bila ista ali ja ima deciji zahvaljujuci jednom savetu pravnika...
Imam dvoje dece jedno 4 godine a adrugo 9 meseci i nemogu da ostvarim pravo na deciji dodatak .Suprug mi je ostao bez posla ja nisam zaposlena nemamo nista od zemlje i nedaju nam /Sto?
u bih prvo djete nema pravo na dd,drugo ima 35km,a treće 75km
Zanima me zasto je u nekim opstinama,recimo u Cacku roditeljski dodatak za prvo dete znatno manji nego sto je u gore navedenoj tebeli?
e ovako ja imam dvoje dece od ne pune 4 i 2godine,trece ocekujemo u septembru.Naime mi nemamo pravo na deciji jer suprug i ja nismo vencani,i nemamo istu adresu prebivalista,a ista nam je opstina TO JE NJIHOV RAZLOG,SRAMOTA!!!!Roditeljski dodatak primam i iznosi 4400din za drugo dete! A suprug je jedini zaposlen i jos nije prijavljen!!!Gde je tu pravda?????
Kad sam otisla u postu neprijano sam se iznenadila, dobila sam 4500,oo din za dvoje dece. Bas smo naivni!!!! SRAMOTA za drzavu!!!
Tek da se zna,deciji dodatak nije 2887,00 vec 2300,00din,uvecani deo!!!I to je strasno!!!Dali jos neko prima deciji,interesuje me dali je isti od opstine do opstine ili ima razlike!!!Ja sam na teritoriji opstine Ub!!!!
Deciji dodatak od 2.887,00 dinara, toliko je zalosno da ono sto bi imala da napisem ne bi stalo na jednu stranu!!!!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »