Komentari za tekst "Vaša 13. nedelja trudnoće"

Komentara
2104
Ostavite komentar
Drage mamice, usla sam u 13. nedelju i jutros primetila braon sekret. Imala sam krvarenje na pocetku trudnoce koje je uspesno prestalo ali me ovo sad zabrinulo. Da li se nekoj od vas ovo desilo? Pozdrav svima!
Cao mamice :-) meni se desilo. Moj ti je savet da odmah odes kod ginek9loga na UZ, sto je sigurno, sigurno je! Ne mora bas nista da znaci,kao sto je kod mene bi slucaj, ali bolje je da budes mirna. to je moj savet! veliki pozzz
:)
Dobar dan drage mame,ja pijem Femibion 13 sam nedelja,jel neko pio to? i bojim se komisije za trudnicko da me ne vrate na posao....
imenjakinjo :) i kod mene je proslo bez problema,prosla sam komisiju :))))
Ja sam takođe 13. nedelja 😊 inače danas sam bila na lekarskoj komisiji i bukvalno nije bilo nikakvih problema! Nisu mi ni reč rekli, niti bilo šta pitali, sve što je trebalo stajalo je u uputu, tako da je njihovo bilo samo da mi potvrde bolovanje. Nadam se da će i kod tebe proći bez problema 😉
Radim u pekari,3 smene se radi,i na kasi sam i pecem burek i sva peciva,plus povracam...uzas. :( A koji si mesec ti? srecnoo :)
Ja pijem femibion 2 od pre neki dan, a za koji dan i mene čeka komisija za bolovanje ☺ Ovde kod nas kažu da trudnice uglavnom nemaju problema, mada to zavisi verovatno i od posla kojim se baviš, kao i od dijagnoze koju su ti lekari napisali... Srećno u svakom slučaju 😉
Imam bas jak bol u donjem dijelu ledja. Da li ima neko slicnih simotoma?
Drage name Ja sam usla u ponedeljak u treci mesec to je 12nedelja a ovde pise 13 jel to vec ulazim u 4mesec? Prva mi je trudnoca:)
u treci mjesec si usla u 9oj nedelji, u 13oj ulazis u cetvrti
Zdravo svima, evo mog prvog komentara na Bebcu :) Ja sam 12n + 3 dana. Danas sam bila na trecoj kontroli i uzeli su mi krv za dabl test. Doktor mi je rekao da mu se cini da je materica malo spustena, ali nije bio uopste zabrinut, ipak mi je dao da koristim progesteron vaginalno. Da li je neko imao slcno iskustvo? Ne brinem se mnogo, ali ce mi svakako biti lakse ako cujem neko iskustvo. Inace, prva mi je trudnoca i nemam ni jednu drugaricu koja je vec prosla trudnocu pa se nadam da cu ovde moci da razmenim iskustva :)
Sto se tice same trudnoce, nemam nikakve mucnine i ponekad i zaboravim da sam trudna, al valjda je to normalno kad izostaju mucnine
Pozdrav svima,meni je ovo prva trudnoca inace sam 13-ta nedelja i mucnine me jos ne popustaju,u pocetku su bile po celi dan a sada tako pridvece i skoro svako vece povracam,svi zivi mirisi mi smetaju cak i apetit imam toliko slab da.se pribojavam sto je tako,cak mi se i obicna voda gadi na neki nacin,juce sam uradila ul.zvuk i doktor mi je rekao da je sa bebom sve u redu hvala Bogu,nadam se da ce mucnine uskoro prestati kazu da prestaju oko 4-tog meseca,nadam se da ce biti tako i kod mene:(
Ja sam u 15 nedelji,pa mi je jos uvek muka,ali isto samo uvece,ali hvala Bogu ne povracam...kazu da oko 4 ipo meseca beba skroz ozivi i mucnine prestaju,pa se ja nadam :-)
Cao. Prva mi je trudnoca, i moram reci da toliko nemam simptoma, da se nekad i zaboravim da sam trudna. Da li se nekoj to desavalo, da li je normalno? Zbog te situacije sam zabrinuta, da li je sve ok? Sledeci Uz, imam 10-og, ali nemiri u meni rastu. Reci nema o dabl testu.. Inace, razlika po ciklusu i uz je mesec dana trudnoce.. Ako moze neko nesto da mi kaze, znacilo bi.. Hvala unapred!!
Draga mama i ja nemam nikakve simptome osim apetita :D, kojeg ruku na srce imam uvijek u 13 oj sam nedjelji, nisam nikad povracala ni imala mucnine. Ukratko kad sam ostala trudna nisam ni znala da sam. Zadnji put sam bila na kontroli prije dva dana beba super maše rukicama, diže noge, okreće se. Doktorica kaže sve u redu ali ću raditi kombinovani skirning I tremestra da skinemo i te sumnje da je sve ok. Uzivaj nemoj da brineš :) Zabrinutošću ćeš samo naškoditi :)
Ni ja nemam nikakve simptome. Treba da se opustis i uzivas, jer smo retke srecnice koje tako prolaze. Sto se double testa tice ja sam od sutra 12., nedelja, a double mi je zakazan za 10 dana, koliko sam informisana treba da se radi od 12. do 14. nedelje, trebalo je da pitas lekara. Ali nije ni strasno ako ga preskocis, radices triple. Pozdrav i uzivaj. :-)
Pozdrav mamama :)
Ja sam 13-ta nedelja, do sad sam imala 4 pregleda za sad je sve dobro. Doktor me je pitao da li zelim da idem na double test i uradila sam ga. Nizak je rizik sto se toga tice. Vidim da vas je dosta pisalo da ste ga placale, ja nisam nista, radila sam U Banja Luci u Poliklinici na Paprikovcu.
Stomak se i ne primjeti jos uvijek, mislim da sam se jedno 2-3kg udebljala ali nista strasno. Nije bilo mucnina i povracanja do sad :)
Kad sam radila nalaz krvi i urina imala sam manju upalu mokracnih kanala (sa tim sam ranije imala inace problema) doktor mi je prepisao caj za trudnice 7 dana, tako da je i to proslo.
Puno srece svimaa
Pozdrav svim mamama. Ja sam pri kraju 13. nedjelje. Obzirom da sam ima krvarenja, bolove i da sam otvorena, prije par dana mi je radjen serklaz. Sada imam pritisak na besiku i javlja mi se neki braon sekret ili kao vodica. Da li je to normalno? Kakvi su vasi utisci posle serklaza?
Hej drage moje veliki pozdrav. Imam samo jedno pitanje.. Ova aplikacija me prati od pocetka prva trudnoce i puno mi je pomogla.. Imam cerkicu Oliveru. Ali sada sam opet u drugom stanjuu i ne znam kako dq ubacim da opet cekam bebicu.. Ako koja mama zna neka mi se javii.. Ljubiiim vas sve ❤❤❤
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Koliko traje oporavak, kako teče, da li je lako ustati prvog dana posle, šta je najteže »
Pročitajte šta su priraslice posle carskog reza i kako da ih prepoznate »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Odaberite neko od lepih imena grčkih boginja za vašu mezimicu »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Jednog dana pojavi čudna životinja, izdaleka, sa ogromnim koferom »