Komentari za tekst "Vaša 21. nedelja trudnoće"

Komentara
2422
Ostavite komentar
Jacina i kolicina udaraca dosta zavisi od bebe. Neke su mirne. Nema sekiracije. Uzivaj
I ja sam 21. nedelja i skoro da i ne razlikujem pokrete od krcanja creva, ali na UZ se vide pokreti, tako da je sve ok. :)
Pozdrav buduce mame, da li ste se susretale sa malim bradavicama na grudima?
Znam zenu koja ima uvucene i dojila je od prvog dana sa silikonskim,bez problema. Imala,mleka toliko da je davala i meni za moju bebu
cao,evo ja imam taj problem.
em sto su male,i uvucene su. prvog bebca nisam dojila jer sam mislila da je to problem. ali nije problem,tako da sa drugom bebicom resila sam da budem uporna jer je dojenje moguce samo je potrebna upornost! inace ja sam 21 nedelja. ako imas jos neka pitanja tu sam..
Pozdrav mame,ja i moja beba smo takođe u 21 nedelji, ovo mi je prva trudnoca,nosim sina. I meni svi kazu da mi je stomak malen, al mene to ne brine kad znam da je beba dobro i da joj nista ne fali, ponekad mi oticu noge al nakon odmora prodje..
i kod mene je mali stomacic ali s vremenom ce narasti pa necemo moci vidjeti nozne prstice ☺
i meni je prva trudnoca i nosim malog djecacica 👶
samo neka su nam zivi i zdravi i ako Bog da da se lijepo porodimo ❤
i meni je stomak u prvoj trudnoci bio mali a rodila sina od 4200,opusteno samo...ne slusajte glupe komentare i ne brinite bez potrebe...

Cao svima.ja i moj bebac smo usli u 21 nedjelju,proslu sedmicu sam saznala da nosim sina 😍.Osjecam se dobro jedino me kiselina muci ponekad.I jedino sto me zabrinjava sto mi je stomak malen i malo sam se ugojila skroz pa se plasim za bebu? Htjela bi da cujem savjet iskusnijih trudnica? Prva mi je trudnoca.Inace nekad imam slabiji apetit pa mislim da bebi fali.Zasad je inace na kontrolama sve bilo ok.
I mi smo 21 nedelja,svi mi govore kako imam mali stomak,ali je na kontroli sve ok,i moja bubica super napreduje,tako da mi nije bitno ko sta kaze! :-*
I ja imam isti problem, al ipak mislim ako je sa bebom sve uredu nema razloga za brigu, pozz
zdravo buduce mame da li moze neko da mi preporuci dobrog ginekologa u Novom Sadu ? treba da idem na drugi ekspertni ... hvala :)
daaa al ona je zauzeta to polovine jula :((( da li ste mozda culi iskustva za I.Bujaz ili Korazov?
dr Novakov ☺ ljubazna, prijatna i najvaznije profesionalac
Da li ima neko iskustva sa serklazom? 21 sam nedelja i odlucili su da mi urade serkkaz jer sam otvorena i nosim nisko. Da li posle serklaza mogu normalno da odrzavam trudnocu ili mora mirovanje? Ako neko ima iskustva sa tim, pisite, hvala :-*
Zdravo mame, takodje sam 21 nedelja kao i sve vi : ) Druga je trudnoca po redu i mnogooo opustenija i manje napetija od prve. U prvoj trudnoci sam isla kod privatnog dr i naravno na UZ svake 4 nedelje, dok sada idem kod fine dr drzavno i UZ smo radile sve 2x i sada u 27 idem na 2 expertni i to je to...mozda do kraja budem jos 1 odradila. Do sada sam se ugojila 4-5kg sto je donekle i ok sa obzirom da je prva bila mnogo bombasticnija sa kg : )) Od dodataka pijem samo Sideral Forte za poboljsanje gvozdja i to je to....i folnu do kraja trudnoce
cao svima! gazim vec 21-u nedelju... sve je ok do sad hvala bogu ali mene jako ledja bole...krsta me rasturaju. jedva spavam uvece a ima jos oho-ho do kraja. 26og aprila sam bila na kontroli nisam se nista ugojila,ali mi se vec bas bas primeti stomak jer sam se ugojila pre trudnoce. inace druga je u pitanju a u prvoj sam se ugojila 12kg... nadam se da cu opet tako mada su me sad malo ovi praznici zeznuli 😉 a uostalom ovih dana bas jedem i svima kazem-pa sta hocete trudna sam mogu valjda da se ugojim 😁 pozdrav i srecno svima
Imam jedno pitanje, na koliko vremenski radite ultrazvuk? Moja doktorka meni radi kad prodje mesec dana, je l' je to puno 1x mesečno ili dobro? Ima li jos neko da radi isto kao ja? Inače, takođe 21ned.. Hvala :)
Ja sam sa prvom i sad sa drugom radila uz u 8 nedelji da utvrde trudnocu u 11-13 da vidim jel sve ok u 20 da vide jel se lepo razvija i sad tek u 32-36 da vide kako je beba okrenuta pred dolazak na svet.
Cao, i ja radim UZ na 4ned, i bas sam danas na kontroli pitala doktora jel ne treba cesce da se obavlja UZ pregled, rekao je ne jer je sve u redu i nema potrebe za cescim pregledima...i ja sam 21ned.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »