Komentari za tekst "Kako da vratite PDV na bebi opremu?"

Komentara
1016
Ostavite komentar
Ima li nešto novo za pdv. Tri puta se raspitujem u poreskoj upravi one kažu kako su bile u gužvi i nisu stigle da to odrade imaju dve pune kutije, to pričaju već već dva meseca. Ovde neko nas zajebava.
Cao svima! Zanima me da li ce moci da se povratii PDV u februaru 2017, za decu rodjenu u 2016-oj?
Da li je dobio neko uplatu za julski povrat PDV-a - opstina NBGD?
Nbg nista pa i prosle godine se cekalo do sledece godine pa ni ne ocekujem nista pre
I mene to zanima, predala sam 12.7., jos uvek nista..
hahaha, sada više nikako, eto da vidite kako je bilo mamama sa starijom decom, vi imate sve povlastice, i non stop se bunite, jer ste razmažene balavice
Svetlana mi samo tražimo ono što nam po zakonu pripada. To što ste vi rađali u drugom vreženu de daje vam za pravo da nekoga vređate. Ovaj sajt nije namenjem isfruatriranim ženama lečite bahatost na deugom mestu. Mismo razmažene sve smo majke i radimo ne sedimo kući nezaposlene ali svaki dinar je potreban i imamo pravo da tražimo što nam duguju. Stvarno sramota.
Predato sve u februaru opstina Novi Beograd, ni resenja ni uplate jos nema!
Da li neko mozda ima neku informaciju ili lepu vest da je bar nekom legla uplata 😀
Danas sam zvala informacije Poreske uprave Zemun, predala sam 12.07.2016., zahtev za uplatu je poslat u petak,rekli su da očekujem uplatu danas u popodnevnim satim.
Moja drugarica iz Zemuna je predala pocetkom jula - njoj je uplaceno,a ja sam predala 12.07. - jos uvek nista ;(
Milice, u prethodnim komentarima sam napisala broj telefona na koji mozes proveriti za sebe. Ja sam odbijena zbog neke greske u Pio fondu, cekam resenje pa da predam zalbu da se to ispravi. Pozdrav.
Da li je nekom iz zemuna bila uplata?
da li je pocela isplata na opstini Zvezdara?
Opstina Zvezdara ce biti ovih dana,zena kojs radi zahteve je bila na odmoru,a papire nisu prosledili da ih neko drugi odradi
Ja sam predala 13.07.2016,opstina Zvezdara i jos nista.
Da li je nekome leglo sa opstine Palilula?

Evo 31.08 a nije jos leglo. I kako moze da se proveri ?
cialis 20mg
Ops.Novi Beograd,legao novac,resenja nema. Za pelene su racunali veci procenat,za mleka i mlecne kasice nizi. Vocne kasice i sokice ne racunaju. Ima li mesta za prigovor ili je to to? Ovo je povracaj za mesec februar,da nekoga ne zbunim. Za jul-bice sledece godine,valjda ;)
A kako znate koliko su vam racunali kada na resenju to ne pise? Inace me zanima koliko procenata se vraca za hranu, a koliko za pelene.
I mi ocekujemo novac svakog dana to je pdv jos iz februara! Rekli su nam da jos nisu ni krenuli da rade povrat za jul! Opstina N.Beograd je u pitanju
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Najposećene fotke - Trudnoća
 • Super porodica
  nasa prva beba
  Veliki stomak
  Ljupka Mitic
 • Jelena
  Jelena
  ANASTASIJINA MAMA
  u parkicu
 • moja mala...
  trudnica
  Jelena
Nekada porodica ne može sama da se izbori sa preprekama koje nametne teška bolest deteta »
Dobiti četiri devojčice odjednom nije bio težak zadatak, ali odgajanje sigurno jeste. Pogledajte kako se ova mama bori sa tim »