Komentari za tekst "Podrška partnera: 20 čarobnih fotografija tata na porođaju"

Komentara
12
Ostavite komentar
Divno! U nasem porodilistu u Pozarevcu ne postoji opcija da partner prisustvuje porodjaju, tako da idem sama krajem Jula... Bilo bi lepo kada bi se svakom porodilistu omogućili takvi uslovi...
Moj dragi muz je bio na oba porodjaja...prvi porodjaj trajao 16 sati a drugi 2 sata(na drugom porodjaja kaze babica njemu spremi se da slavis...On je gleda misli u sebe da je to da utesi mene jer sve je to prebrzo ) Iskustvo mog muza “nista lepse ni zasta na ovom svijetu nebih propustio ovaj trenutak”😍
U kom gradu?
Posto nama ne dozvoljavaju prisustvo oca na porodjaju a to jako zelimo oboje
Gledam ove slike i sta mi prolazi kroz misli...samo jedno...kako ovi muzevi vole svoje zene, kakva ljubav zraci iz tih muskaraca, to je podrska, to je partnerstvo to je zajednica. Hvala vam na ovim fotografijama, bilo je prelepo gledati ih.
Moj suprug je bio prisutan i bio mi je od velike pomoci. Bio je pored mene 46h i sacekao naseg princa. Oboje smo plakali, to je nesto sto cemo pamtiti do kraju zivota. Taj trenutak radjanja novoj zivota, nase dete, nasa ljubav u jednom malenom bicu. Uvek cu biti beskrajno ponosna na njega!
Svaki tata treba da bude tu!
Suprug prisustvovao, meni mnogo olaksao svojim prisustvom a njemu bilo predivno iskustvo docekati zajedno sa mnom nasu cerkicu i presjeći puocanu vrpcu.
Naše iskustvo je fenomenalno, moj muž mi je bio ogromna pomoć i podrška na porođaju i, neočekivano, bio je sasvim pribran. Prelepo iskustvo koje se pamti celog života.
Lepo je ovo....moj muž ni u ludilu ne bi pristao da bude na porodjaju a kada sam počela da se lecim od postporodjajne depresije, rekao mi je da pijem lekove jer sam luda .... inače mi stalno priča da me voli.... evo ne znam. Divim se ovim momcima, svaka cast. Doduše kod nas ne porodilja ne može ni obići dok ne izadje iz bolnice a kamo li da bilo ko prisustvuje.
Ja sam se tri puta poradjala i sva tri puta me samo odvezao do porodilista i otisao 😡, treci put sam se brzo porodila i trebao je neke papire da popuni, a nije tu, da bi ga babica preko telefona pitala, a gde ste Vi vec brze bolje nestali..... Volela bih da je bar na jednom prisustvovao samo da vidi kroz sta sve zene prolaze..... Aliiiii..... Svaka cast ovim tatama ❤️
Boze divno...
Ljepota radjanja i zivota, ljubavi...
moj muz je prisustvovao porodjaju i bio mi je od neizmerne pomoci i podrske, zaista ne znam kako bih uspela da sve prodjem i podnesem bez njega. Da je mogao, na trepavicama bi me drzao-aktivno je ucestvovao i pomagao pri porodjaju, a sa kontrqkcijama , sve je trajalo cak 26sati.
Medjutim, on je doziveo traumu od koje se nedeljama oporavljao. Povrrmeno mi je vise bilo zao njega, nego sebe. Sigurno je tesko gledati voljenu osobu u tako teskim mukama!stoga, ako budemo cekali drugo dete, sama cu da insistiram, da ostane van sale. Bolje je da bar on ostane zdrav i jak. A ne da onda kuci on vise padne duseka, nego ja!:)
razmislite o tome, buduce mame, molim vas.
suvise fame oko tog prisustva oceva na porodjajima, a druga strana medalje- tezak postpartum za oba roditelja i malena beba koja iziskuje ogrooman napor.
Ne znam koja slika mi je lepsa,svaka vredi vise od 1000 reci. Kod nas isto tata treba da prisustvuje ako se sve uklopi krajem jula :).
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »