Komentari za tekst "Vaša 35. nedelja trudnoće"

Komentara
3251
Ostavite komentar
Mislim da su lazne kontrakcije u pitanju. Ako nisu bile ucestale i u blizim intervalima. Sas je najveci pritisak i na karlicu i ledja. Sto vise odmarajte. Sretno.
ja sam danas imala nenormalne bolove u celom stomaku, pa i u donjem delu ledja. Ni sama ne znam kako sam izdrzala. Kontrolu imam tek sledece nedelje! S obzirom da mi je prva trudnoca, ne mogu sa sigurnoscu da kazem sta je u pitanju, ali mislim da se radi o laznim kontrakcijama.
Pozdrav mame kako se borite za gorusicom? Ja polude, ceo 7.mesec i ceo 8. me danonocno muci gorusica, cak u sred noci me probudi i po sat vremena me muci, dva puta me teralo i da povratim i izgubim na 30sekundi vazduh od gorcine uzas.
Meni pomaze Rupurut.
Ja koristim tablete rennie po preporuci moje doktorice i bas mi pomazu protiv gorusice,nzm sta bih bez njih.
Meni zelena Mg voda pomaze. bukvalno od pola case sve prodje. :-)
Probaj vodu Donat MG, meni je samo to pomoglo, u 35. nedelji sam. Istog trenutka prestaje žarenje u grlu kada popiješ čašu vode. Lepa je, pitka i blaga. Srećno 😊
Probala sam i bademe,orahe, kikiriki,suvi keks,koricu hleba, jela malo zivog pirinca i nista :( muci i dalje
Jesi li probala sa bademom? Mene je isto od 7 mucila uzasna gorusica i dok nisam pocela da grickam badem, nisam verovala da ista moze da pomogne. Probaj da grickas ili po potrebi ili svaki dan do 10ak komada. Ja sad znam cim jedem nesto sto ce mi sto posto stvoriti gorusicu, pojedem saku badema i super.
Drage moje,vec par dana po pet puta na dan osecam pulsiranje u stomaku,donjem delu stomaka. Cula sam price kako beba stuca samo dva puta na dan. 35+4 nedelja sam. Da li neka od vas ima slicnih probema i da li se treba javiti lekaru? :)
Sto se tice puckanja kao nokat o nokat i slicno, to beba kako guta plodovu vodu pravi baloncice od nje i "mljacka" . :-)
Od pocetka osmog meseca osecam stucanje skoro svakodnevno i vise puta dnevno. Pronasla sam na internetu da je i normalno i zdravo do 10min da traje stucanje,duze od toga nije. Bebac je stucao i po 20min,pa sam pitala ginekologa. Nije nista lose,naprotiv, tako beba vezba disajne misice i zdrava je.
Ja vec par nedelja osetim stucanje bebe, 35. sam ned. a stucanje prepoznas kao ritmicno ponavljanje svakih sekund-dva. kao blago lupkanje koje se stalno ponavlja u ritmu... nekad ne stuca, ali nekad dva-tri puta dnevno kako kad, kazu da je to dobro za njih... Osetim, tj. cujem takodje i neko puckanje iz donjeg dela stomaka ali jaaako retko, ali ne znam sta bi to moglo biti, kvrckanje neko...kao puckanje zvakom tiho i sitno, ali to se ne ponavlja vise puta, obicno jednom pucne...pulsiranje- mozda je beba pritisnula pupcanik pa osetis pulsiranje iz njega :-)
moja stuca svaki dan,cak nekad i par puta na dan :-) obozavam te momente :-) ne brini mamice,beba sami uci da dise :-) :-)
Drage moje,
kako vi podnosite ovu vrucinu?
Meni je i u kuci toliko vruce da bih usla u frizider a napolje od 11h do 18h ne izlazim,osim kad moram..
Inace 35 sam nedelja,mali praslin je tezak oko 2500g i hvala Bogu super je.. 😁 ❤
Drage trudnice
da li neke imaju ptoblema sa mucninom i gorusicom i kako se bori sa njima? :/ 34+4 sam i vec par dana imam jake mucnice i gorusicu a mi nista ne prija ni da jedem ni da pijem.
I ja imam strasnu gorusicu, i od nje sam povracala dok nisam otkrila Rupurut. Pocuclam jednu,i sve pokupi. Stvarno je so spas,a nije stetno za bebu.
Meni pomaze zelena Mg voda. bukvalno mi od pola case gorusica prodje. :-)
mene je mucila jakoo, probaj donat mg nemoras mnogo polako pi par gutalja ili koliko ti prija jel ima odvratan ukus meni mnogo pomogne i za gorusicu i da idem u wc ujutru!
Da, imam problem sa gorusicom osim ako ne grickam badem ceo dan po malo i meni skroz resava problem. A kazu da slicno dejstvo ima i kikiriki pa probajte sta vam se vise dopada
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Jedan od izazova sa kojim se sreću porodilje u danima posle porođaja jeste i odlazak u toalet »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »