Komentari za tekst "Vaša 5. nedelja trudnoće"

Komentara
1190
Ostavite komentar
5 nedelja i 3 dana! ;-)
Zadnja menstruacija mi je bila 26.oktobra, uradila sam test HCG-b 1123,5, pretpostavljam da sam dobro izračunala i da sam u petoj nedelji :-)
Od svih navedenih simptoma jedino sam sigurna u ovaj osjetljivost grudi (opipljiv😁) ,na ostale se ne oslanjam 😂.
Menga bi trebala sutra doci,a iskreno se nadam da nece i da cu konacno ugledati ➕ 😊
Zdravo,uradila sam dva testa za trudnocu i oba su negativna. Danas sam uzela rezultate krvi i hcg mi je 57. Da li to znaci da sam u drugom stanju? Poslednja menstruacija mi je bila 12. oktobra. Zanima me da li se nekome desilo nesto slicno,hvala :)
Drage moje..danas sam zavrsila u bolnici..dobila sam iznenadno krvarenje u petoj nedelji i ostala bez bebe..jednostavno sam dobila spontani..kazu samo se eto desilo..prirodno..tuzna sam..tesko mi je..al oporavljam se sad polako..pa cemo raditi opet.na drugoj ..dace Bog u skorijoj buducnosti..
joj tako je i meni bilo u Maju mesecu samo sam od jednom prokrvarila...znam kako ti je,budi jaka :(
Zdravo,imala sam spontani pre 8 meseci...i mislila sam da nikad vise necu imati dete...bas sam tesko to podnela...i danas sam bila kod lekara i TRUDNA SAM...5 ned.i 5 dana...i beta mi je super...Tako da sta god da se desi ne očajavajte. Ja sam bila jako tuzna i jedva sam to prebolela..ali zivot ide dalje...moje 3 drugarice su imale spontani i svaka od nas to drugacije podnese. i jedna od njih je trudna sam 5 meseci...Pozdrav
drage

moje,prvo dete sam rodila pre 17godina i sve zaboravila....sada sam poslednju imala 13.10.sem osecaja bridenja u stomaku i povremeno mucnina,nemam simptoma nikakvih bitnih...bila sam kod dr,koji mi je rekao da mi kasni samo par dana i da je endometrijum zadebljan sto moze biti ili trudnoca a. moze biti da cu dobiti.moze neki savet
Mozda da uradite test onaj iz apoteke ili iz krvi (jos bolje) pa cete sigurno znati. Ja sam poslednju imala 08.10. i uradila test (stapic) i vec je vrlo pozitivan, samo sto mi je kod ginekologa skoro nemoguce zakazati jos koju nedelju...
Ana i ja tako na 24,25. dana odbijala. I zakasnilo mi. Trebala dobiti 25. A 3.11. Otišla kod ginekologa i on mi rekao da sam trudna. Tako da nije rano. Podji. Pozdrav i Srecno.
Dobro jutro
Nova sam ovde
Poslednja menstruacija mi je bila 12oktobra.
Dobijam na 25dana tacno u dan
Kasnilo mi
Radila sam test i oba puta je bio pozitivan,dve crtice.jedna jaka,druga slabija.radila sam betu.175,9je.sto znaci da je bas rana trudnoca.jel rano ici kod ginekologa ili sacekati jos nedelju dana?ne znam dal da brinem ili ne..hvala unapred
Hvala.puno na informacija..ide ove.nedelje.da.zakazem..pa cemo videti..imam i dalje grceve malo sa desne strane stomaka..al kazu da je to normalno...javljam rezultate..hvala devojke☺
meni je bila 6oktobar...ako se zakazuje,zakazi meni zakazali za 6.12...jel ako rano odes nece se videti nista na ultrazvuku
pozdrav,menstruaciju sam trebala dobiti 3.11.2016,kako nije dosla uradila sam test 6.11.2016 i odmah je pokazalo 2 vidljive crvene crtice.Ja nemam neke simptome,da li je to normalno?Nisam imala ni krvarenje kada se usadio plod,jel sa prvim detetom sam imala.Imam curicu koja ce u Januaru 2god.a u Maju ove god sam imala spontani na pocetku,nisam mogla zatrudneti do sada.Kod lekara imam zakazano 6.12.2016..malo me je strah :)
Samo bez straha, i trudi se pozitivno da razmisljas. Kontam da, kao osoba koja nije nikad iskusila pobacaj, ne mogu da znam kako se osecas, ali cela poenta (po meni) ovog sajta je podrska.
Ja u prvom trimestru nisam imala apsolutno nikakve simptome. Ni mucninu, umor, mokrenje.. nista. Ali sa prvim detetom sam imala krvarenje pri usadjivanju, a sad sa drugim nista... Sve je to individualno.
cao da li moze pomoc da li vas je boluckao stomak
Zdravo 😊 ima li neka trudnica koja na pocetku nije osecala simptome? 😁 U petoj nedelji trudnoce sam, radila sam test 100% je pozitivan 😁 a ne osecam nista. Jos uvek je rano za pregled. U martu sam imala pobacaj pa me strah.
isti slucaj...ja sam u maju imala spontani...sad je rana trudnoca nemam simptome
Hehe evo mene :D ja nisam imala bas nikakve simptome sem izostanka mece :D uradila sam dva testa,i oba su mi pokazala pozitivno,radila sam i betu koja je utvrdila trudnocu. Pre dva dana sam bila na uz i trudna sam 7 nedelja :)
cao svima, zadnja menstruacija mi je bila 10.9. i jos uvek nisam dobila, uradila sam test i poitivan je, samo je jedna crta svetlija od druge. Imam blage bolove u jajnicima i ledjima, i grudi su mi bolne. zakazala sam pregled za ponedeljak, ali da li su ti bolovi normalni ako sam stvarno trudna ?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Carski rez je neophodan kako bi se osigurala bezbednost i majke i bebe »
Loši usputni komentari o težini, imenu i socijalnom životu koji ne trebaju trudnicama »
Carski rez je neophodan kako bi se osigurala bezbednost i majke i bebe »
Loši usputni komentari o težini, imenu i socijalnom životu koji ne trebaju trudnicama »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »