Komentari za tekst "Vaša 10. nedelja trudnoće"

Komentara
1712
Ostavite komentar
rano je da se beba osjeti, previse je mala, to osjecas svoje srce vjerovatno, a na bazen nije preporucljivo zbog bakterija i infekcija ali mnoge mame idu pa tvoja odluka.
drage moje u 10 nedelji trudnoce sam..
ispcrpljena,izmorena kao da imam stomak do zuba naime 1 trudnoca . eh ovako zasto sam "iscrpljena". Ne mogu da spavam. ne mogu da jedem jednostavno apetita za nista nemam... A imam 52kg U wc idem cesto sto je normalno ali povracam 4x ujutro.
Jos sad su vrucine a zivim na moru, pa nikako sebi da dodjem..
Molim sve mame i buduce mame abd koje znaju kako im je pomoglo da se apetit vrati i protiv mucnina da mi kazu.
Meni je isto prva trudnoca. Nista nisam mogla da jedem. Muka cim stavim usta. Samo sam mogla voce i badem, grozdjice, brusnicu nazor. I kokice dobre su za kiselinu. Muz me natera da uzmem nutri bullet ne orginal nego Njemacki za 6000. Smuckam corbu dobiiem kao kasu i to mogu jer ne zvacem. Napravim sok cvekla i vocke extra je zivota mi. Ja sam mislila crcu kako nista ne jedem. Samo lezala, glavobolja, zeludac svakako imala bolove. Sad sam dosta bolje. Probaj.
pij Donat Mg vodu,razmisljaj šta ti se jede,jedi samo ono sto ti prija,ako je to samo sladoled nema veze. Ja sam u prošloj trudnoci povracala 10 puta na dan.Sad.pijem Mg Donat i imam samo jutarnje mučnine,ali ne povraćam
Dali smem da koristim cimet u trudnoci
cao devojke! da li neka od vas mozda zna da li bebini otkucaji srca pokazuju kog je pola? cula sam da devojcice imaju slabije otkucaje..
Ja sam na internetu nasla podatak da srce djevojcica kuca brze , ako je preko 140 otkucaja da je djevojcica, a manje djecak. Mada mi je moja dr rekla da to nije tacno.
Drage mame da li maljavost ima veze sa polom bebe?
Cao devojke! I ja imam problem sa nadimanjem i sa stolicom,idem u wc jednom u 4,5 dana, pitala sam doktora i kaze da je normalno, promenice se. Blage bolove u donjem delu sam imala do pre 10ak dana, sada se smirilo
Drustvo da li neko moze da mi pomogne oko jedne dileme? Naime,u 10 nedelji trudnoce sam i vec sam mesec dana na trudnickom bolovanju. Inace sam stalno zaposlena u privatnoj firmi. Za vikend sam bila u Puli(Hrvatska) na svadbi,put sam dobro podnela,ali me buni jedna stvar. Neko kaze da se na trudnickom bolivanju ne sme napustati zemlja i da komisija zna da pravi problem zbog toga. Da li je to tacno?
nemoj izbacivati slike na drustvenim mrezama i komsija nece znati 😁
Draga Biljana, i ja sam trudnica u 10. nedelji. Ako moraš da miruješ onda ne smeš da putuješ... Išla si na sopstvenu odgovornost. Komisija može sa pravom da se zapita da li je tvoje bolovanje opravdano. Mada, kako bi oni uopšte i saznali za putovanje?
DA NORMALNO JE TO JER TI BEBAC RASTE NISTA TI NEBRINI BICE SVE OK
Caos svima :-) Imam pitanje:Svaki drugi dan imam jake bolove u donjem delu stomaka i cela se nadujem, kao da sam 5mesec trudnoće. Inace nemam stolicu par dana :( sta da radim, i dal je nešto opasno?
i ja imam bas isti problem kao i ti ,i.meme zanima sta da radim :-(
Zdravo mame, 10 nedelja smo i bili smo pre 2 nedelje na ultrazvuku sve je u redu, nemam mucnine, osecam se odlicno, prva mi je trudnoca, ponekad me zaboli stomak kao da cu da dobijem pa se brinem malo da li je to okej ?
Ja sam do prije 3-4 dana svako vece imala bolove kao da cu da dobijem. Ali i dalje je sve ok...
I kod mene je ista situacija, povremeni bolovi u stomaku i da normalno je jer se siri materica. Neke zene imaju jake bolove, ja sva sreca ih nemam. Sve najbolje 😊👶🏻
Hvala Sunshine,meni je dr rekao uvin caj i brusnicu sam kupila i za 10 dana da opet radim nalaze. Čitala sam po forumima da uva nije bas za trudnice pa pijem ujutro i uveče po casu,ne vise. Jer drugo kao nema nekog efekta.
Brusnica je odlicna za eserihiju, samo ti pij sto vise i nemoj da brines, da je dr smatrao da treba, dao bi ti lijek. Ja sam pila antibiotik koji je dozvoljen u trudnoci jer sam imala uzasne simptome, mozda imas samo malu kolicinu bakterija pa ti je caj dovoljan. Sem toga sve se da rijesiti, moja prijateljica je rodila zdravu bebu i pored eserihije. ;)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »