Komentari za tekst "Vaša 8. nedelja trudnoće"

Komentara
1599
Ostavite komentar
Ja pijem folnak,i meni ne smeta :) doktor mi je rekao da se pije do 3-ceg meseca i da je dobro za bebu :)
Pijem je ja, ali mi je uzasno muka od nje, medjutim doktorka mi je rekla kako ce jos gore da mi bude tipa od elevita. Mada elevit sam pila u prvoj trudnoci od pocetka do kraja i nikada mi se nije smucilo.
pozdrav mame 😊 usla sam u osmi tjedan,nizak mi je tlak i fali mi zeljeza pa mi se stalno spava,ponekad me bole rebra i imam grceve kao pred menstruaciju. Da li imate neki savjet?
Pozdrav cure...ja sam u 8 nedelji
u danas sam ugledala iscjedak tamno smedje boje na ulosku...nije ga bilo puno,ali nekoliko kapi jeste...poslije par sati jos jedna veca tacka...bolova nemam...sada lezim i ne mrdam...ima li ko slicna iskustva..hvalaaa
Vidi sa lekarom obavezno,meni kada se to desilo prosli put zavrsila sam sa spontanim...
Imam braon iscedak i grceve ( cak i ostro probadanje koje ne traje dugo) Dr. kaze da je sve ok.
Hvala rado puno,nadam se da će mi kamilica pomoći,A sto se tice odmora odmaram koliko mogu,sobzirom da imam 16mesečnu zivahna devojcicu
Pozdrav Jasmina! Ja sam takodje u 8nedelji trudnoce... Sto se tice bolova trebas sto vise da odmaras a sto se tice sekreta normalno je da je pojacan, ja se sapiram sa cajem od kamilica i stvarno mi je ok... :)
Prvo da pozdravim sve buduće i sadašnje mame, ja imam devojčicu od 16 meseci,mnogo je zivahna i zahtevna, sada čekam opet bebu i ušla sam u osmu nedelju,imam jake bolove sa desne strane i krsta me jako bole da li neko ima sličnih problema, takodje mi je sekret pojačan po malo ćurka žućkaste boje,ima li razloga za brigu
I ja imam problema sa krstima, doktorica kaze da je to zbog zavaljene materice.
zdravoo svima ja sam trudna 6+4 i stalno sam umorna nemam snage ni za šta..ovo mi je prva trudnoća i ne znam da li je rizično što ovoliko spavam i odmaram..
Cao mame.. Ja imam dve devojcice.. Starija ima 2 god i 4 meseca a mladja 10 meseci.. Zivahne i jedna i druga a ja u 8 nedelji trudnoce.. Mucnine i bol grudi sam prosla i sve je to normalna pojava do drugog trimestra i tada sve prodje i dodje ono najlepse kad pocne beba da se pomera i okrece i udara.. To su najlepsi trenuci i kad ih posle gledas kako rastu i kad te zovu mama..
Imam bebu od 6,5 meseci i sad sam opet trudna... 7+1... Malo me boli stomak ali mislim da je to zbog sirenja materice??? Skroz sam zaboravila kako mi je bilo u prvoj trudnoci
Ista prica,samo moja beba ima 9. Kao da nikad nisam bila trudna. Mislim da nam je to malo od tezine koju nosimo svakodnevno,a malo smo i zaboravile :)
ja imam bebu od 9mj. i trudna sam 8sedmica,mogu reci da sam i ja sve zaboravila ! :) hehe
Zdravo,
8 sam nedelja trudnoce. Imam kotrakcije I doktorka mi je dala utrogestan, Da li moram da mirujem? Ona mi je preporucila to.Da li je to strasno?
pozdrav svima, imala sam spontani prije tri mjeseca i sad sam opet trudna 7 seemica. zanima me da li znate kad se bebino srce cuje u kojoj sedmici? prosli put sam slusala srce u 7. ali sa baby watcherom, nisam isla na uz i nije se srce culo. Da li se nekom desilo da je cuo srce sa 7.sedmica ali samo sa tom spravicom :) hvala lijepaaaa :*
Ne znam,ali ja sam na uz cula sada u 7.nedelji :)
pozdrav, zelim da vas pitam za odjecu koju oblacite u ovoj sedmici, naime puno ljudi mi kaze da ne smijem utezati stomak, ne smijem hlace nositi koje prerezu onako stomak. sad ne znam vise sta da radim. da li je istina da mogu nastetiti bebi ako nosim uske hlace a stomak mi se jos ne vidi?? hvala vam puno, bas da vidim da li su oni u pravu 😃
ja sam nosila hlace do 9mj,nista mi nije smetalo,naravno neke koje su udobne
al' bilo je i uskih i svakakvih,tek u 4mj mi se malo stomak poznao. Sad sam opet trudna i smetaju mi hlace,boli me stomak dok ih obucem,tako da bih ti dala savjet nosi ono sto ti je komotno i u cemu se osjecas dobro,makar to bile i teksas hlace,ako ti ne smetaju i ne stezu te,zasto ne?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste»
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »