Komentari za tekst "Vaša 6. nedelja trudnoće"

Komentara
1769
Ostavite komentar
Meni je poslednji ciklus bio 16.8.i sada sam 5.nedelja,juce sam kontaktirala svog ginekologa rekao je da dodjem za deset dana da utvrdino trudnocu i da vidimo da li je sve uredu. Rekla mi je da ne konzumiram nikakve lekove dok se ne konsultujem sa njom.
Cao.. Da li moze neko da mi kaze da li je normalan bol u donjem delu stomaka? povremeno me zaboli. doktorka mi je dala utrogestan i magnezijum direkt.. mnogo se plasim, ne znam da li je to nesto opasno.
Desava se, ja sam pila utrogestan od 3ceg meseca do kraja. Ali nijedan bol nije za zanemarivanje! Uvek se obrati doktoru kad god osetis neki bol!
Cao,jel moze neko da mi odgovori od vaas koje ste mozda imale iskustvo? 6-ta sam nedjelja,na UZ pre par dana ustanovljeno mi je da imam mali hematom i pijem Utrogestan..Vec 3 dana ppjavio mi se zuckasti sekret(bez krvi,bez bolova).S 'ppcetka trudnoce mucila me kiselina, i nije mi se jela hrana koju inace volim....sad evo 2 dana bas osecam glad i mogu sve ppjesto...molim za odgovoe,puno sam se uplasila za taj zuckasti iscjedak
Cao zene :) 6a sam nedelja,od juce u predelu levog jajnika osecam malo bolna probadanja koja traju po par sekundi, ponekad zaboli i jace. Desava li se to nekoj od vas? U ponedeljak svakako idem na pregled, ne znam da li bih trebala i ranije da se javim ginekologu ako se nastavi.
Cao, desava se meni svakodnevno i receno mi je da pijem magnezijum sumece tablete i da mirujem. Meni pomaze, probaj nista te ne kosta :)
Zdravo, ja sam 6.nedelji trudnoce, interesuje me da mi opisete kakve su vm jutarnje mucnine? Meni je juce ujutru bilo toliko lose cim sam ustala iz kreveta da sam dobila proliv, muka i ruke i noge su pocele da mi trnu. Danas me bas boli zeludac na dodir i ponekad ceo stomak kao creva da me bole.Molim za savete? Danas sm pocela d pijem vitamine za trudnice pa cu videti kako ce mi biti dalje.
I ja imam iste simptome kao ti Aleksandra, samo sto me svi plase, nemoj da setas previse, nemoj se umarati, ne smes ici nigde do treceg meseca, sedi u kuci zatvorena 😦 Ne znam kako da se ponasam vise, a prva je trudnoca😆
takodje sam u 6-oj nedelji trudnoce. Ali uopste ne osecam mucnine,jedino sto od simptoma imam jesu osetljive grudi i mali bolovi u donjem delu stomaka.
isto kao i tebi,ponekad mi trne ruke..Ali ne brini,procice..kod svake zene su simotomi drugaciji,nema potrebe za brigu. :)))
Ja sam u petoj nedelji trudnoce, boli me stomak i od juce se pojavio sekret zelene boje. Malo sam uplasena nadam se da nije nista ozbiljno. Pozdrav svim buducim mamama :).
cao trudnice!
usla sam u 6 nedelju jako me boli stomak!!!
Joj ti bolovi, poznato mi je to :)
Sire se misici, ligamenti, pomera se materica, raste. Neke to osecamo, neke ne sve je to do zene. Ja sam veliki panicar ali samo misli pozitivno :)
Normalno je da malo boli stomak dole. ☺ Nemoj da brines..I ja sam se uplasila kada je poceo da me boli,ali je doktorka rekla da je sve to normalno,materica se siri i zbog toga su moguci bolovi👶
idi kod lekara...ja sam tako prosli put izgubila bebu
pozdrav, zanima me kolika vam je beta hcg u 6 tjednu trudnoce?
Meni je sa 5 nedelja i 1 danom beta bila 5385 ! 😓
а мени 3819
Ako ti nesto moze pomoci, ja sam juce radila betu i iznosi 786 (31dc)!
Dobro jutro, ja sam u 6.nedelji trudnoće, od simtoma imam samo cesto mokrenje, otekle grudi...imam osecaj da su duplo vece, pojacan apetit, osecam sve moguce mirise. Kod doktora jos nisam bila....oticicu za 10ak dana. Primecujem isto da su mi moje farmerke posle duze setnje pocele biti male u struku...eto....vec se stomakic napupio😊. Trudim se da sto manje razmisljam o svemu...sve to majka priroda😆
Dobro jutro drage mame. Ja sam juce bila na ultrazvuku i doktorka vidi mesak ali kaze da je mnogo manji nego sto treba da bude. Ja bi sada trebalo da sam sesta puna nedelja a mesak je 9mm, ona kaze da je to mnogo manje nego sto treba da bude.dala mi je da pijem utrogestan, progesteron i folno kiselinu.za nedelju dana idem opet na ultrazvuk.da li je jos neko imao takvo iskustvo.bojim se..
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Kada bi spermatozoid bio ćovek, plivao bi 193 kilometara na sat »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste»
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »