Komentari za tekst "Vaša 7. nedelja trudnoće"

Komentara
2071
Ostavite komentar
Ja baš imam želju...jako....
Čekam sa mi lekari potvrde da mogu, a onda ću da očerupam muža 😀
Ja apsolutno nemam nikakvu zelju od kad sam saznala da sam trudna 😀 isto sam 7. m sada, a dragi sizi 😛
Cao svima, zanima me da li je istina da u trudnoci ne treba da se farba kosa i da se ide u teretanu? inace 7.nedelja sam i imam 35 god. prva mi je trudnoca i bavim se sportom. Da li da prestanem da treniram?
to su price, nema nikakvog utjecaja na bebu, a sto se tice treninga cak se i preporucuju neke vjezbe, naravno ne naporne
sedma sam nedelja i imam hematom tako da imam braonkasti sekret vec tri dana. jel ima neko slicnih problema, koliko je to opasno. dobila sam utrogestan i murujem
Odkako pijem Elevit, po preporuci doktora, nemam nikakve simptome. A pre toga, mucnina i povracanje, razdrazljivost, umor.
Jako se dobro osecam, a vidim da uglavnom sve imate izdrazene simptome.
....ako nekoj treba utrogestan 200, a nema mogucnost da ga dobija na recept...imam ga ja,ne koristim ga. email:
ivanamiljkovic04@gmail.com
Cao svima :) ja sutra ulazim u sedmu nedelju,a prvi pregled mi je zakazan tek za 2nedelje :/ da li je normalno da nekada jako zaboli stomak? Malaksalost je prisutna stalno i nemam snage,kao da sam bolesna..da li je to ok? Hvala unapred! Ps.prva trudnoca mi je i imam 22god. :)
Ja sam imala skoro pa konstantne bolove u stomaku, kajnici su me isto s vremena na vreme boleli, ali stomak i grudi isto kao kad treba da dobijem. Evo sad nema uopste bolova i grudi su mi manje osetljive. Kazu da se materica siri pa zato boli... Pospanost i lenjost su moje tegobe :) sve sam nesto umorna i stalno bih spaval, sto ranije nisam mogla da zaspim preko dana...
Malaksalost jeste, umor jeste. Mozes da osetis i odredjenu bol ali ako je to cesta pojava i jaca bol savetujem da ipak podjes kod doktora bez obzira kad ti.je pregled zakazan. :) :*
Pozdrav svima... Ja sam u 6. nedelji, na UZ g.mesak ali se ne cuju otkucaji srca, mada ginekolog misli da je sve ok i za 7 dana idem opet. Radila sam urin i urinokulturu i imam eserihiju i to me jako brine i plus 3. grupa VS. Doktor mi je dao Josif Pancic caj za bakterije i povidon jod vaginalete. Da li neka od vas imala slicno iskustvo?
Zdravo mame! ☺
Bila sam juce na UZ, 6+2 sam trudna, ali je videla samo gestacijski mesak.. Dala mi je folnu kiselinu i utrogestan... Kontrola tek za 2nedelje... Prva je trudnoca. Pocela sam da se nerviram jer mislim da nije sve u redu... Je l' bilo slicnih situacija? Hvala Vam! ☺
Isto sam prosla, videla se samo "kucica" kako dr kaze a od bebe ni tacka, i bas sam se brinula jer mi je prva trudnoca i nista ne znam, nedjutim za nedelju dana na kontroli malisa vec 1cm i cuju se otkucaji :) Tako da ne brinite ❤
Cao.Ja sam u istoj situaciji,tako da je to normalnooooo😃
Slazem se ,i ja sam bila prosle nedelje na UZ ,vidi se samo krugic, ja ga zovem pasuljcic mika,i meni je takodje prva trudnoca ,i ginekolog mi je prepisao Progesteron inekcije, zbog manje kondenzacije tkiva ,pa na kontrolu da idem za 2 ned. tacnije vec sledece, to su slicne terapije, ne moj da brines bice sve ok. Inace sam u 7 nedelji takodje.
Nemoj da brines, jos je mala trudnoća i plod se ne moze videti obicnim UZ, samo vaginalnim UZ, ja sam usla u 7 nedelju, pre tri dana smo bili na UZ, ali vaginalnom, video se plod cak su se i culi otkucaji srca..
dali je neka mama imala iskustva sa infekcijama u trudnoci? pomalo me pecka I svrbi dole, a kontrola u sl cetvrtak.
Pozdrav svim mamama❤ Jedno pitanje... Do skoro sam imala grceve u stomaku sada vise nemam pa se plasim da nesto nije u redu a kontrola tek u sredu pa me zanima ima li ko takvo iskustvo...? Hvala lepo :)
sve je ok! ne brini i meni su preatali iznenada doktorka je rekla da je sa bebom sve super.💓 srecno!
Pozdrav mame 😊
ja sam po doktoricinoj dijagnozi 7ma nedelja, mada mislim da sam tek usla u sestu. Vec tri jutra ustajem sa krvavim nosom, i maloprije mi je potekla krv iz nosa, pa da provjerim da li se vama nesto slicno desavalo i da li je nesto opasno. Inace imam nizak pritisak, a kada sam bila na UZu bio mi je 110/80, tj. normalan i culi su se otkucaji srca.
Unaprijed hvala!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »