Komentari za tekst "Vaša 35. nedelja trudnoće"

Komentara
3251
Ostavite komentar
Svekrva da mi kupuje stvari za moju bebu? Pa valjda ja znam sta mi se svidja a i nece ga ona roditi,nego ja.
tvoja bar kupuje bilo sta...moja nit spominje bebu nit sta
Drage mame, sada sam u 34+3 nedelju. Nosim blizance, doktor kaze da je posteljica zrela. Ima li razloga za brigu? Ima li nekoga sa slicnim iskustvom.
trudnice da li li je moguce da doktori povrede dole prilikom pregleda? sinoc sam otisla u bolnicu zbog temperature od 38.koja ne spada i uradili mi ctg i dva muskarca pregledala rucno i prvi put sam videla braon na vesu od poslednje menstruacije :-( inace je sve bilo ok.
jeste jaka prehlada u pitanju. i ja mislim da je priprema za porodjaj, jer evo nedelju dana vec svaki dan po malcice tako, bila i na pregledu, rekli sve ok, pa sada cekam :-)
ne mora da znaci da je doslo do povrede, moguce da ti je makao "sluzni cep" i to je prvi znak da ce porodjaj uskoro poceti, nekada ga dr prilikom pregleda maknu, nekada sam ode, a nekada tek na porodjaju....meni je u prvoj trudnoci macen na pregledu i porodila sam se 4-5 dana posle. Cudno mi je sto imas temperaturu mada mozda je prehlada uz to ;-)
cao :) trudna sam 34+1 i bila sam prije dva dana na ultrazvuk . Dr mi je rekao da mi je posteljica prezrela kaooo i da smanjim slano l ljuto i cigare ako pusim. takodje da beba ima 2kg . Da li je to malo ? i kakve komplikacije mogu nastati sa ovom posteljicom? 😣😣😣.. p.s rekao je da parametri bebe odgovaraju 5 dana manje. Pomozite. zabrinuta sam :( 😓😓
Pozdrav za sve trudnice.ja sam 34+1 A doktor mi je danas radio uz kaze da je sve ok,ali mene brinu ove razlike.
BPD je 87 odg 35+6
HC 305 33+1
AC 290. 33+1
FL 64.7. 33+1
Ima li slicnih iskustava.tezina bebe 2250.poz
opusti se i ne brini ako doktor kaze da je sve ok...pa ne mora sve da se slaze u milimetar,ni mi odrasli ljudi nismo svi isti...neko ima vecu glavu neko manju,neko je visok neko nizak,neko mrsav neko debeo...sve je to normalno...
trudnice, 35.nedelja sam, u zadnjih desetak dana imam bol i donjem dijelu ledja i stomaka, brine me sto me stomak boli,jel neko imao takvo iskustvo? Na kontroli bila prije dve nedelje sve super? helppp trudnice???
Ja imam bolove u stomaku, isto sam bila pre dve nedelje sve je bilo okej. Pre tri dana sam otišla kod doktorke rekla je da je sve to normalno sve dok nije ritmicno. Materica i stomak se sad jos vise rastezu pa se zato javlja bol, ali dok je povremeno sve je u redu.
Zdravo. 34+4 sam nedjelja. Na desnoj usnici mi je iskocila vena, doktorica mi je dala kremu da mazem 2x dnevno, rekla mi je da se manje krecem. Da li se neka mama susrela sa tim?
Koliko bakterije i krv u mokraci mogu biti opasni za bebu u ovom periodu, ima li neko iskustva s tim. Poz
34+4 sam nedelja, doktorka mi je rekla da mi je posteljica 2/3 - pusacka. Inace nisam pusac, bila sam pre nego sto sam ostala u drugom stanju, cim sam saznala da sam trudna odmah sam ostavila cigarete. Moze li neko da mi kaze sta to znaci? Da li je neka od vas bila u ovakvoj situaciji? Prva mi je trudnoca.
I meni je takva a nikada nisam ni dim cigarete povukla. Niko mi ništa nije rekao za to, kao sve je ok..
Mislim da se ti i dalje vidis kao pusac jer organizmu treba vremena da se iscisti od nikotina, tipa oko godinu dana. Ako ste ti i beba dobro onda je sve dobro. Ne brini.
34+2 sam nedelja a danas na ultrazvuku mi je dr rekao da mi je posteljica zrela i da mogu pre vremena da se porodim. Sta mislite vi o tome?
Zdravo! 35+3 sam nedelja i zadnja dva dana ujutru kad ustanem dok podjem do kupatila iscuri mi sekret blijedo crven, znaci cisto da se nazire boja krvi... Da li neka od vas zna sta moze biti ili je to imala? Help!
Mene su isto pitali s prvom bebom...da li pusim...i bla bla...isto pusacka posteljica (ja u zivotu nisam pusila...niti mm pusi...niti moji niti od mm)...bebu sam prenijela 10 dana...i beba je imala.4.450 gr i 56cm...zato ne brini...svasta oni lupaju...
Sve je ok... 😊 Nisam se još porodila... 😊
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »