Komentari za tekst "Kako odabrati ime za bebu?"

Komentara
6
Ostavite komentar
Uf, isti problem. Za kćerkicu sam imala ime (Nina) i pre nego što je nastala i nisam dozvolila nikome da me odgovori (a bilo je pokušaja,jer je kratko kao nadimak).Sada bih trebala saznati pol druge bebe za nedelju dana i nemam blage veze koje bih ime dala kad bi opet bila kćerka...
za ceru smo iz topa znali da ce biti Masha,a za sina do kraja nismo imali ideju,jer su sva imena nekako potrosena.Pred kraj trudnoce se svasta iskomlipovalo i kada sam ga rodila i ugledala odmah sam pomislila...moj pobednik.Tako je dobio ome Viktor.Bogu hvala da su lekari pogresili,sve je bilo savrseno...juce smo napunili prvu godinicu!!!
I ja imam isti problem kao Maja. Sa prvim sinom nismo imali problema. Drugog smo mesec dana zvali jednim imenom, da bismo se dan pred upis u maticnu knjigu rodjenih ipak predomislili i dali mi drugo. Sad cekam cerku i bila sam presrecna misleci da cu ovog puta lakse odliciti, ali.... Ili mi se dopadaju neka imena koja su veoma popularna pa me to nervira, ili mi ne idu uz prezime, ne bih neko obicno, a ne bih ni previse neobicno...jasno je da je problem u meni :-)
Neka bude Aleksa
Neka bude Aleksandar ili Aleksandra. Ne pitaj zašto. Javilo ti se. Nek' bude sudbina što si ovo sad pročitala. To je lepo ime u obe verzije, ime bez mane. Bićeš ponosna, i dete će biti srećno ceo život sa tim imenom.
Ako nekom treba pomoc da neka se javi :-))) ja prosto nisam u stanju da dam detetu ime, moj bebac je dobio ime posle 3 meseca i dan pred upis ja nisam bila sigurna koje cu. Opet sam trudna, cini mi se lakse mi je da rodim nego da dam ime, sta cu...nesto nije sa mnom u redu...:-)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »