Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Komentari za tekst "Kako da vratite PDV na bebi opremu?"

Komentara
377
Ostavite komentar
Koliko se ceka na uplatu za povracaj pdv?
dali je nweko dobio neku uplatu od pdv za bebi opremu
Na Zvezdari traže jos jednu stavku koju ne mogu da vam slikam a ne znam sta je to?A mozda i znam...ali eto nisam predala na kraju,jer nisam imala to a i čekali zadnji dan:(
Da li neko moze da mi kaze koliki je PDV na hranu za bebe? Hvala
beba rodjena u septembru 2014.ali nismo obratili paznju na ovo sve,nismo skupljali,imamo par racuna,izmedju ostalog i od kolica,mi to ne bismo predavali sad,da li mozemo u drugom roku,odnosno julu?
Možete predati sve račune koje imate, bez obzira na to kada je roba kupljena, bitno je samo da je kupovina obavljena malo pre rođenja bebe i na dalje do druge godine detetovog života.znači, priznaju se svi računi za robu na koju imate povraćaj pdv-a.
ako su racun izdati u periodu do 01.01.2015. pdv se vraca sad, ukolilo ih sad ne predate, nece vam priznati u julu,jer tad priznju samo racune od 01.01.2015. do 31.06.2015.
Koliko se vremenski ceka da pozovu za resenje?Unapred hvala
Posto sam zakasnila, da li nekako mogu poslati zahtev i sve ostalo postom i na koju adresu u Nišu?
Zanima me da li mogu racune od 2014 godine, da predam u julskom roku, ili moram sad u februaru? Hvala unapred.. pozdrav
Nije mi jasno sta znaci "spsak brojeva tih fiskalnih isecaka", da li su u pitanju brojevi tih fiskalnih racuna ili broj prilozenih fiskalnih racuna za koje trazim povrat PDV-a, kao ni to, recimo kako da fotokopiram fiskalne isecke koji su dugi preko 1 metra?
Zdravo,interesuje me sl stvar. Termin mi je pocetkom juna,da li stvari mogu kupiti pre rodjenja bebe? Imam li i u tom slucaju pravo na povrqcaj pdv? Ako.imam,kada predajem dokumente? Hvala na odg.
Moje dete je rodjeno u januaru 2015 a svu opremu smo kupili u decembru 2014(kolica,krevetac,autosediste).Zahtev za povracaj pdv-a mi je odbijen uz obrazlozenje da mi je dete rodjeno u januaru a ne tokom obracunskog perioda za koji se predaju zahtevi.
a koji je rok za rodjene 2014
sacuvaj racune i predaj u julu
Citam ovde komentare i nista mi nije jasno. Naime, moje dete je rodjeno 14.01.2014. Imam sacuvanu vecinu racuna od tad al zbog lenjosti muza nismo predali u ranijim rokovima. Svi racuni iz 2014.godine, ovi sa velikim stavkama (kolica, krevetac...)su iz januara 2014. Da li vredi da te racune predajem sada ili ne, zna li ko 100%? jedni kazu da sam zakasnila da sam to trebala u 2014-oj, drugi opet kazu da nisam.
Niste zakasnili, pogledajte tekst. Za robu kupljenu u 2014 podnosi se sad do 18, februara
Podnesite zahtev za refundaciju!
Nisi zakasnila mozes da ih predas u bilo kom roku tj sad ili u avgustu
moje dete je rodjeno u martu 2013. a racune sam podnosila u februarskom roku 2014., drugi rok je u junu. Ja mislim da niste zakasnili, da je ovo pravi rok za vas, jer imate iz cele godine racune, a ovako biste da ste ih predali prosle godine imali kraci period akumuliranja racuna.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Najposećene fotke - Trudnoća
 • Super porodica
  5.mesec
  nasa prva beba
  Veliki stomak
 • Ljupka Mitic
  Jelena
  Jelena
  ANASTASIJINA MAMA
 • u parkicu
  Jelena
  5.mesec
  moja mala...
Pitanje sreće u životu je stvar izbora, a ne okolnosti. Evo čemu treba decu da naučite na vreme... »
Kako bi se mala Hana Re, rođena sa upadljivim mladežima na nogama osećala bolje, roditelji su sebi uradili identične tetovaže »