Komentari za tekst "Vaša 11. nedelja trudnoće"

Komentara
1467
Ostavite komentar
Drage moje pomagajte!
Kako da se resim mucnine,po ceo dan plus i povracanje!
Meni pomaze jabuka, dovoljne su dve kriske da ti odmah bude bolje, takodje i kod kiseline jabuka je super. Probaj, mozda i tebi bude od koristi. 😏
Drage mame...da li neka od vas ima bolove u jajnicima kao neko ziganje i dal je moguce da mucnine polako prestaju... Inace 11nedelja smo i nosimo blizance!!
Sa mnom ista situacija.. isto žiga jajnik i kada se nasmijem i napregnem te mišiće u dnu stomaka isto osjetim bol.
Isto me žiga jajnik i smanjile se mučnine. Kaže doktor sve je ok. Poz, uživajte.
Sve je normalno, ne brini, uzivaj u trudnoci! :)
Drage buduce mamice,i mi smo u 11.sedmici.Medjutim imam miom koji mi izgleda stvara konstantan oritisak u dnu stomaka i ponekad u krstima.miom je inace smjesten blizu ploda.Pijem 3 Duphastona dnevno.I misljenja su podijeljena,jedna doktorica kaze da ce mo pratiti stanje,za sada je bebi dobro hvala Bogu.A druga je skroz pesimisticna.Ima li neko ko se nalazi u slicnoj situcaiji,ili je imao slicnu iskustvo??Sretno nam svima!!
drage mame u 11ned sam trudnoce kada lezim na ledima osjecam kako mi stomak odskace povremeno da li se vama to desavalo i da li je to znak da je sve ok s bebom hvala pozdrav!!💗
ja cu biti tacno 10. nedelja (10+0) na dan kad mi je zakazan dabl test. to mi deluje kao prerano?
dobila sam uput za Institut za majku i dete, sve mi je vec zakazno. ima li neko iskustva s njima? treba li da ih zovem da potvrdjujem nesto ili se samo pojavim?
Buduce mama,i ja sam u 11 nedelji. Da li imate bolove i probadanja u donjem stomaku? Ja ih imam,kao neke grceve i gasove. Ne bole me jajnici,niti bilo sta drugo,nego kao neki grcevi u crevima. Hvala puno.
Da,imala sam i u ptvoj ttudnoci takva probadanja.Mislim da je uredu.
Drage trudnice, student sam u Beogradu, a inace sam iz Kva, trudna sam, udajem se i zivecu u Bg-u... zanima me da li neko moze da mi prenese neko svoje iskustvo, sta mi je ciniti, pored toga sto moram da odem da se javim u studentsku polikliniku... da li ce se moja trudnoca voditi u stud. stacionaru ili tamo gde idu i sve normalne trudnice koje nisu studenti.... nestrpljiva sam pa zbog toga se javljam ovde... Pozz
I tiii siii normalna trudnica 😄😄 ja sam takodje student i vodim trudnocu u redovnom domu zdravlja ne u studentskom... Pozz
Drage trudnice, mi smo 11a nedelja ali ja imam problema sa alergijom na ambroziju. Da li ima neko slican problem i kako se bori? Ja nemam snage vise da se borim sa zapusenim nosom, svrabom, kijanjem i kasljem..i plasim se za bebu :-( a doktor mi je rekao da ne smem nikakvu terapiju da primam dok ne prodje 12a nedelja. Postoji li nesto prirodno da ne skodi u trudnoci?
Pozdrav
Homeopatija! Br 1 😊
sada je vec kasno za moj odgovor, jer je prosla sezona alergije, ali da, postoji nesto sto moze da se koristi i ja sam to koristila, lek, sprej za nos se zove nasonex ja sam otisla kod privatnog lekara alergologa zato sto nisam dobila nikakve konkretne informacije od ostalih, medjutim mozda ce jos neko da procita ovaj tekst pa ubuduce otkloni nedoumice. Slobodno moze da se koristi u trudnoci, osecala sam se odlicno a imam bas jaku alergiju na ambroziju.
Pozdrav, drage trudnice! Da li vam se desavalo da nakon povracanja u ustima osecate ukus secera? Da li bi to mogao biti znak trudnickog dijabetesa? Inace jedem slatko umereno, i to uglavnom voce.
To ne mora da znaci nista,a svakako proverite nivo secera i krvi.
Samo hrabro napred!
Cao svima danas sam bila na pregledu 11 nedelja i 1 dan trudnoca,bebac vitalan sve super...dok ginekloski nije bas sve idealno rece doktorica...grlic skracen,dala mi utrogestan i za 10 dana da dodjem da vidi ali ce najvjerovatnije trebati serklaz.Poci cu i kod drugog doktora da cujem misljenje.
Cao mame,ja sam u 11 nedelji,interesuje me da li ste imale pojacan sekret cudnog mirisa i boje. Meni se pojavio zelenkast i penusav iscedak i neprijatnog mirisa, radila sam sve briseve i ginekolog kaze da su nalazi u redu. Da li ste imali ovakvih iskustva? U napred hvala. :)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Jedan od izazova sa kojim se sreću porodilje u danima posle porođaja jeste i odlazak u toalet »
Duboko smo zaronili u tajanstveni svet porođaja sa prof. dr Svetlanom Vrzić Petronijević »
Ako mama ima braon, a tata zelenu boju očiju, postoji čak i šansa da beba ima plave »
Jedan od izazova sa kojim se sreću porodilje u danima posle porođaja jeste i odlazak u toalet »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Odaberite neko od lepih imena grčkih boginja za vašu mezimicu »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »