Komentari za tekst "Vaša 8. nedelja trudnoće"

Komentara
1603
Ostavite komentar
Ja sam u prvoj trudnoci pocela da pijem jos pri planiranju Femibion, miks vitamina i folne kiseline. Pijem i sada, u 8. nedelji sa bebom br. 2, za svaki slucaj. Doktorka ie rekla da je to ok.
Poz mame,imam jedno pitanje ovo mi je prva trudnoca i pregled imam tek za nedelju dana ,a stigao mi je rezultat brisa i pise da imam kandidu u velikom broju da li je neko imao problem sa tim? :(
Drage mame,samo pozitivno.To nam jedino preostaje i da slusamo svog doktora.Ja sam u N.Frontu i nadam se da ce sve biti ok
😃
Moje iskustvo sa N. frontom je više nego pozitivno, tako da bih Vam rekla da ste u sigurnim rukama.
Ćao buduće mame, ja sam u 8-oj nedjelju trudnoće. Na UZ pregledu prošle nedjelje mi je doktor rekao da imam hematom, ali kaže da će to da se izbaci ili resorbuje. Isto bih voljela da znam da li je neko imao to i kakva su iskustva?
Cao drage mame.Sutra ulazim u osmu nedelju.Ja imam hematom nesto malo veci nego plod.Bebac je dobro.Primam progesteron i pijem utrogestan.Povremeno mi se pojavi krvarenje.Cas rozikasto,cas braon boje.U petak imam kontrolu i nadam se da je sve ok.Mirujem kuci.Svim mama drzim palceve i nemojte se drinuti.Znam da je to jace od nas..😘
Devojke da li je neka od vas imala hematom i kako se to sve zavrsilo...da li se sam po sebi resporbuje ili se izbacuje!!!Hematom se nalazi izmedju dve bebe,da li bebama to smeta?!
moj je bro i bez mirisa. al mi ipak pre posao vaginalete canesten, One 3 . pitaj Ginekologà najbolje
najbolje bi bilo da se javis lekaru
pozdrav ja sam takodjer u 8 tijednu ali imam smedjkasti iscjedak,dali je netko imao iskustva s tim?

































Cao buduce mamice :) u 8 nedelji trudnoce sam i totalno sam izgubila apetit,bukvalno sve sto vidim meni se gadi. Prva mi je trudnoca,pa me malo brine to. Da li je to normalno? Hvala :)
I meni je isto tako bilo u prvoj trudnoći, ništa nisam jela prva 3 mjeseca. A evo u drugoj sam stalno gladna :-))
Meni se isto skoro nista ne jede. Nije mi muka ali ne mogu da jedem i onda mi krci stomak od gladi pa moram nesto da stavim usta sto pre :(
Zdravo mamice 😊 Usla sam u 8-u nedelju, tacnije 7+2. Osim napada gladi nijedan ostali simptom nemam, zaista se super osecam. Ima li neka mamica da mi kaze da li je to normalno jer sam u strahu, prva trudnoca se zavrsila spontanim pa sad na sat osluskujem ovu i zaista brinem da li je sve u redu, a tek za 2 nedelje sam zakazana za drugi UZ.
Pozdrav, i ja nemam nesto izrazene simptome, prosle nedelje su mi grudi bile pomalo osetljive na dodir pa je i to prestalo, bas sam se zabrinula, ali evo danas bila na uz i sve je ok. Moja gin kaze da je to sve individualno i da se pod dejstvom hormona menja. Meni jedino uveče zna da bude gorušica i to obično ako jedem nesto slatko, ovako ne.
ni ja nemam apsolutno nikakvih simtoma osim sto zivci malo rade ,sve je okej :)
Pozdrav budece mame!ja sam u 8-moj nedelji trudnoce ostavila sam i kafu i cigarete sto zbog mucnine a i da nebi stetilo bebi :-) gadi mi se skoro sva hrana jedino voce mi se jede,da li je neko imao slicnu iskustvo i kad prestaje mucnina?ovo mi je prva trudnoca pa zato pitam za savet.
Joooooj, ja takodje nista ne jedem, samo cedim voce i povrce. Danas sam na silu jela sve, jer me bas boli zeludac, pa sam se uplasila da ga ne upropastim. Inace ne povracam cesto, cak ni mucnine nemam, al eto apetit nikako!
Mene je mučnina mučila do ulaska u deveti mesec, mada navodno prestaje u četvrtom. Nadam se da nećete biti moje sreće.
To je individualno, i ja sam osma nedelja i konstantno imam mucnine. 🙃
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Koliko traje oporavak, kako teče, da li je lako ustati prvog dana posle, šta je najteže »
Pročitajte šta su priraslice posle carskog reza i kako da ih prepoznate »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Odaberite neko od lepih imena grčkih boginja za vašu mezimicu »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Jednog dana pojavi čudna životinja, izdaleka, sa ogromnim koferom »