Komentari za tekst "Jelovnik za trudnice"

Komentara
6
Ostavite komentar
Pa ja meso i jaja ne mogu ni da vidim, a jos gore da namirisem. Muka mi je od svega...mogu samo jogurt i dvopek...Samo tokom drugog meseca sam izgubila 3kg. Meni Antimetil ne pomaze uopste. Jedino me smiri aktivni ugalj.
Ma sve smemo da jedemo sta nam prija, samo bez kafe , cigara alkohola i slicno.
Drage "debele koleginice",
ANTIMETIL je jedno cudo od tablete, na bazi djumbira. Kako ne bih ponovo zaglavila na infuziji, preporuku sam dobila licno od svoje doktorke, koja je ginekolog. Nakon prvog dana sam se preporodila. Pose dve kutije prestala sam sa koriscenjem, jer su i mucnine prestale (otprilike deveta nedelja). I dalje mi je hrana bljak, ali mirisi nisu tako intezivni i teski. Sad bukvalno mogu i na silu da jedem. Ovo mi je treca trudnoca, ali prvi put da ni jednom nisam povratila u prvom trimestru.
Zaboga zar trudnicama preporučiti margarin da jedu?!!!! Margarin koji je industrijski izum, poluplastika, prepun trans masnoća. Užas. I od tolikih ugljenih hidrata koje ste natrpali u jedan dan, mora se udebljati. Kakav crni musli za večeru? Drage trudnice, muka će proći. Meni je u prvoj trudnoći bilo užasno prva tri mjeseca, u ovoj sada ništa. Da se ne udebljate postoji najvažnija stvar, ne jedite slatko i izbjegavajte industrijsku hranu u kojoj nemam ničeg korisnog (pomenuti margarin, keksi, napolitanke, pudinzi, smoki, čips itd).
Ista prica. sve je to lepo, ali ja od muke ne mogu da smislim ni meso ni povrce, a od voca jedino jabuke podnosim, niti mogu mleko ni jogurt :(
plakacu, plakacu,plakacu....ja od mucnine ne mogu ni frizider da otvorim, vucem se ko pas po kuci...kad procitam o zdravoj ishrani samo mi idu suze na oci....ovo je za neke druge trudnice nije za mene ;-(
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »