Komentari za tekst "Vaša 13. nedelja trudnoće"

Komentara
2099
Ostavite komentar
Ja sam svoj platila 2470,00
moze neko da mi kaze koliko kosta dabl test?
Ja sam danas bila kod lekara i mosim blizance,a 3.sam mesec,jakooo sam srecnaaa :-)
Moguce je i ranije da se vide blizanci,medjutim do 12.nedelje moze da dodje do sindroma " nestajuceg blizanca" tako da dr savetuje cesci uz pregled kako bi se pratilo da li su opstala oba ploda. Moji su se videli jos u petoj nedelji a sada smo u trinaestoj ! :-)
Cao Natasa. Htjela sam pitati da li si ti znala i pre da nosis blizance ili su ti tek sada otkrili? Pozz :-)
Cao Natasa. Zanima me da li ti je doktor tek sada utvrdio blizanacku trudnocu ili se i pre moze videti? Hvala unapred. Pozz. :-)
Hvala draga,u sredu idem na pregled nadam se da ce sve biti ok.Sve je u redu sto se tice krvi,samo hemoglobin mi je malo nizi
Cao svima! Ja sam usla u 13. nedjelju i treba ovih dana da idem kod ginekologa na sljedeci pregled. Rekao mi je da cemo raditi test na moguce genetske poremecaje. Cula sam za razlicite vrste testova: dabl, tripl, Nifti itd. Ne znam sta se od toga radi, kakve su razlike i koji se preporucuje.
Devojke,zene,mame,ja sam trudna 12 nedelja i 6 dana.Prva beba,na prosloj kontroli bilo je sve OK.Medjutim...muci me nesto..Da li je normalno da ne
dobijam na tezini nikako? Inace imam slabiji apetit,ali nisam povracala uopste,niti imam mucnine.Hvala unapred na odgovoru
Ja sam cak i smrsala 3 kg,a da pritom nisam povracala,samo ceste mucnine. Mada beba uzima onoliko koliko njoj treba,a mami sta ostane.
Nemas se cega plasiti,ja sam se ugojila svega 1,5 kg. Bitno je da se hranis raznovrsno i da ne gladujes. Ako zelis da se ugojis ( ja zelim) stvljaj hranu tako da je visia,meni to otvara apetit 😀 Na aledecem prwgledu trazi da uradis krvnu sliku i porazgovaraj sa ginekoogom.
Drage mame,usla sam u 12.ned.trudnoce .Nemam mucnine,ne povracam,bebica je u redu sve je ok,ali osecam veliki nemir i nervozu koji mi ne daju da normalno funkcionisem,jako sam napeta,nmg da se opustim.Zanima me da li je neka od vas imala takvih problema ,i bila bih zahvalna ako bi se javila i dala neki savet.Unapred hvala,i veliki pozdrav.
jaooo, duso draga ja sam zivcana svaki dan. ujedala bih prvo sebe pa sve oko sebe :) to je normalnoo, barem ja mislim posto mi je ovo prva trudnoca :)
jesam ja i imam jos uvijek, jako sam nervozna
Drage mame,usla sam u 12 ned.trudnoce.Mucnine sam imala vrlo retko ,nisam povracala,sve je ok,ali osecam veliku napetost(bez razloga) koja mi ponekad ne dozvoljava da normalno funkcionisem i nmg da se opustim .Zanima me da li je neka od vas imala takvih problema i bila bih zahvalna ako bi se javila i dala neki savet.
Drage mamice, usla sam u 13. nedelju i jutros primetila braon sekret. Imala sam krvarenje na pocetku trudnoce koje je uspesno prestalo ali me ovo sad zabrinulo. Da li se nekoj od vas ovo desilo? Pozdrav svima!
Cao mamice :-) meni se desilo. Moj ti je savet da odmah odes kod ginek9loga na UZ, sto je sigurno, sigurno je! Ne mora bas nista da znaci,kao sto je kod mene bi slucaj, ali bolje je da budes mirna. to je moj savet! veliki pozzz
:)
Dobar dan drage mame,ja pijem Femibion 13 sam nedelja,jel neko pio to? i bojim se komisije za trudnicko da me ne vrate na posao....
imenjakinjo :) i kod mene je proslo bez problema,prosla sam komisiju :))))
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »