Komentari za tekst "Vaša 26. nedelja trudnoće"

Komentara
2472
Ostavite komentar
Proverite i gvozdje.😉
26. nedelja
U kom si mesecu trudnoce?
Cao svima :-) Ja sam u 26-oj nedelji trudnoce, i imam tokom noci u donjem delu stomaka. Kao kod menatrualnog ciklusa. Pa me interesuje da li je neka od vas ima taj bol ili ne. Posto kada sam rekla svom odabranom doktoru rekao mi je da je to normalno, a mene to pocinje da brine.
Ja imam te bolove često, rekli su mi na pregledu da imam kontrakcije. Pijem utrogestan 3*1 od 200mg i progesteron inekcije svaki treći dan jer mi se počelo otvarati unutrašnje ušće. 26+2 sam. Nadam se da ću izgurati do kraja. Ako te nisu pregledali pođi za svaki slučaj. Ako jesu onda su ti možda lažne kontrakcije i ne moraš da brineš. :)
Cao svima! Htela bih da vas pitam na kojoj strani spavate? Ja sam navikla na desnoj ili na ledjima, a najbolje je na levoj... 😒
Kako kad, menjam strane tokom noci a najmanje na ledjima spavam. :-)
Drage mame, sada sam 26 ned, od prethodne 25-e cesto imam retku stolicu-proliv. Mislila sam da je to trenutno nesto dan-dva, zbog neke prehlade, medjutim ono eto skoro nedelju dana, mozda i vise neki dan. Jel ima neka zena slican problem? Da li je to normalno tokom trudnoce? Da li bi trebalo da se javim lekaru? Pregled imam zakazan za 16-i Novembar.
Draga Marija, ja sam imala istu situaciju do pre dve nedelje. Inace sam trenutno 25+2. Trajalo je baš dugo još od početka cetvrtog meseca. Dr gin mi je rekla da pijem Probiotik. Ali je pitam uvek u vezi svega i svačega što me zanima čak i van kontrole. Pozdrav. ☺
Ja sam danas bila na pregledu 25.sam nedelja sa blizancima i super napreduju.recite mi jel neka od vas pila heferol?koliko se to pije jer mi doktor nije rekao? :-)
Obavezno uz heferol i vitamin C zbog bolje apsorpcije ;-)
Ja pijem jednom dnevno, posle ručka jer tako lakše podnosim. Inače je preporuka da se pije pre dorucka.
Pijem ja 2x1 od 350mg... Obicno ujutru i uvece, ali vodi racuna o tome da ne smes da uzimas heferol uz mlecne proizvode, jaja, caj, kafu, magnezijum... Sve to smanjuje dejstvo...
Da li je normalna bol u ledjima samo sa desne strane al jaka tupa bol koja prelazi malo i naprijed? Stvarno se plasim, do sad je sve bilo uredu. I da li je neko primio inekciju protiv gripe?
Bila sam na ekspertnom juce,preplakala sam...sve je ok,ali tokom celog pregleda bebac je drzao obe ruke na licu,i to prof Belopavlovica zabrinjava,imam dosta masnog tkiva i kao beba nema mesta pa je glavica okrenuta dole,ne dozvoljava ni pol da se vidi,poslao me je na Gak pregled lica,i bojim se da nije anomalija ili sta vec...krenuh na dijetu :(

I moja beba se sakrila preko lica, pa sam morala malo u setnju da bi doktorka uradila UZ do kraja...
Nastavili smo pregled posle pola sata i sve je bilo ok...
Samo nije uspela da zabelezi 4D sliku, kaze beba ne da...mada, ni doktorka se bas nije potrudila.
Nemoj nista da brines.. I moja se devojcica krila dugo dugo.. Isto takodjr doktor reko da je to normalno, pogotovu devojcice se ne vole pokazivat..
i moja beba je na 4D ultrazvuku drzala ruke u gardu ispred lica,a doktor je rekao da je to dobro,brani se,smeta joj svetlost.. a to sto se krije,i moja se dosta krila,devojcice su stidljive :-)
da li je duzina grlica od 1,5 cm normalna ili ipak nije? zatvoren je inace. unapred hvala
posle 3 godine braka i nasa porodica ce biti bogatija za jednog clana..sada smo 26+1,stucamo i udaramo se kao pravi fudbaler ili balerina..😄 doktorka je nagadjala pol,i dalje nije sigurna,misli da je devojcica..prva trudnoca,nijedna mucnina do sada,spavanje bez problema.. 😊 jedino mucimo muku sa strijama,ali svaki bebin udarac pomera misli sa njih..jedva cekamo da se mazimo🤗💞
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »