Komentari za tekst "Vaša 24. nedelja trudnoće"

Komentara
2921
Ostavite komentar
Pozdrav drage trudnice,i ja sam u 24-oj sedmici ali jos uvijek imam mucnine,povracanje svaka dva-tri dana i uz to uzasne glavobolje :( Ne znam da li ce ovo trajati do poroda ali trese me uzasna anksioznost i cini mi se depresija pomalo.A to da sam ruznija pet puta nego u prvom stanju da i ne spominjem ;) Pozz svima!
Draga moja treba da se opustis malo . svaka zena je lijepa na svoj nacin a trudnica pogotovo . Nisi ruzna , umisljas :) Ja sam mucnine imala damo do 3 mjeseca i prestale su .. ali znam mnogo zena koje su povracale do kraja i rodile curicu 😀 zelim ti puno srece
Cao trudnice, evo i ja sam u 24-toj ned trudnoce...nosim decaka koji je jako nemiran, ali naravno da mi ne smeta uzivam i njegovim pokretima, imamo 710gr. 😊 Jedini problem koji imam jesu bolovi u ledjima, ne mogu nikako da se namestim kad lezim, zato se trudim da dosta setam i obavljam kucne poslove vise nego obicno. Pozdrav za sve buduce mame i njihove bebice... 😘
Da li ima neka od vas fleke po telu ? da li to utice na bebu? :(
Da li ima neka od vas fleke po telu ? Da li to utice na bebu :(
Imam ja po licu :)
Fleke po telu su normalne, svetlije ili tamnije, zavisi od nijanse kože. To se dešavajer Vam se menja tip kože, kao što je moguće da se dogodi i sa kosom. Ne utiče na bebu.
Zdravo drage mame.
24ta nedelja trudnoće sam, i moj dečak je vrlo aktivan. Osećam da se pomera ponelad i dok hodam. Mislim da je to normalno, ali da li još neka od vas ima tako aktivnu bebu, čisto da mi bude manje čudno :)
Ja :) Meni se beba javlja na svakih 10-15 minuta, ali bukvalno :)
Pozdrav, moj mališan (i ja sam 24. nedelje) je veeeoma aktivan, pogotovo oko 22h i svaki put kada nešto pojedem ili se čuje muzika koja mu se sviđa. U poslednjih par dana je toliko jak da me i boli donji deo stomaka, jer je dupetom još uvek na bešici.
moj bebac je po ceo dan aktivan :))) cak me i probudi par puta u toku noci :) sta li ce tek biti kada budem deveti mesec aahahhaha
I ja nosim decaka i veoma je aktivan... 😊 Pa i kad setam, narocito kad se mazi stomak... 😇
Drage trudnice,juce mi je doktor uklonio krpelja imala sam ga na ledjima..sva sreca brzo sam ga uocila ali se plasim da li bi to moglo imati uticaja na bebu...da li je neka trudnica imala takvo iskustvo?
Traži u nekoj od privatnih laboratorija da ti testiraju krv na lajmsku bolest,a li se prvo posavetuj koliko vremena treba da prođe od ujeda do testiranja. Tako ćeš najbrže rešiti nedoumicu. Ne mora da znači ni da si se zarazila, nije svaki krpelj baš takav nesretnik, to se samo ponekad desi
Drage trudnice zanima me da li je neka imala problem sa hiperehogenim crevima bebe?
Odgovaram dve godine kasnije, ali mozda ce interesovati jos nekoga nekad. Zbog hiperehogenih creva su nas poslali da radimo genetske testove da se vidi da li smo nosioci cisticne fibroze. Rezultati su bili negativni, dakle sve u redu, a creva su vec na sledecem ultrazvuku izgledala mnogo bolje. Dakle, moze biti svasta, a moze i nista, samo je vazno ne nervirati se. Pozdrav svim trudnicama!
Ja sam u 24 nedelji trudnoce i imam bolove u gornjem delu stomaka, nemogu da lezim, sedim da li je to normalno.
Da,to je normalno. I meni se to desava... Kao da kamen imam u gornjem djelu stomaka i boli..
Caoo dame,ja sam 24 nedelja i slabo osjecam bebu.. stomacic mi je masala bas velik hehehe.. ali me malo plasi zasto se ne vrti i zasto cisto ne osjetim kako se vrti.. Da li jedna od vas ima slicam problem.. Bas se bojim pozzz. :*
to je sve normalno.. bar je kod mene takav slucaj jer je posteljica sprijeda pa se slabije osjeti... a isto mi je 24 tj.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Koliko traje oporavak, kako teče, da li je lako ustati prvog dana posle, šta je najteže »
Pročitajte šta su priraslice posle carskog reza i kako da ih prepoznate »
Polazak u vrtić je veliki korak za vašeg mališana. Pomozite mu da što lakše prihvati ovu novinu. »
Osigurajte zdravlje svoje porodice na čak 35 godina »
Pročitajte šta su priraslice posle carskog reza i kako da ih prepoznate »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Odaberite neko od lepih imena grčkih boginja za vašu mezimicu »
Danas vam šalu niko neće uzeti za zlo, zato nekom dobrom dosetkom proslavite 1. april »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Jednog dana pojavi čudna životinja, izdaleka, sa ogromnim koferom »