Komentari za tekst "Kako da vratite PDV na bebi opremu?"

Komentara
425
Ostavite komentar
Iz kog si grada?
Pitanje je samo da li ti je pisalo na racunu izričito: kolica, krevetac, autosedište a ne recimo brend kolica i samo set. Ako ne piše izričito šta je onda ne uračunavaju taj artikal za povraćaj PDVa.
Svakako prošetaj do poreske i još jednom se raspitaj o čemu se radi jer greške se dešavaju.
Nadam se da sam pomogla
Da li je jos nekome refundiran pdv na bebi opremu?
Meni još uvek nije refundiran novac...
Zdravo mame.:-) ako moze neko da mi odg.,bila bih bas zahvalna..termin porodjaja mi je pocetak juna,da li imam pravo na povracaj pdv na stvari koje kupim pre.rodjenja bebice? I da li tu spadaju i tetra i svedske pelene,iki samo one jednokratne? I da li ogradica (jorgance i jastucici sto vezujemo oko.kreveta),da li i tu spada povracaj? Hvala unapred.
Cao! Trebalo bi da upadas sa racunima i pre porodjaja,mada od njih zavisi. Tetra i svedske onda upadaju ako se naglase na racunu da su "pelene",ogradica onda upada ako pise "krevetac",jorgani tj oprema ne pada u tu kategoriju. Srecno!
Predala sam 2.februara ,novac je legao 25og;)
Ada li ti je stiglo resenje pa tek onda novac?!I u kom gradu si?!Jer i ja sam tada predala a jos nista?!:)))
Koliko se ceka na uplatu za povracaj pdv?
dali je nweko dobio neku uplatu od pdv za bebi opremu
Na Zvezdari traže jos jednu stavku koju ne mogu da vam slikam a ne znam sta je to?A mozda i znam...ali eto nisam predala na kraju,jer nisam imala to a i čekali zadnji dan:(
da li ste mozfa dobili resenjr ili pare? i ka sam sa Zvezdare,nema nista jos uvek?
Da li neko moze da mi kaze koliki je PDV na hranu za bebe? Hvala
beba rodjena u septembru 2014.ali nismo obratili paznju na ovo sve,nismo skupljali,imamo par racuna,izmedju ostalog i od kolica,mi to ne bismo predavali sad,da li mozemo u drugom roku,odnosno julu?
Možete predati sve račune koje imate, bez obzira na to kada je roba kupljena, bitno je samo da je kupovina obavljena malo pre rođenja bebe i na dalje do druge godine detetovog života.znači, priznaju se svi računi za robu na koju imate povraćaj pdv-a.
ako su racun izdati u periodu do 01.01.2015. pdv se vraca sad, ukolilo ih sad ne predate, nece vam priznati u julu,jer tad priznju samo racune od 01.01.2015. do 31.06.2015.
Koliko se vremenski ceka da pozovu za resenje?Unapred hvala
Posto sam zakasnila, da li nekako mogu poslati zahtev i sve ostalo postom i na koju adresu u Nišu?
Zanima me da li mogu racune od 2014 godine, da predam u julskom roku, ili moram sad u februaru? Hvala unapred.. pozdrav
Nije mi jasno sta znaci "spsak brojeva tih fiskalnih isecaka", da li su u pitanju brojevi tih fiskalnih racuna ili broj prilozenih fiskalnih racuna za koje trazim povrat PDV-a, kao ni to, recimo kako da fotokopiram fiskalne isecke koji su dugi preko 1 metra?
Zdravo,interesuje me sl stvar. Termin mi je pocetkom juna,da li stvari mogu kupiti pre rodjenja bebe? Imam li i u tom slucaju pravo na povrqcaj pdv? Ako.imam,kada predajem dokumente? Hvala na odg.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Najposećene fotke - Trudnoća
 • Super porodica
  5.mesec
  nasa prva beba
  Veliki stomak
 • Ljupka Mitic
  Jelena
  Jelena
  ANASTASIJINA MAMA
 • u parkicu
  Jelena
  moja mala...
  5.mesec
Kad bi vaše bebe pitali šta zaista žele njihov spisak bi verovatno ovako izgledao »
Deca samohranih roditelja često zaborave da se zahvale za svu pažnju koja im je poklonjena. Ova devojka je to učinila umesto njih »