Komentari za tekst "Grip u trudnoći"

Komentara
6
Ostavite komentar
cao ja sam Katarina trudna sam oko mesec dana prehladjena sam malo i plasim i mnogo se plasim pa bih volela da znam da li je grip toliko opasan za trudnicu????
to se isto i meni desava da mi se cini da se ne pomera kao pre ...ili je mozda u pitanju velika briga :S:S:S bila sam juce na kontrolu i cula sam bebino srce al ipak brinem :S pozdrav
Ulazim u 8. mesec za par dana i do sada nisam ni jednom bila bolesna tokom trudnoce. Medjutim, odjednom sam preko noci dobila groznicu, i temperatura mi je spala (dobro sam se oznojila), ali imam uzasne bolove u grlu, misicima i zglobovima da ne mogu da se pomerim. Nisam bila kod doktorke, pokusavam da se izlecim vocem i oblogama. Ali, ako ovako potraje, svakako cu je posetiti.

Bebac se, za razliku od ranije, konstantno pomera, pa se pitam da li je ovo cak i dobro, buduci da nisam osecala njene pokrete u nekom znacajnijem intezitetu. :)
cao ja sam pre 2 nedele ilmala bas jak grip i bila 3 dana u bolici pod nadzorom imala sam tepmeraturu 38 dali su mi antibitoike i paracetamol i isto puno tecnosti pa sam za 3 dana odzdravila,polse 3 dana bila sam na morfoloski ultra zvuk posto zivim u italiji oni to rade obavezno beba je bila u redu... sad posle 2 nedele mi se vratio opet grip al bez temp. bila kod dr, daa mi je antibiotike i paracetamol u slucaju da imam temp. mnogo sma umorna od gripa neznam vise sta cu i brinem se za bebu mnogo...
Ja sam u sestom mesecu trudnoce dobila upalu grla,pila sam sumeci vitamin c od 1000 mg,i dosta tecnosti i svezeg voca.Doktor mi je prepisao antibitik sada trenutno ne mogu da se setim koji je antibiotik bio,samo mogu recu da sam nastavila svoju terapiju i bol u grlu je prestao za dva dana.Nekada treba slusti i svoju intuiciju.
Cao svima,
ja sam krajem drugog meseca trudnoce bila prehladjena,i farmaceut u apoteci mi je preporucio EFERALGAN sumece tablete,koje su mi pomogle.Uz to,pila sam dosta cajeva.Najvise od svega mi je pomogao limunov sok,koji sam cedila iz svezeg limuna,sa malo vode i secera.Kiselo,ali pomaze.
Sada sam na kraju petog meseca,ovih dana sam imala osecaj da cu se prehladiti i naravno,ponovo uzela Eferalgan,od kojih su mi prosli i bolovi u ledjima.
Kazu da je taj lek jedini,koji se moze piti u trudnoci,ali u malim kolicinama nego sto ga piju druge osobe.Pozdrav
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »