Komentari za tekst "Test za utvrđivanje trudnoće: Kako funkcioniše?"

Komentara
940
Ostavite komentar
Ja Sam radila Baby Rapid I ne kapiram test,uopste
Ja sam uradila plocicu i skroz je muljavo sve do linije T mi je crveno...predpostavljam da je test neispravan? Kako je kod tebe bilo?
kako ne kapiras test? test trakica ili plocica?
Dali da uradim test da vidim jeli sam trudna nemam puno simtoma osim sto se umaram i menja mi se raspolozenje ponekad osetim bol u stomaku. Jos nisam dobila dal da cekam jos? Imam jedno dete sa njim nisam imala nikakve simtome kad sam ostala trudna.
Jedno pitanje morala sam dobit 28.9 dobila sam 17.9 ama samo 1 dan to malo danas sam napravila test negativno jer je to rano za test ili nisam trudna
i meni se desilo samo jedan dan da krvarim sutradan samo roze iscedak
pozdrav curke...trebala bi pomoc,savjet,bilo sta...dakle m mi kasni 5 dana,i inace imam ne redovite cikluse,ali zadnji put kad sam imala odnos decko je u mene..imam kao neke simptome trudnoce tipa bolne grudi,ucestalo mokrenje,umor,glad..i danas sam napravila test koji je negativan ali imam osjecaj ko da tu nes ne štima..pa ako je imo ko slicnu situaciju pomozite...cak sam se i razocarala s negativnim testom jer sam ajmo rec zbog ovih simptoma bila uvjerena da sam trudna :/
takva sam ti sama,, a nista ..
Ja sam se porodila 22 jula 2016...dojim dete a sada ce dva meseca jos uvek nisam dobila mestruacuju,sta to moze biti ako mi mozete reci i pojasniti malo...
Dojenje odlaže ciklus, ja samo dobila oko 9 meseci nakon porodjaja, a 6 meseci nakon toga još uvek nemam u dan tačan ciklus, kakav je bio pre (sada dođe nekad na 25, nekad na 28, pa i na 30 dana). Naravno, svaka žena je priča za sebe, ali ono što je sigurno jeste to da uz dojenje ciklus stiže kasnije. Pozdrav!
Imam isti problem..Samo je moj porodjaj bio 02.jula i takodje nisam dobila menstruaciju skoro dva meseca.
Cao.Potrebna mi je pomoc.Kasni mi menstruavija vec 4dana.Danas sam uradila test u prvim minutima mi je pokazalo 2 bledo roze crte posle nekih sat vremena pokazalo se samo 1 crta.Sad ne znam sta da mislim.Da li sam trudna ili ne?
Danas sam uradila test za trudnocu,na pocetku mi je pokazalo 2 crte blede posle sat vremena pokazalo mi samo jednu crtu.Moze li mi neko objasniti sta to moze znaciti jesam li trudna ili ne?
25.07 sam imala ciklus ... i sledeci sam trebala da imam 17.08...kasni mi dva dana ... grudi su mi normalne , ne bole , jer obicno kada sam u predmenstrualnoj fazi umeju da budu i nabrekle i bolne , a sada nista ...nemama utisak da cu da dobijem , a posle jutarnje kafe na momenat osetim mucninu koja je kratka...pa me zanima na osnovu vasih iskustava ...dal je to to ...jesam li ipak trudna .
imala sam odnos sa decka 7 8 bez zastite 3 puta dali mogu da ostanem trudna ako cekam menstruaciju 27 8 avgust jako mi se spava glavoboja svaki daj muka mije dali mogu da uradim test
zdravo dali moze jedno pitanje
POSTOVANI HTELA SAM DA WAS PITAM DALI JE 5 DANA KASNJENJA MENS,DOVOLJNO DA SE RADI TEST ILI BETA DALI POSTOJI DRUDNOCA
Da li je moguće da ljudi i dalje postavljaju pitanja iako im niko ne odgovara?
Cao takodje sam nova ovde, kasni mi menstruacija 20 dana, pre 4 meseca sam se porodila,zanima me sta je u pitanju,cekam od petog da dobijem , ali nikako,porodila sam se na carski rez.Pozz.
Cao, nova sam ovde.. Da li je moguce da sam trudna imala sam simptome ali dobijam mecu mada je mnogo kraca i slabija.. imam po dva tri dana a nekad sam imala po nedelju dana :) radila sam test dva puta i nista ,a stomak mi je skroz kao kod trudnice cak su mi i grudi porasle. svi me pitaju zbog stomaka da li treba da cestitiaju :O :D
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »