Komentari za tekst "Vaša 23. nedelja trudnoće"

Komentara
2610
Ostavite komentar
pozdrav drage mame.
imam pitanje, naime, vodim trudnocu i drzavno i privatno pa.me zanima da li ultrazvucni pregledi stete bebi, posto se pregledam na dva mesta? jednostavno sam tako mirnija.
hvala unapred
A sto državnom doktoru ne dajete izveštaje privatnog da ne radite duplo?
Razlicita su misljenja. Neki doktori kazu da je apsolutno neskodljivo a neki da se valjda tanji taj zid materice, ako sam dobro razumela. Na vama je odluka. Ako je sve uredu, jednom u par meseci je ok. Nema potrebe preterivati.
Pitaj svog lekara :) Sigurno je kompetentniji od clanova ovog foruma.
Mislim da ne i ja se pregledam drzavno i privatno.
Sta ste radile do sada sem krvi, urina, secera, amniocenteze? Sta sada sledi od nalaza zna li neko?
Ovaj period je bas zanimljiv, bebac mi je prilicno aktivan.
Ali imam problem sa hranom-ne mogu da se kontrolisem i cesto se prejedem! Stalno mi se nesto jede!
Inace sam u prva tri meseca izgubila 6kg zbog mucnina, a sada se vracam na kilazu pre trudnoce-48kg.
Kakav je vas rezim ishrane?
Zdravko Marina. I ja Imam istu situaciju. Zivis u Kini I ovde je isti stav, nema razloga za brigu. Miom se prati na ultrazvuku, da se vidi da li taste I koliko, da bi bili sigurni da beba dobija sve sto joj treba a ne miom. Imala sam Malo krvarenje u 19oj nedelji, rekli su mi da moze biti zbog mioma ali to nije dijagnostikovano niti potvrdjeno. Ja sam ostalo trudna kroz vantelesnu trudnocu I mislim da su base bebice jace nego sto mi mislimo I da je najbolje da se opustimo I uzivamo u svojoj trudnoci I navijamo za nase bebe :-)
zdravo 23 sam nedelja trudnoce prije 15 dana su mi otkrili miomp na materici,kazu da je sve ok sa bebom da se razvija kako treba i da nemam razloga za brigu ali ja se ipak brinem da nebi sta uticalo na bebu.dali je iko imao sa tim problem i dali je sve bilo u redu sa bebom



redu sa bebom
Ne brini, ja imam miom od pocetka trudnoce i tad je bio 3x 4. cm do sada je rastao sve do 6x 7 cm i prestao skroz, vec mjesec dana se nije pomjerio. Doktorica mi je rekla da je na dobrom mjestu i da nam ne smeta. Citala sam dosta o tome i niko nije rekao da miom predstavlja problem sem samo na pocetku trudnoce dok ga beba ne preraste.Negdje sam procitala da je zena imala i vise njih velikih i rodila prirodno.Tako da ne brini, sve je ok!
Zdravo, da li pijete neke vitaminske tablete i koje? :)
Pregnacare+ Folacin
Pozdrav
Ja pijem Femibion 2.
Pozdrav mame,
23.sam nedelja, ali moj stomak je i dalje jako mali. Doktorka kaze da je sve ok, ali ja jako brinem. Jel jos neka buduca mama ima slican "problem"?
Ja sam malo krupnija ali mi se ne poznaje stonacic joa uvek
Uglavnom mrsavije osobe imaju taj problem. Ja sam imala 58kg sad imam 65/66. A nigde mi se ne vidi 😁 I visoka sam. Stomak isto mali. Al' ima i gorih od mene . ☺ To zaista nije bitno al' smara kad svi pitaju:"a gde ti je stomak"? 😂
Pozdrav dragim mamama i da se pridružim trudnicama :) 22n6d sam trudna... Sve je u redu sa bebicom, samo se doktoru čini da je beba krupna za uzrast... Tako da ću morati da se posavetujem i odem na pregled kod stare doktorke koja mi je vodila prethodne trudnoće... Da li je neka od vas imala sličan problem?
Zdravo draga mama. Moja druga beba je bila u nekim momentima i do 15 dana krupnija. Tokom cele trudnoce su mi kontrolisali secer i sve i svasta. Sve je bilo u redu,a ja sam rodila decaka od 4,5kg. Posavetuj se sa jos nekim doktorom i uradi sve analize koje ti savetuju da ne bi brinula. Zelim ti svu srecu.
drage, danas sam bila na kontroli 22+4 sam. Lekar je prilikom pregleda video anomaliju na srcu, tj. nije video LVOT kod bebe. Salje me u Betaniju na ultrazvuk jer kaze on nije toliko strucan da to potvrdi. Da li je neka bila u slicnoj situaciji i da je posle sve bilo u redu, jer mi je rekao ako je to sto misli bebac ce po rodjenju morati na operaciju.
Evo mene opet :) juce sam bila na ekspertnom ultrazvuku u Betaniji. Hvala dragom Bogu sve je u redu. Bebac zdrav i prav.... srce je lepo razvijeno, krvni sudovi sve odlicno. Sad mogu da uzivam do kraja trudnoce :)))))
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »