Komentari za tekst "Vaša 39. nedelja trudnoće"

Komentara
3023
Ostavite komentar
Nama je termin 17.08 mada doktorka kaze da se beba spremila i da ce verovatno ranije hteti napoljee.. Ja sam i vise nego uzbudjena ali i malo uplasena..prva mi je beba pa verovatno zato..
Ima li jos neka mama da joj je termin 17.? :D :) ❤
Alda,kod mene jos uvek nista.. Kako je kod tebe? :D
hihi pantomimom.. 😁 salim see.. 😄
Srecno! ❤
Nama je termin 18-og i isto tako doktor kaze da je beba spremna i da ce sigurno i pre termina napolje 😄 Takodje mi je prva beba,malo strah od porodjaja a malo i od toga kako cu se sporazumeti sa doktorom 😄 inace sam u inostranstvu
nama je termin 11 avg. Cela trudnoca je protekla super sad u posledenjem mesecu bolovi u kicmi i ledjima. Srecno svim mamama ☺
nama 12 avgust:-)Srecno mama:-)I meni je trudnoca extra prosla,samo ovaj 9 mesec bas me namucio,ledja,grcevi...ali kraj nam je i iscekujemo nesto najlepse:-)
Zdravo svima nama je temin 5-og avgusta.I jedva cekamo :))) Drzite se mame
ima li mama neka kome je termin u avgustu,meni je 12.Mame kako se osecate?Meni je bad tesko,ovaj 9 je zaista najgori,ne mogu da se namestim,sve me boli,inace nam je prva beba.Sretno mame!!
Meni je termin 9 avgusta ..za sad nemam tolike bolove u preponama i kukovima inace ovo mi je druga trudnoca pa je skroz drugacija od prve ,samo me malo muce bolovi u ledjima od tezine stomaka a ostalo je ok,dok sam se u prvoj tako reci raspadala od bolova i nisam nikako mogla da se namjestim sad je utoliko manje..uh jos malo i ovo ce biti gotovo..Srecno svim mamicama!
zdravo drage mame,danas sam usla u 39. nedelju termin mi je 9. avgusta.celi trudnoch mi je beba karlicno,i juce na pregledu kod doktorke je i dalje u tom polozaju.doktorka kaze ako se do sledece nedelje ne okrene moracemo carski rez.interesuju me vasa iskustva da li se nekom u ovom periodu beba okrenula.hvala unapred
Meni je 9 avgusta sada termin i beba se okrenula kad sam usla u deveti,sve zavisi od zene do zene,nekima se cak okrene pred sami porodjaj,tako da drzimo ti fige :D da se bebac okrene kako treba ..
Cao svima! Trenutno sam 38+3 nedelja.
Termin mi je 7.avgust. Jos uvijek nema nikakvih promjena ali se nadam da ce se nesto uskoro desiti.
Imam problema sa spavanjem, i pored jastuka izmedju nogu i ispod stomaka ne mogu da se namjestim. A i iako kazu da se zadnjih dana beba smiri kod nas je suprotno. Aktivan je po cijeli dan, pogotovo noc. :)
Jos uvijek mi nije ispao ni sluzni cep. Malo me bole ledja, ali visoko tako da vjerujem da je od tezine stomaka.
Kakva su vasa iskustva u ovom periodu?
Samo da se javim! Mali Petar se rodio 27.07. , termin nam je bio 07.08.
25.popodne su pocele kontrakcije i trajale su dosta dugo, 26. popodne sam posla u porodiliste kad su kontrakcije bile na pet minuta, beba je bila spremna ali ja otvorena samo dva prsta. poslali su me da setam, ali posle setnje ista situacija. Oko 21h sam usla u porodjajnu salu, ukljucili mi indukciju i u 2:47h stigao je Petar. Tezina 3660g, 55cm dugacak. 😇
Malo sam se namucila i bio je tezi porodjaj, ali vjerujte da je istina ono sto kazu da se sve to zaboravi kad vidite bebu i uzmete je u narucje.
Mi smo jos uvijek u bolnici jer je dobio zuticu, ali se nadam da cemo vec sjutra kuci. :) Srecno svim mamama, pa javite kako je sve proslo. Veliki poljubac od Petra i njegove mame. :*
Isti termin, iste muke! Meni je treca beba i od pre tri nedelje sam otvorena 1 prst, sutra idem na kontrolu, pa cemo videti da li beba stize uskoro!
cao Jelena,i meni je termin 7 avgusta. takodje se osecam kao i ti izuzetno mi je tesko da spavam,ali brzo ce to da prodje. mi cekamo devojcicu i jedva cekamo da je vidimo. pozdrav i zelim ti sto brzi i lak porodjaj 😊
Ja sam se plasila da li cu znati da je to to. Ali ne brini, znaces. :)
Probudila sam se, krenula da kuvam kafu i osjetila da je nesto izaslo (meni je osjecaj bio kao kad dobijes). Malo je gusce od sekreta, uz tragove krvi.
Vecina mi je izasla odmah, ali mi se i sad po malo toga pojavi.
To ne znaci da odmah krece porodjaj. Ja sam bila na pregledu, pocela sam da se otvaram. Za sad jedan prst. Ali kaze doktor da se ne zna kad ce, mozda danas, sjutra, a mozda i za nekoliko dana.
Kako izgleda taj sluzni čep?
Meni je jutros ispao sluzni cep. :)
Tako da eto najave. :)))
Skoro pa ista,s'tim sto mogu lepo da spavam :-) beba je nemirna vise nego ikad,po ceo dan ne miruje. I imam bolove u kukovima,nekad da se jedva okrecem.
Zanima me vase misljenje o onih 40 dana kada se beba nigde ne vodi,jeste li za to ili ne?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »