Objavi ovaj tekst na 
Da li ste trudni ili imate bebu?
Unesite termin porođaja ili datum
rođenja vašeg bebca i pratite njegov
razvoj iz nedelje u nedelju.
Ostavite komentar
moj bebac je napunio 10meseci i tek sad mu izbijaja zubic..nikakvih simptoma nemamo niti smo imali..bili smo zabrinuti syo ih nije bilo, ali doktor nam je rekao da je to normalno i sto kasnije to bolje ;)
Pozdrav svima. Moja beba ima 4 meseca i 2 nedelje. Stalno place, vec mesec dana ne spava nocu. Docekamo jutro. U zadnje vreme stavlja sve sto dohvati u usta, stalno balavi i place. Ne znam da li to da prepisem zubicima, ipak je previse rano.
Moja beba ima dva meseca i na adaptiranom je mleku. Zadnjih dana odbija da pije mleko, vristi kad joj prinesemo flasicu. Probali smo da zamenimo cucle, mleko, opet isto. Pojede ona ipak sve kad je nekako animiramo i smirimo. Bili smo kod pedijatra, primetio je da ima lazne zubice ili pseudo zube.... Čitaj dalje
Svi komentari 132
Dok vaša beba još ne zna reči kojima bi vam rekla da vas voli, ona vam to pokazuje na druge načine koji mogu proći neprimećeno »
Uprkos tome što deca sa Daunom u Nemačkoj imaju savršene uslove za život, trudnice se sve češće odlučuju za pobačaj kada saznaju sa defekt ploda »
Ako slučajno imate lutku Kajla, zbog mogućnosti hakovanja podataka, nemački stručnjaci poručuju da se ona uništi »
Deda Mraz čeka sve najmlađe u Aksinim prodavnicama »