Komentari za tekst "Vaša 17. nedelja trudnoće"

Komentara
2634
Ostavite komentar
Meni krvare i to mnogo doktor kaze desava se i sve je ok, ispiraj vise puta u toku dana
Isto.. moras kod zubara prvo da ti 'skine' kamenac sav.. kupis 'soft' cetkicu (oko 600 din je u apotekama) i ja sam uzela deciju 'colgate' (manja tuba sa likom devojcice) i sad mi je bolje..
NADAM SE DA CE TI OVO POMOCI.. Pozz
Imam pitanje jedno. Vodim normalnu trudnocu. Zanima me da li vi osecate neku nelagodu u donjem delu stomaka (nisu grcevi, nije ni bol) ali nesto drugacije nego normalno, kao slabi menstrualni "bol" ?
ja osjecam to isto..a isto tako sam i pocela osjecati bebu :)
Zdravo buduce mame :) u 17oj sam nedelji i nemam zelju za seksom, bas nikakvu.. Muz je jako nezadovoljan i cesto se prepiremo oko toga.. Da li neko ima slicna iskustva ?
Slusaj sebe i svoje telo. A on bi trebao da shvati tebe. Ja mog moram da nateram na seks, jer je sav brizan da nas ne povredi. Nemoj da osecas krivicu zbog toga, sada brines za dvoje. 😉
Da li je ok imati pregled u 12.nedelji, pa tek u 18.nedelji? S tim da nemam dijagnozu normalne tr...
Meni je pregled bio 4.novembra kada sam radila i prvi ekspertni,i sledeca kontrola mi je zakazana za 16.decembar, s tim da su mi rezultati bili besprekorni...
Ja idem na cetiri nedelje. Znam da ako je u pitanju druga trudnoca ide se i kasnije ali prva na cetiri. Bar je tako kod mene :) Jos ako ti trudnoca rizicna ne mogu da verujem da ides tako kasno :/
Cao mame. ☺ Ja sam 16+2 i skoro dva meseca imam problem sa zacepljenjem nosa. Da li je jos neka od vas imala slican problem, i kako ste ga resile?
Mislim da smes samo fizioloski rastvor da stavljas ali svakako proveri.
Hvala ti. :-)
Ne brini to je sasvim prirodno. I meni je zapusen nos a to je normalno i nemoj stavljati kapi niti se inhalirati. Popij caj od nane, meni pomaze ;-)
cao buduce mame,htela sam da vam postavim jedno pitanje,kako izgleda ultrazvucni pregled kod vaseg izabranog doktora? ja sam danas bila na ultrazvuk i zaprepastila se. od svih informacija koje sam ocekivala dobila sam samo "beba je okrenula guzu nevidi se pol,a beba je super" sledeciiii. niti mere,niti pitanja,niti terapija da li se nastavlja utrogestan,ni kad na sledecu kontrolu nista apsolutno. plakala sam kao kisa kad sam izasla. molim vas nek mi neka odgovori. hvala unapred.
Nije normalan takav odnos ali nazalost namerno tako postupaju jer vecina njih radi paralelno i u privatnim ordinacijama pa nas time usmeravaju da placamo.
Ja imam srece sto sam dosadna, sastavim spisak pitanja od najbanalnijih do najbitnijih i kada me tako otkaci ja sednem i kazem doktore a da vas pitam... I krenem redom, a pritom sve zapisujem sto mi prica, a on mora da mi odgovori, i ako se vidi jasno da zuri i da je nezainteresovan. Sad me zapamtio i vrlo je detaljan cak mi se i obraduje kad me vidi 😊 Izgubila sam dve trudnoce, zdrava mlada i prava... Vise nista ne prepustam slucaju.
A da, proslu kontrolu smo dobili i nas prvi cd sa ultrazvuka i 3d-a i tako svaki pregled do porodjaja ❤🍼🍼
Klasicni ultrazvuk placam 2200. Kod nje radim sve, i krv vadim i svi rezultati i pape, krvi i svi ostali stizu za 24-48h..Veruj mi jako je vazno da imas dobrog doktora, u koga ces da imas beskrajno poverenje♡♡
e pa sad mi je jasan tvoj prvi odgovor. I ja cu morati kod privatnika inace cu kroz trudnocu ko muva bez glave uzas. Da kod privatnika je to druga prica. Mozes li mi reci koliko placas klasicni ultrazvucni pregled? hvala vam sto delite iskustva samnom mnogo mi znaci. mislila sam da sam luda sto smatram da je normalno da znam sve vezano za moje stanje i razvoj moje bebe. hvala :-*
Ne, idem privatno jer kroz isto sam prosla u domu zdravlja, neljubazni su i nezainteresovani i nisam mogla da se opustim pa sam dobila preporuke za moju doktorku.
Jelena, ides kod drzavnog Dr? Neverovatno mi je da u drzavnim ust.ima takvih Dr. :) Ja sam kod 2 razlicita Dr isla i slicno iskustvo imam, nece da daju odgovore (isto sve znam zahvaljujuci netu), pregled 2 min traje, ali bar mi kaze kad je sledeci pregled. Za terapiju ja moram da pitam da li nastavljam piti utrogestan
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »