Komentari za tekst "Vaša 23. nedelja trudnoće"

Komentara
2610
Ostavite komentar
Kasna ovulacija. Po kalendaru ja aam 24+2, a po ultrazvuku 23+2...:-) Računas po ultrazvuku..
Jedva cekamo 27.12. idemo na 4d. Bas smo uzbudjeni sto cemo moci lepo da vidimo nasu bebu i da saznamo pol . Inace sam 23w2d ☺ Ovo je najlepsi period u zivotu svake zene,definitivnoo! ❤
Drage mame, ja sam 22 +2 dan. imam bolove u donjem delu stomaka kad bas moram u wc, nebitno da li je mala ili velika nuzda. To me bas brine.. Ovako nemam nikakvih tegoba... Ali, ovo me bas brine.. Tek za nedelju dana idem na pregled, a ja kao panicarka ne mogu da izdržim... Pozdrav za sve.
Hvala ti. Ne znam zašto sam toliki panicar. Sad sam bila na ultrazvuku, sa bebom je sve u redu. A, ja opet brinem, ludim.. Te prevremeni porodjaj, te da cu se otvoriti... Stalno neki strahovi...umesto da uživam, ja samo brinem.
Draga i ja ponekad osjetim bol,ali to je pritisak beba raste i sve se siri ne brini sigurno je sve ok,ali svakako ces pricati sa svojim ginekologom..sretnooo :-*
pozdrav ženice s koliko tjedana se ulazi u 7 mj trudnoče
28 nedelja
Zdravo , u 23-nedelji sam , prvih mesec dana nisam mogla da jedem nista osim supe i smrsala sam 6 kg , u 23 nedelji sam i jos nisam vratila kilazu ?? Ugojila sam se svega 4 kg ? Da li je to normalno?
Drage moje trudnice, u 23-oj sam nedelji i nosim blizance. Jedna beba mi je jako nisko i jako cesto idem u WC posto mi pritiska besiku i konstantno imam osecaj da mi se piski. Od pre par dana su mi i gacice sesto mokre a ne mogu da procenim dali je mokraca ili plodova voda. Ima li ko takva iskustva i sta mi je ciniti? hvala unapred!
ako beba lepo napreduje nemoj da brines... tako sam i ja u prvoj trudnoci... na kraju je bilo da sam se ugojila samo 6kg za celu trudnoc
u a beba zrdava prava :-)
Pozdrav Lidija.
Ista situacija i kod mene,blizanačka trudnoća,čest odlazak u wc,pojačan sekret... Radjeni su mi brisevi i sve je ok, čak ni vaginalete nisam dobila,a sekret je i dalje tu. Nemoj da brineš,to je u suštini normalna pojava za ovo stanje,mada možeš svakako svome dr spomenuti to.
Srećno! ;)
Draga..ja isto nosim blizanke..kazu da je normalno da je pojacan sekret...
Pozdrav svima, imala sam jedno pitanje za vas, naime 23 nedelja trudnoce sam, prva mi je trudnoca i zbog kontrakcija od pocetka pijem utrogestan 3x1 po preporuci Dr , pa me ineresuje je li neko koristio od vas isto i cula sam da je posle tezi porodjaj zbog njega pa me ineresuje vase iskustvo, hvala vam unapred :)
U prvoj trudnoci sam pila 4 dnevno do 36 nedelje zbog blagog krvarenja i malo spustene posteljice. u 38 sam se porodila uz indukciju. Takođe idealan porodjaj. Bez brige. Zna doktor sta radi. Utrogestan je čuvar trudnoće.
Ja sam ga pila u prvoj trudnoci od 5te nedelje kada sam bila prokrvarila do ulaska u 9ti mesec kada sam sama prestala da ga pijem. Prebacila sam termin 4 dana dobila indukciju za tri sata se skroz otvorila (bolovi kontrakcija smesni, ocekivala sam nesto uzasno) i porodila se iz tri napona, porodjaj koji moze da pozeli svaka zena i svakoj zelim da prodje kao ja :)
Zdravo svim mamama...I ja sam u 23.nedelji trudnoce...Od samog pocetka su me bolele bradavice,a bole me i sad i to puno...Tako ne brinite mamice,sve je to normalno...:)
pozdrav. Ja sam danas usla u 23 nedelju. Ne pijem nikakve tablete i vitamine. Al u poslednje vrijeme mi se javio sekret. Da li smijem da se isperem kamilicom ? ili bilo sta drugo sto bi pomoglo.
isti problem ,ista nedjelja :) 7 dana ginodaktanol vaginalete,proslo sve ;)

cao ja sam u 23nedelji.zanima me da li je normalno da bradavice mnogo bole?
zanima me da li pijete neke vitamine ili tako nesto 22n_4d sam i nista ne pijem.
inace beba je aktivna i dr kaze da je sve u najboljem redu,hvala Bogu.
Veliki pozdrav i uzivajte u trudnoci :-)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »
Jači imuni sistem za bebe rođene carskim rezom »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »