Komentari za tekst "Vaša 27. nedelja trudnoće"

Komentara
2497
Ostavite komentar
ja sam se spasila od kako sam pocela da pijem redoflux.Preporucila mi je doktorka jer imam stravicnu gorusicu od koje povracam,tako mi je bilo i u prvoj trudnoci i zivot mi se smucio.Probaj sa ovim tabletama super su.Kad osetis kiselinu posisas 2 tablete i odmah si kao nova.Nadam se da ce ti pomoci.
Drage mame koje nosite nisko, mozete da mi opisete osecaj kretanja bebe i njenog udaranja? Bila sam na kontroli pre par dana mada je tad bilo sve ok, dan nakon kontrole imam nenormalno jake udarce u besiku i grlic, bukvalno pišnem u gaće od pokreta. Do tog dana je sve bilo uredno, bila je ispod rebara. Da li je moguce da od stresa moze da se spusti nisko?
Hvala Vam.
Pozdrav Dijana... I ja nosim nisko, najneprijatnije mi je sto stalno piskim... Mislim da je moguce od stresa da se beba spusti..
pozdrav mame, ima li neko iskustva sa epiduralnom anestezijom? Ja razmisljam, ali ne znam mnogo trudnica koje su se odlucile za epidural..
Pa kazu do 4 prsta kad si otvorena daju,posle kao nema svrhe jer kasno pocne da deluje. Tako da mislim da to sad koriste kao izgovor,tipa kasno ti je i to. Ja planiram ranije da se dogovorim sa anesteziologom i lekarom
☺☺☺ I ja sam cula da ih je malo.. U kojem trenutku vam daju epidural, dok imate kontrakcije ili vec kad beba krene? Meni je prva trudnoca, zato sam ovako malo dosadna. ☺☺
I od anestezije i posle od bolova,ali nista nisam osetila. Sad u decembru planiram opet i veci me je strah da nece biti anesteziologa jer cujem da ih malo ima i da ne daju svima.
Suzana, jeste li imali strah od same anestezije? Mene je strah od nestrucnosti doktora, kao i od bolova poslije anestezije.. Drago mi je da ima ovako pozitivnih iskustava, mene su previse ustrasili..
Jelena,bez dvoumljenja uzmi epidural veruj mi. Ja sam bila veliki protivnik iz razloga sto mi je posao takav da stojim po ceo dan i mislila sam da cu imati kasnije probleme i bolove,ali nista od toga.
Pozdrav svima,u 27. sam nedelji.Radila sam vaginalni bris i ustanovljena je eserihija.Pod terapijom sam 2 nedelje.Zanima me da li se neko nasao u slicnoj situaciji i ako moze da podeli iskustvo.Zanima me da li moze da dodje do nekih komplikacija???
Nadam se da ce sve biti ok.Hvala puno na savetima :*
Odlicno sto je nemas u mokraci, jer da imas i u mokraci ona se vraca iznova i iznova, jako je uporna. Unosi dosta tecnosti, sto vise limunade, ona jako deluje na esirihiju. Ja sam je imala i u mokraci pa sam se silno namucila, pila sam pancef i koristila sam vaginalete, ali je sada sve ok. Ne brini, sve ce biti kako treba. :*
ja sam imala ešerihiju i još neke dve bakterije u trećem trimestru, i bila sam rezistentna na sve antibiotike. Apotekar mi je preporučio čaj za decu i trudnice za bakterije u mokraći (dr josif pančić zelena kutija) iako je dr smatrao da to neće pomoći pošti nisu pronađene u mokraći, ali sve sam sredila do porođaja. na dan porođaja su uradili bris bio je čist. pozz


Nemam je u mokraci.Samo u vaginalnom brisu.
Imas li je i u mokraci?
Pozdrav. Prva mi je trudnoća i želela bih da znam, kakav je po vama osećaj BH kontrakcija i kada ste krenule da ih zapazate? Da li se i po čemu se razlikuju od porodjajnih kontrakcija? Hvala.
cao mame.. ja sam 27 sedmica.. i bas me hvata panika oko porodjaja.. dali moze neko da ispise svoje iskustvo..
Pozdrav,zelim da podelim da sam imala super iskustvo sa prvim porodjajem...poslusala sam savet mame i setala sto sam vise mogla do samog porodjaja...u pola 12h krenule jace kontrakcije...u 15.10 rodila divnu devojcicu...bukvalno u tri napinjanja...sve prirodno...sada sam 27 nedelja i nemam nikakav strah od porodjaja...sto manje razmisljajte o nekim strasnim stvarima...razmisljajte o tom malom divnom stvorenju sto ce se roditi..:D
pozdrav da vam se pohvalim da sam saznala spol bebice i nosim curicu, za sada je hvala Bogu sve u redu beba napreduje velika je i mamu lupka. pozdrav za sve buduce mamice ;)
Pozdrav svim mamicama....😘 27 nedelja sam,osecam bebine pokrete jako nisko,nekad je udarac tako jak da imam osecaj da cu se upiskiti i da ce izaci iz stomaka.Za 3 dana mi je redovan pregled bojim se da ce reci da je beba nisko i da cu morati da mirujem,a vec imam devojcicu od 2 godine...pozdrav Da li je neka od vas imala slican problem???😘😘😘
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »