Objavi ovaj tekst na 
Da li ste trudni ili imate bebu?
Unesite termin porođaja ili datum
rođenja vašeg bebca i pratite njegov
razvoj iz nedelje u nedelju.
Ostavite komentar
Znam da ću ovim komentarom iztavzai burne reakcije onih koji su tamo negde, u inostranstvu stekli svoje diplome, ili su ih kupili, ali Naše školstvo je oduvek imalo širinu, tako da je čovek koji završi srednju školu, višu, ili fakultet u bivšoj Yugi, imao i znatno više znanja iz mnogih... Čitaj dalje
Zdravo moja bebica ima mesec ipo dana pošto na prvoj kontroli rekli da je samo 260gr dobio al porastom u visinu pa su rekli da ga hranim na svaka 2h i uvece poslr dojenja pred. Spavanje da ponudim dohranu. E posle 7dana jeste počeo da dobija na kolaži al i visini opet rekli mi da nastavim isto... Čitaj dalje
Moja beba ima 6.5 meseci i jedan zubic koji pravi problem. Pri podoju iz cista mira ugrize vrh bradavice i napravi ranu. Sada su podoji jako bolni. Silikonske bradavice nece da korisi, iako ih je koristio po izlasku iz porodilista, pa sve do pre 3 meseca. Ima li neko ideju, sta bih mogla da radim?
Svi komentari 27
U najranijem uzrastu deca slepo veruju roditeljima, ali kako sazrevaju traže jače argumente za zahteve i pravila »
Odvija se postepeno, a najviše zavisi od odnosa sa roditeljima, ljubavi i pažnje koju dobijaju kao i načina kako se sa njima o tome razgovara »
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»