Komentari za tekst "Vaša 39. nedelja trudnoće"

Komentara
3023
Ostavite komentar
Nama je termin 22.12. :)
Drago mi je što čujem da nisam jedina kod koje se još ništa ne dešava (sem žurke u stomaku što kaže Valentina😂), već sam počela da se brinem, ali izgleda da im je lepo unutra, kome se još izlazi na ovu hladnoću 😀 Srećno svimaaa!😘
Meni je isto termin 31.12. ali gospodjici se, izgleda, ne izlazi 😂 na ctg-u nema kontrakcija, pritiska mi rebra i besiku, bitno je da ona pravi zurku unutra, bez obzira sto ne mogu da izdrzim da je docekam 🙈🙈🙈srecno, drage moje, izdrzacemo mi sve!!!
Meni je termin 26.12. Juce na kontroli je sve bilo u redu, ledja i krsta me uzasno bole, ali nemam nikakvih drugih tegoba pa se ne zalim :) Sad me malo brine sto je beba samo 3085 gr, ali doktor je rekao da je sve u redu... Plasim se porodjaja, al se trudim da ne razmisljam o njemu mnogo :)
Meni je termin 31.12,prva beba,ali takodje se jos nista ne desava.S'vremena na vreme mi se stomak stvdne,ali CTG ne pokazuje kontrakcije,pa je to verovatno lazna uzbuna.Moja jedina briga trenutno je samo da li ce beba biti dobro,iako je do sada sve bilo u redu,ali valjda je taj strah opravdan.
Meni je termin 22.12. Ctg ne pokazuje kontrakcije, u petak cu opet pa cemo viditi 😀 Volila bi odma sutra da se porodim,nmg vise... 😀😄😘
Meni ne termin 22.12.
Sve je bilo oke do saada, bez ikakvih kontrakcija. Medjutim, jucee su pocele lazne :-)
da li to znaci da ce uskoro, ili ? :-)
Meni je termin 26.12 kod mene je isto sve u redu samo sto imam bolove izmedju nogu i tesko hodam,stomak mi je spusten,i sva sam naduvena kao balon. Nemam ni ja kontakcije po nekad osjetim povremeno bol u gornjem dijelu ledja,ali moj najveci strah je porodjaj. Sta,kako,da se ne iskomplikuje nesto. Treca mi je trudnoca,sa prve dvije sam dobro prosla ali sam posle druge do ove sad napravila 10 god pauzu. Jednostavno umirem od straha,samo placem i pijem po nekad bromazepame ne cesto.
i meni je termin 25.12 nemam nikakve bolove,danas sam imala ctg nista se ne desava 😂 ocekujem curicu a njoj se ne izlazi izgleda ☺srecno 👍
meni je termin 27.12. ..ja sam pocela da dobijam kad kad bolove kao menstrualne..na kontrolu idem u cetvrtak pa videcemo sta kaze dr..mozda ce bebica uskoro..☺srecno..
Cao svima,da se pohvalim da sam se juce porodila prirodnim putem nakon 25 sati bola,isplatilo se jer je sad Pavle sa mnom,ne postoji veca sreca od ove 💞 Srecno ostalim mamama koje cekaju svoje andjele 👶💕
Drage mame,da li neka moze da napise koliki su vam parametri za ovi nedelju, bpd i fl? Unapred hvala:)
Drage mame sporo se otvaram.Sta da radim da ubrzam otvaranje?Setnja ili sta vec? Cesto me boli stomak ali nista 😟
zdravo drage mamice, ja sam se danas porodila u 38+4 😊porodjaj je provociran ranije zato sto nismo smeli da rizikujemo do termina jer je prvo dete bilo mnogo krupno.
zelim mama da pozelim srecu i da se ne plase izazivanja porodjaja jer je mnogoooo lakse, brze i jednostavnije ali sa epiduralom naravno.
🍼🍼😊😊
Jel u Betaniji?
I ja sam se porodila u 38 nedelji,isto izazvan,jer je beba krupna.Za 3 sata sve je bilo gotovo,sa epiduralom,naravno 😊
Pozdrav svima! Termin mi je 11.nov. Imam jako ceste kontrakcije od kad sam usla u 9.mesec (inace imam ko trakcije od 7.meseca svaki dan) ctg mi je tek za nekoliko dana a moj ginekolog me jos nijednom nije pregledao dole pa se plasim da nisam mozda otvorena. Da li jos neka ima ceste kontrakcije? Ja ih najvise imam nocu i traju po 2 sata i vise ali i preko dana su ceste. Inace nemam nikakve bolove i jako se dobro osecam vec nekoliko dana beba je malo tisa nego inace 😇👣👶👼
Tek mi je u cetvrtak ctg. A kontrakcije imam i dalje.
i meni je termin 11.nov.
na ctg nemam kontrakcije....da li si radila ctg? pozz

Cao svima. Ja sam u 39 nedelji. Tacnije 38+0. Termin mi je 23. Oktobra, a carski zakazan tek za 17. Oktobar brinem da li je to kasno i da mi nekrenu bolovi pre jer moram na carski jer mi je prvi porodjaj bio carski. Molim iskustva i savete:-). Hvala unapred. Pozdrav.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Jedan od izazova sa kojim se sreću porodilje u danima posle porođaja jeste i odlazak u toalet »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »