Komentari za tekst "Vaša 8. nedelja trudnoće"

Komentara
1599
Ostavite komentar
isto je meni ginekolog rekao. Nema veze sto se stomak ne vidi beba je jos blizu malog stomaka malo se jr podigla zato ti kazu. kako god nije dobro u koliko imas neku haljinu dugacku ili neku trenerku koja ti je onako malo veca gore to ti je super. :*
Drage mame, evo da vam i ja ispricam svoje iskustvo. Cetiri god nista od trudnoce, u pocetku sve uredu da bi mi kasnije hormoni poludjeli, usporila stitna i sta vise ne ali slag na torti je bio septum na maternici tj pregrada. I tako spremam se ja za operaciju sto prije to bolje. Sanse za trudnocu ravne nuli. Odem na konsultacije za operaciju a tamo mi kazu da sam trudna vec 5 nedjelja sada sam vec pocetak 8nedj. Kad tad nisam umrla od srece nikad necu. Sad sam vec u strah samo da prodju prva tri mjeseca, razmisljam pozitivno i nadam se najboljem. Mame drage puno vas pozdravljam.
Sreeeecno!!! Tako se radujem kad cujem nesto tako lepo! Nema nista lepse nego postati mama😘
Srecno!!!!
wauu kakvo iznenadjenje,mogu mislit kako si srecna.
Hvala Bogu.
Puno srece ti želim od ❤
Sretno i budi pozitivna
Caos mame, da kazem da sam i ja u 8. nedelji trudnoce, a imam bebu od 9 mjeseci. Jako je zivahna, slabo spava, po cijelu noc se budi, po cijelo dan je na nogama, u fazi prohodavanja je, tj.hoda uz sve, ali jos nije sama, ja sam mrtvo tijelo. inace se dobro osjecam, ali sam umorna i pospana. Jos nisam bila na pregledu, 8.6. idem.
Samo da pitam ima li jos koja mama u slicnom polozaju da je kao ja? Cisto eto da znam da nisam jedina trudna i sa zivahnon bebom :)
Hvala mame, lakse mi je sada malo. :) Izdrzati cemo, mi smo super zene :) i ja hocu kao i Jovana da to sve zavrsim dok sam mlada i da djeca zajedno odrastaju. Smatram da je bolje da je manja razlika.
Zelim vam svu srecu i da se bebice rode zive i zdrave. Pozz mamicama
Naravno da nas ima 😂 . Malecki za 10 dana puni 12 meseci, a ja u 8oj nedelji. Apsolutno te razumem, to su mali zvrkovi koji sada počinju da shvataju sve oko sebe, rastu im mogućnosti, a hvala Bogu, mi mame smo tu da u svemu tome uživamo sa njima 😂 . Naporno jeste, ali sa druge strane, neverovatno iskustvo. u prvoj trudnoći sam dosta odmarala, sad ne stignem ni da sednem 😂 . Nema kad ni da mi bude muka, vreme mi leti ☺ . Jedva čekam da ih vidim zajedno ❤ . Za to vredi izdržati sve 😊😊😊 . Pozdrav mamice ! Uživajte sa svojim bebicama, kao i u onima koje tek stižu 😉 .
Zdravo Zorice

Ja imam bebu od 10 mjeseci a usla sam u 8.nedelju trudnoce.
Decko je neumoran. Zahtijeva paznju i sve dira i stavlja u usta tako da non stop trcim za njim( kada je u dubak)
Uvece legnem cim on zaspe, ne zanimaju me nikakve obaveze, s obzirom da preko dana ne stizem da odmorim jer imam tri muskarca u kucu onda se uvece "komiram".
Vec me plase sa pricama vidjeces kad prohoda a tek kad dodje drugo. Ali zato ja to zavrsavam dok sam jos mlada i imam zivaca i snage. Koliko god strasno i iscrpljujuce bilo proci ce, a te trenutke dok ih gledam kako rastu ne bih dala ni za sta :)
Tako da drage mame, samo radjajte :)
cao u osmoj nedjelji sam trudnoce imam mucnine po cijeli dan doktor mi je dao da pijem bedoxin tablete 2x1 one su za mucninu al meni slabo pomazu probala sam limun ali nistza i to mi ne pomaze da li imazte neki savjet i koliko ce mi to trajati pozzz
pokušaj sa Donat Mg. Hladnu vodu pij . grickaj sirovu šargarepu
draga ako jos imas te mucnice pokusaj da popijes gutljaj coca-cole ,radenske,fante,sprite.. uglavnom nesto gazirano . i to ti je najbolje kad osjetis mucnine. Ja sam prvo mislila da je ne zdravo dok nisam kod ginekologa dobila knjigu o trudnoci u kojoj pise sve. Izbjegavaj neugodne mirise i ukuse. i preko dana sto vise tekucine(voda).
Dobar dan, ja sam u 8 nedelji i imam redovono problema sa mucninom i grudi me bole, a ponekad i imam grceve. To nam je prva bebica, tako sta preporucujete.? Hvala vam unapred 😃
Hay, ja sam tek sad u tom stanju samo me jos i glava ponekad boli. Do kada to traje? Inače sam sretna i mislim da sam dobro uz sve te simptome u 8.tjednu
pozdrav svima. ja sam u 8 nedjelji, prva je trudnoca. U pocetku su me jako boljele grudi, zapravo bradavjcd na dodor,bila sam ekstremno umorna, ! prije par dana nekako je sve to nestalo, odnosno mnogo manje izrazeno. Bojim se da nesto nije u redu..
Ja sam isto 8 nedelja. Imala sam mucnine povracala sam, stalno mi se spava, uvek bih nesto grickala, nervozna sam...istovremeno i jako srecna zbog trudnoce. Imala sam krvarenje pa mi je dr preporucio da uzimam utrogestan 200mg 3x. Sutra idem na kontrolu i molim Boga da bude sve u redu. Da li je jos neka mama imala krvarenje na pocetku?
Caos, imala sam i ja krvarenje tek tek 3 dana pa mi je doktorica dala da pijem utrogestan i pijem ga od proslog petka juce sam imala krv u stolici mislim da je hemoroid za koji dan idem na kontrolu i nadam se da ce biti sve ok... zvala sam doktoricu, ali mi se ne javlja nadam se da nije nista strasno.
Ja sam 8 nedelja, nemam jake mucnine, ali sam uzasno umorna i spava mi se non stop! Muz konstatuje kak da nisam srecna 😂 ja kazem presrecna sam , ali sam pospana i uvek okice na pola koplja 😂 vaginalete samo stavljala nedelju dana, jer se posteljca nije ucvrsila, ali mirujem i naravano Hvala Bogu nema krvarenja, tako da se nadam da se sve lepo sredilo 😊 verujem, moja beba je dugo cekana i tu je da ostane! Nadam se da je ovaj strah normalan , kod svih mama! Pozdrav svima, znace mi tudja misljenja i kad znam da imam slicnih meni 😊
Pozz dame,evo posle skoro 5 god culi smo divnu vest.U 8 sam nedelji.Pijem utogestan od 200mg 2× dnevno,folnu kiselinu i injekcije progesteron svaki treci dan.Imam bolove u stomaku...inace,jedem non-stop i raspolozenje mi je nula ☺
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »