Komentari za tekst "Vaša 17. nedelja trudnoće"

Komentara
2634
Ostavite komentar
imala sam ja u 6 sedmici bakterije u urinu i pila antibiotike sad sam 16 sedmica j sve je uredu
Pozdrav mame. 16 +3 sam. Od svih simptoma imam jedino nadutost stomaka i grčeve, pa više izgledam kao da sam 8 mesec nego 4 :-) Moj najveći problem je što ni zbog čega ne brinem i ni oko čega ne opterećujem. Ne brinem u smislu da će bebi da se desi nešto loše, ponašam se po intuiciji. Jedem kad mi se jede, spavam kako mi odgovara, šetam se, i opustam na razne načine i ne dam nikom da me nervira :-) Ugadjajte sebi i dopustite drugima da vam ugadjaju i samo pozitivno. Jer kakve su nam misli takav nam je zživot! SAMO HRABRO!
Cao mame, evo i mi udjosmo u 17 nedelju. Malo me boli stomak ali sve je ok :-)
U16ned smo Jako me Boli stomak???
I mene boli u dnu stomaka i prestala sam da nosim pantalone koje me stezu.Radim jos i dobro se osjecam sjedim za racunarom i kada sam u pantalonama i imam jos kais bas smeta.Presla sam na lagane krpice.Pozdrav svima!
Da li si isla doktoru, ja sam 17 sedmica isto boli me stomak dole nisko skroz. Isla sam doktoru i kaze da je sve ok sa bebom kao ginekoloski je sve ok. Mada mene bas boli pa cu sutra otici drugom doktoru bojim se da nije neka upala. Pozdrav
Evo i mog dosadasnjeg iskustva :) Prva mi je trudnoca i ni za sta nisam sigurna da li je ok ili ne. Ugojila sam se svega 1-2 kg ako i toliko, stomak mi je nekad veci nekad manji, tek ponekad osetim da me zateze. Do sada je na pregledima sve bilo super, krvna slika, dabl test sve idealno. Imala sam pre 10ak dana zelenkast sekret pa sam se malo uplasila, idem za tri dana na kontrolu pa cemo videti sta ce biti. Inace, mucnine nisam uopste imala i mislim da zbog toga imam nekako manju svest da sam uopste trudna. Jedino me grudi od pocetka bole i jako su osetljive, i vece su za 2 broja u odnosu na pre trudnoce. Pozdrav svima i srecno :)
U 17-toj nedelji sam i lezim u bolnici na hematologiji da li mi je tu mesto ne znam,imam jaku hidrataciju organizma,malaksalost nemam snage da odem u tolet,sa bebama kazu da je sve ok jednostavno ne znam sta da radim..Doktori me plase sa losim nalazima.Jako krvarenje iz usta..
Ja sam u 17nedelji i evo 5 dana samo pijem vodu. Ne mogu da jedem nista lose se osecam sa bebama sve ok,nosim blizance.
Drage mame,svi pisemo o najosnovnijim siptomima (mucnine,žgaravice, iscjedak itd) mene zanima da li i koje bolove,mala slaba krvaruckanja itd imate? ,da podjelimo iskustva.Ja sam danas 16+ 4 ponekada me bole prepone,trticna kost da i ne pričam, leda u donjem djelu,ali nekada i donji dio stomaka, vise kao nelagoda.Sva se isplasim,zatim sve prode.Zasada mi je duagnosticirana plazenta previa marginalis(djelomicno niska posteljica ),no plazenta ima do 27 tt da se povuce pa me to trenutnl manje brine,ali ova probadanja i boluckanja me strašno plase.Kakva su vasa iskustva, puse svima 😚
Ja sam u 17-oj nedelju doktor mi je pre dve nedelje rekao da mi je nisko posteljica, jako sam uplašena, da li neko ima iskustva sa tim. Hvala
svakoj teudnici preporucujem odmor na prvom redu,zdravu ishranu,setnju i sto vise voca
I meni je doktorka rekal da je nisko posteljica. Sto vise odmaranja, bez podizanja teskog i fizickog napora. Najbolje je sto vise lezati. Sta je tebi doktor rekao?
Ćaoo, ja sam 17. nedelja za sad je sve ok, ali sam se jaaaako prehladila uguši me kašalj :( da li ste pile nesto npr lekadol ili tako nešto u trudnoći?
Mene isto muci,vec mjesec dana me drzi nepodnosljiv kasalj. Pijem antibiotike i sirup, za sada nista ne pomaze. Imam nadrazaje od kaslja pa cesto povratim. 😖
Pij čaj od belog sleza.. ostavi ga par sati u vodi da pusti onu sluz. Meni je pomoglo.
Pozdrav svima i mi smo usli u 17 nedelju. :) imam problema sa kiselinom i povracam jos uvek ali samo gorko nesto. Ne mnogo.
I mi ulazimo u 17 sedmicu, isti problem, imala sam problema sa mucninom i povracanjem uzasno, sad samo ujutro obavezno povracanje gorkog,kazu kiselina . I zna me nekad uhvatiti mucnina ali blaga pa me drzi tokom dana.
Pozdrav svim mamama.Ja sam usla u 17ned i juce na UZ mi je doktorka rekla da imam malo plodove vode i nije mogla bas najjasnije da vidi bebu.Za 2ned mi je kontrola uz minimum 2l vode dnevno.Da li neko ima iskustva sa manjkom plodove vode jos na pocetku trudnoce?Hvala unapred na odgovoru

Pozdrav svim mamama. Nas 3 smo imamo 16nedelja i 3 dana. Prekjuce sam bila na pregledu, bebe su imale po 150g i 10,5cm. Za sada lepo napreduju. Razlikuju se u par grama i milimetra. Kako vi napredujete?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »