Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Komentari za tekst "Kako da vratite PDV na bebi opremu?"

Komentara
326
Ostavite komentar
Da li se povraćaj PDV-a odnosi na baby sokiće? Hvala na odgovoru ako neko zna!
Da li obrazac dobijam u poreskoj upravi kad odem sa racunima? Pitam da me ne vracaju iz poreske. Hvala
Da, u poreskoj se dobija obrazac koji se popunjava na licu mesta.
Imam dvoje dece, jedno ima vise od 2 god. a drugo 4 mes. Da li mogu racune za pampers koji kupujem za starije dete da prilozim kao da su za bebu, s obzirom da na racunu pise pampers 6, a na bebinom je trojka?
Hvala
Jos me boli cinjwnica da su ova dva uslova kumulativno postavljena, tj. Da oba uslova moraju biti ispunjena, tako posto smo duprug i ja oboje fakultezski obrazovani primanja nam taman nesto vise prelaze prvi iznos dat kao godidnja primanja, alj se tako ispostavi da smo sa takvim primanjima bogatiji nego onj koji imaju nesto niza primanja i uz to jos i nekretninu vrednj milione, a da pri zom u ovakvoj drzavi nas dvoje sa tim godisnjim primanjima ne mozemo da steknemo nekretninu, kako zbog kreditne sposobnosti, tako zbog nenormalnih cena i troskova zivota koje imajh i svi ostali.Ne mogu da verujem da ovako nepravedni uslovi nisu nikoga dovolj o pogodilk da bi se pozabavio takvim slucajem, makar i u teoriji, i zao mi je sto moramo da trpimo to da sto se vise i postenije ttudimo i radimo, bicemo manje postovani, a o nekoj pomoci i olaksicama da i ne pricamo.Zao mi je sto smo oboje sa takvog fakulteta i h takvim godinama dy jd nezamislivo da se odselimo u drugu drzyvj i tamo zapocnemo novi zivot.Zao mi je nase dece koja ce ili biti prinudjena dy zivi u jos gorim uslovima ili bitj prinudjena da postanh gori ljudi da bi opstali, od ovih koji nam se namecu sad!
Da li neko zna,vazi li se i povrat pdv a na ogradicu? Hvala na pomoci
Ovako, ja sam se porodila 25 decembra, i kupovala stvari malo ranije, i sad me zanima, da li da podnesem zahtev za ove vec kupljene stvari do 31.12.2014. ili posle u julu, predam sve odjednom?
Kako da znam koliko cu dobiti i zna li neko koliko se ceka? Hvala
Postovanje, interesuje me,ako je sad rok do 15.02. A termin mog porodjaja je u junu,a kupovacemo negde oko juna,ali malo pre rodjenja bebe. Kad onda predajemo zahtev,obzirom da vidim da se na obrascu popunjava i detwtov jmbg,sta je sa racunima kupljenim pre rodjenja deteta? Hvala na odgovoru. Barbara
Predacete u julu ove godine.Sada se predaju racunu iz 2014.godine...
do kog je to iznosa primanja na mesečnom nivou?
Totalne dezinformacije. Zahtevi se podnose na svakih 6 meseci, moje dete će sad imati godinu i po, i sada ćemo predavati račune sa zahtevom treći put. Još mi i na šalteru svaki put kaže koji datum treba da se napiše (od kad do kad su računi) A na šalteru radi naš jako dobar prijatelj.
može li neko da mi kaže da li pod "kašice"spada i milupina pirinčana kaša?ili se misli iskljucivo na kašice u teglicama...
spadaju sve
Pitanje:
Dete se rodilo krajem 2013.godine, tada smo i poceli kupovati sve vezano za bebu,
Nismo podnosili ni jedan zahtev za pvracaj PDV-a,
Da li imamo pravo i do kada da podnesemo zahtev za povracaj PDV-a za 2013.godinu i 2014.goinu
Unapred,
Hvala
Reklamirali smo autosediste i uzeli novo.Racun su nam kopirali i taj papir overili pecatom,uz napomenu da je reklamacija izvrsena,dok su originalni racun zadrzali.Zna li neko da li ce se priznati kao validan?Hvala
Ja sam se porodila u decembru i sada nemam dovoljno tih racuna. Kada je sledeci rok za podnosenje istih? i gde se to predaje? Novopecena mama :)
U julu. U poreskoj na vasoj opstini
Ako je rok za ovu god od 1-15 februara, a mi kupujemo u martu bebi opremu, sta mi da radimo?
Hvala
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Najposećene fotke - Trudnoća
 • Super porodica
  5.mesec
  nasa prva beba
  Veliki stomak
 • Jelena
  Ljupka Mitic
  Jelena
  ANASTASIJINA MAMA
 • u parkicu
  Jelena
  5.mesec
Kako biste vi odgovorili svom detetu na ova škakljiva pitanja... »
Pročitajte nekoliko saveta za roditelje čija deca odbijaju da obavljaju kućne poslove... »