Komentari za tekst "Koji su simptomi izlaženja prvih zubića?"

Komentara
3
Ostavite komentar
Moja beba ce za 4 dana uci u 6 mesec i danas joj je nikao prvi zubic. Juce mi je mnogo glodao prst i kao da sam osetila grebanje. Posle sam videla jednu tackicu, kao rupica, na mestu gde treba zub da izbije. Danas je to grebanje znatno jace i moze se napipati zubic. Jos pre mesec dana je poceo da balavi. A danima se,maltene, udara po licu, gura sakicom u predelu nosa. I cesto je drzao rukicu iznad uva. Ne znam dal to ima veze sa zubicima. Desni su mu crvene i upaljene.
Za mlodelatora jedan kom.: Pasus "trljanje obraza i potrzanje usiju" je na hrv, kao da je samo iskopiran sa hrv sajta, stonnenostablja narocit utisak. Mislila sam da ovaj sajt pisu strucna lica, a ne samo copy - paste.
Imam bebu od 6mes. par dana je razdrazljiv place nocu budi se tesko zaspe ima blago povisenu temp.kaslje i grklja danas ga vodim kod doktora....da vidimo sta je.
Imam bebu od 9 ipo meseci i nema još ni jedan zubić. U poslednje vreme ima redju stolicu,osipa se oko usta, razdražljiva je... sve su to redovni simptomi izlaska prvih zubića. Medjutim, primetila sam da joj je apetit opao. Treba mi dosta vremena da je nagovorim da uzme prvi zalogaj neke hrane. Da li to ima veze sa zubićima? Napominjem, da i dalje sisa ujutru i uveče.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Prelepe fotografije majki koje doje blizance »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »