Komentari za tekst "Vaša 5. nedelja trudnoće"

Komentara
1186
Ostavite komentar
Nina985 to je to, ja sam prosle nedelje uradila test i pozitivan je, juce izvadila krv, beta je 2177. I danas prvi uz gestacijski mesak 8,4 mm, 5 nedelja i 5 dana. Uzivaj u trudnoci. :)
Pozdrav drage name ja Sam uradila test 3 oktobra I pozitivan je-Muslim Ima dve crte al jedna je kako svetla da Li he to to
Hvala van puno
Da,trudnoca je :)
Ja sam sad po mojoj racunici peta nedelja trudnoce :) znala sam da sam trudna i pre nego sto sam uradila kucni test. A sreci nije bilo kraja kad sam videla da je test pozitivan i da sam bila upravu. Uskoro idem na prvi uz.
uradila test! i...
POZITIVAN JE
stvarno sam srecna na neopisivi nacin. :-)
Ja sam trebala dobiti menstruaciju 16.septembra,ali posto sam bila nestrpljiva uradila sam test tri dana ranije i bio je pozitivan,a da bi potvrdila uradila sam ga ponovo posto mi je ciklus kasnio,znala sam da sam trudna pre nego sto sam uradila test.cestitaaaam !!!!!
Pozdrav svima!Zadnji ciklus sam imala 10.8.Trebala sam dobiti 6.9. Bilo je samo malo svijetle krvi na papiru taj dan i poslije nista.Uradila sam danas test Clearblue digital,prvi put sam vidjela ovu varijant(imam dvije kcerke stare 15 i 7 god)Ima digitalni otvor i pokaze cak koliko si trudna.1+,2+ ili 3+!Meni je pokazalo 3+!!! Na internetu sam vidjela da sam u petoj sedmici.Malo me strah,nadam se da ce sve biti uredu.Ove godine januara sam imala spontani u 8.sedmici!Pozdrav svima i srecno!
pozdrav svima. Menstruacija mi kasnila svega 1 dan I uradela sam test I odmah je pokazao pozitivan. ujutru uradim drugi I on pozitivan. Zanima ne da li mogu ici lekaru I u kojoj sam nedelji. yadnja menstruacija bila mi je 30.07. dobijam na 31dan. Prva mi je trudnoca presrecna sam 3 godine radimo na bebi :D
Trebalo bi da je 4ta nedelja... :) Jupiii :) Ja sam trudna 4 nedelje i 6 dana, srecno ti bilo i uzivaj u trudnoci :) ♡
Meni je poslednja menstruacija bila 29.07, pre nekoliko dana test mi je pokazao da je pozitivan, a danas sam prvi put otisla kod ginekologa koji je konstatovao da je trudnoca 5nedelja i 5 dana i da za 10 dana dodjem ponovo na pregled zbog srcanih reakcija, tako da mislim bi trebalo da posetis ginekologa :-)
Pozdrav svima, menstruacija mi kasni 14 dana, radila sam test kada mi je kasnila 5 dana, bio je negativan. sada
mi kasni dve nedelje i jos nema naznake da cu dobiti. inace na dan kad sam trebala da dobijem i sutradan sam imala bolove u ledjima i stomaku kao kad treba da dobijem. sada su mi jako otecene grudi i bole me bradavice. smeta mi kafa, jedem vise nego inace, voce pogotovo. smeta mi miris ribe. preko dana mi se jako spava i umorna sam. da li neka od vas ima slicnih simptoma? sta da radim? da li da sacekam jos malo pa da idem kod dr? ili da radim jos jedan test? inace jako zelimo bebu. hvala vam unapred na odgovoru.
Po racunici sam trudna 5 nedelja i 5 dana. Radila sam test pre nedelju dana i pokazao je dve crtice. zatim pre 5 dana betahcg bio je 442. Juce sam bila na prvoj kontorli kod ginekologa rekla je da se jasno vidi mesak u materici ali da je jako malo trudnoca verovatno jer ciklus dobijam malo kasnije nego reglurano ( na 32 dana). Zakazala mi je kontrolu za dve nedelje. Mešak je 7mm.Tako da iako sam prakticno u 6 oj nedelji trudnoca mi je kao u 4oj. Rekla je da ne brinem. Jel neko imao slicno iskustvo? U iscekivanju sam sledece kontole. Samo da se sve lepo razvije...
zadnja menstruacija bila 20.7. test radila nakon sto je kasnilo 1 dan, rezultat pozitivan veoma brzo se pokazala jasna druga crtica da li se to kome jos desavalo onako iznatizelje? 😊 druga beba na putu imam sina od 2,5 godine bit ce presretan da konacno ima drustvo aBd 💕
hvala:)evo sacekacu jos malo pa cu ponoviti...
u nedoumici sam...osecam da sam trudna,vec imam dvoje dece i jednu vanmatericnu trudnocu pre tri godine...opet smo pozeljeli dete i evo kasni mi menstruacija,osecam i mucnine,veliku glad,a grudi natecene i bolne,medjutim test mi pokazuje samo neku jedva vidljivu drugu crticu,drugi test po redu....jedva se nazire.sta se desava?moze li biti da je isuvise mala trudnoca????
ja bi rekla da je trudnoca
Meni je tako u prvoj trudnoci bilo, druga jedva vidljiva crta. Uradila sam beta hcg test iz krvi i druga nedelja trudnoce sam bila :) verovatno je mala trudnoca, ili sacekaj jos nedelju dana pa ponovi test ili idi uradi beta hcg (koji ti je sigurniji) Srecno i sve najbolje! :)
Drage mame, kasni mi menstr.5 dana i jutros sam uradila test koji je naravno pozitivan. ali doktorica na uz nije nista videla. moram da vadim betu. da li je neka imala slicno iskustvo?
Cao ljudi danas sam saznala da sam izgubila bebu. Ne znam sta se desilo ocajna sam
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Kada bi spermatozoid bio ćovek, plivao bi 193 kilometara na sat »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »