Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Komentari za tekst "Kako da vratite PDV na bebi opremu?"

Komentara
247
Ostavite komentar
Da, pise БИ:
da to je onaj broj na dnu ispred koga pise BI (sto znaco broj izvestaja)
pocelo je predavanje papira za pdv,od 01.07 do 15.07 ,neko je pitao da li ulazi stolica za hranjenje ne ulazi samo sediste za kola...predaju se fiskalni racuni od januara do juna 30.06.
Ulazi i sediste za kola i stolica za hranjenje. Pozdrav http://www.poreskauprava.gov.rs/sr/fizicka-lica/pregled-propisa/korisnicka-uputstva/451/korisnicko-uputstvo-u-vezi-sa-refundacijom-pdv-a-za-kupovinu-hrane-i-opreme-za-bebe.html
ukoliko kupimo kolica za bebu u periodu od 05.07. do 10.07.2014. da li mozemo odmah da podnesemo i taj racun, ili se taj racun podnosi u februaru 2015?
Hvala.
cekas 2015
Do kad mogu da se predaju racuni sad u julu za povracaj pdv-a? sta je sve potrebno od dokumenata?
Molim vas,brzo mi odgovorite jer ispunjavam obrasce,one kasice jel to samo za hranu ili moze i za sokice(juvitana,hipp,itd..)bila bih vam zahvalna da neko odgovori za to..
Sta sve spada u kasice?Jer spadaju i one od zitarica ili samo one u teglicama?
I jedne i druge, ne mogu sokici... Pise sve na sajtu poreske uprave...
Da li vaze racuni i od 2013 godine?
Naravno da vaze. Ako ste predali npr prosle godine u julu racune za prvu detetovu godinu, logicno je da ste od jula do decembra detetu kupovali pelene i sl. i te racune predajete sad u ovom roku. Bi
Mislim da ne vaze, mi smo dobili pdv za 2013. i pri tom smo predali nekoliko racuna iz 2014. ali su rekli da ne vaze jer se oni predaju pocetkom jula.
A sta je sa pdv-om za v.maramice,Pavloviceva,stramplice,benkice,bodici,portikle,flasice,varalice,glodalice,..i jos hiljadu stvari koje su potrebne maloj bebici..???
Za koji period mogu da se predaju racuni? Pitam pošto smo kupili stolicu za hranjenje 1.jula.
Hvala na odgovoru.
JA SAM PREDALA PRVI PUT U FEBRUARU. SVAKI FISKALNI RACUN SA KOPIRALA I PODVUKLA STA SE ODNOSI NA BEBI OPREMU. PRILOZILA SAM I TABELU NA KOJOJ SAM SVE TO ODKUCALA. VRATILI SU MI U DIN CELOKUPAN PDV.
PREDALA SAM U PORESKOJ UPRAVI VOZDOVAC.
TAKO DA OD TIH PRICA KAKO NE VRACAJU I SL. MI JE MUKA.
ISRED MENE JE BIO COVEK KOJI JE BACIO NA STO IZGUZVANE FISKALNE RACUNE I REKAO EVO VAM... JA MU NE BIH DALA NI 5 PARA.
Tabela u kojoj ima 6 kolona: datum, broj isecka, naziv prodavca, ukupna vrednost racuna, vrednost robe za koju trazim povracaj i iznos njenog pdv-a.
Draga Mirjana, sta si tacno otkucala, sam brojeve racuna? :) da, svako voli urednu dokumentaciju.. ne znam, za pelene, da li se porey vraca za tetra i svedske pelene ?pozz
Pozdrav svima,

Moze li mi neko reci ko zna da li vaze racuni na kojima pored pelena ima i drugih artikala, i kad se kaze broj fiskalnog racuna da li se misli na BI broj koji je na dnu racuna.
Hvala
Naravno da vaze. Nama su cak prosli put trazili i da im na racunima podvucemo artikle za koje smatramo da PDV treba da nam bude vracen. Ocekivali smo jednu sumu da ce da nam se vrati, a dobili tri puta manju. Kako, ne znamo ni mi.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Najposećene fotke - Trudnoća
 • Super porodica
  5.mesec
  nasa prva beba
  Veliki stomak
 • Jelena
  Ljupka Mitic
  Jelena
  ANASTASIJINA MAMA
 • u parkicu
  Jelena
  5.mesec
Pročitajte koje metode kažnjavanja postoje umesto batina... »
Predstavljamo vam četiri zdrava i šarena doručka kojima mališani neće odoleti... »