Komentari za tekst "Vaša 14. nedelja trudnoće"

Komentara
2217
Ostavite komentar
I ja sam u 14-oj nedelji i imam isto bolove, rekli su da je normalno
supeer :)
Pozdrav buduce mamice treba mi vaše mišljenje imam ne homogenu matericu, postoji li problem!? Bas sam se zabrinula,inače doktor kaže da je zdrava trudnoća i beba je oke..hvala
pozdrav mame,
ja sam u 14 nedelji i zanima me koliko se povecala vasa telesna masa do ovog perioda.ja sam inace mrsavica i do sada nesto i nisam dobila na tezini (mozda 1.5 kg),inace nisam imala mucnine.da li je to normalno?
hvala unapred😊
ja sam izgubila 6 kg
Ja sam izgubila 2kg,ne brini... Nadoknadićemo sve :)
Ja sam takodje 14.ta nedelja i dobila sam nekih 500g, sa bebom je sve ok, ja se ose'am super, nema mesta za brigu. :)
Ja sam na samom pocetku dodala kilogram i na poslednjoj kontroli vidim da sam i taj kilogram izgubila. Sa bebom je sve u redu. Doktorica kaze da je to sasvim normalno i da nema mesta za brigu. :)
Pozdrav devojke,
ja danas udla u 14 nedelju...radila sam trankviliti sve ok,juce sam bila na 4d sve ok
medjutim imam neverovatan problem sa zatvorom,sta raditi?insce pijem svako jutro jogurt sa mlevenim lanom.sad citam da lan nije dobar jer dize estrogen,sta preporucujete?
hvala
Cao,Vesna,imala sam isti problem sa zatvorom,ali me je dr spasila.Casu DONAT vode pre dorucka i pola case pre rucka.😊

pozdrav svima mama,ja sam danas 13+3. mučnine su popustile,ali je ostao cudan okus u ustima, koji me prati od 6 tt.Da li vas ima sa slicnim iskustvima...pozdrav za sve
drage mame ja sam u 14. nedelji trudnoce. dozivela sam veliki stres pa mi je 2 puta isla krv na nos. pri tom imam i blage bolove dole kao da me jajnik boli. da li se to nekoj od vas desavalo? ja sam preplasena,inace vec sam izgubila blizance u 27.oj nedelji.
Zdravo drage mame...
Ja sam u 14. nedjelji i hvala Bogu svi su mi nalazi super. Samo jedini problem je sto mi je posteljics niska i ne smijem nista da radim , nit odnose da imam s muzem. Zabrinjava me to i pitam se dal ce se podici posteljica u toku trudnoce?! Molim ako je koja mama imala isto iskustvo il ima, nek mi pise :) Hvala puno, ljubim vas!
Ništa strašno, i meni je nisko. Često se podigne od 6og meseca, a i ako se ne podigne nije strašno. Jedino mora ležanje što više i ne odnosi :)
Meni je na pocetku prve trudnoce posteljica bila niko postavljena, pa se posle nekoliko nedelja, mozda mesec ili dva povukla. Obavezno se drzi saveta lekara i miruj, ali najvereovatnije ce se povuuci. Ako se ne povuce i do kraja trudnoce ostane nisko postavljena bice zakazan carski rez i to je to. Bice sve u redu.
U 14 nedelji sam i trenutno dam zabrinuta pošto mi se pri mokrenju dešava da kad završim imam pri brisanju kao sukrvicu al tek tek malo al doktor mi je rekao da je to u mokraci i da ne brinem i da je sa bebom sve dobro al par dana nije bilo ništa i sad opet al nema tokom celog dana nego dva puta za redom i onda nista jel neka mama imala iskustva sa tim i da li moze nesto da mi kaze, pomogne, mada ja se ovako super osećam i videla sam bebine otkucaje srca al opet me muci sta bi moglo da bude..
Hvala unapred.
Pozdrav. Ja sam sada 13+1,blizanacka trudnoca.
Moja krvarenja su prvi put pocela jos u 9.nedjelji. Taj prvi put se pojavio tamni iscjedak,a poslije toga u 11.nedjelji blaga sukrvica koja prestane u toku dana i onda nakon par dana pojavi se opet,pa ne ide nista 3-4 dana i tako stalno. Bitno je da se odmah javite vasem ljekaru koji ce utvrditi razlog toga i da budete pod njegovim nadzorom.Meni je uocen hematon ,koji se praznio i samim ti stalno je to curkalo. Vec neko vrijeme,na srecu,vise ne curi. Inace,zbog jednog spontanog radjeno mi je testiranje na trombofiliju i nalaz je bio pozitivan,tako da sada koristim Fragmin injekcije da ne bi doslo do stvaranja novog hematona. Srecno!
ja sam isto to imala i posle dva dana sam imala u donjem delu stomaka blage bolove, i otisla sam kod lekara i dala mi je da nisim mokracu i ispostavilo se da imam pesak u bubregu...
Zdravo svima. Ja sam pre nekoliko dana bila na Double testu i sa bebom i rezultatima je sve u redu, ali mi je ultrazvucnim pregledom lekar utvrdio miomski neravnu matericu. Njega to nije zabrinulo, kaze da bebi nista ne smeta, ali ja sam se prestravila. Da li je neko od vas imalo slicnih problema i da li zna nesto vise o tome? Meni je ovo druga trudnoca, u prvoj mi je materica bila normalna. Hvala unapred na odgovoru.
13+6sam nedelja trudnoce i dobila jake bolove sa desne strane stomaka,dr.mi je rekao da je upala mokracnih kanala,pijem palitrex,ali su bolovi uzasni😣inace pijem dosta tecnosti,pa me zanima odakle sad to...imam i probleme sa gasovima u crevima i opsipaciju😟pomozite
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste»
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »