Komentari za tekst "Infekcije i trudnoća: Šta svaka buduća mama treba da zna"

Komentara
114
Ostavite komentar
Mast i vaginalete zajedno! Ili macmiror vaginalete protiv bakterija i gljivica.
Ja sam koristila Ginodaktanol
U trudnoci samo beli luk. Leci kandidijazu u toku od 3 dana. Imate na internetu nacin lecenja. Pozdrav i dobro zdravlje
poštovani imam infekciju u urinu enterobacter spp i rezistentna sam na sve anitibijotike koje mogu koristiti u trudnoci. 16 nedelja sam imam tegobe ne mogu mi pomoci osim inekcija koje mogu uticati na plod. Da li je neko imao slicunu situaciju i da li je nekim cajevima uspjelo da se rijesi.
Sve je ok sta ste napisali..Osim toga da se kod urinarnih infekcija pije uvin caj..Uvin caj se ne smije piti u trudnoci..
Od brusnice je preporučljiviji, jer uvin zna da izaziva kontrakcije... A imaju isti efekat oba, čak je brusnica ukusnija... Samo gledati da nisu mešavine u pitanju.. ;-)
Sme. Lično sam ga pila i nikome skodio nije.
da li je neka koristila macmiror vaginalete u trudnoci? koliko dugo? i u kom mesecu trudnoce? :-* :-* :-*
Da bi dejstvo bilo dobro najmanje 10 dana se koriste 1x1 uveče.
Pozdrav. Zanima me da li je neko imao problema sa eserihijom koli u trudnoci, i da li je opasna za bebu,ja sam u sedmoj nedelji i imam eserihiju
treba biti oprezan u trudnoci sa cajevima jer neke travke mogu izazvati kontrakcije (tako je meni dr rekla). inace, u svakoj trudnoci imam problem sa urinarnim putevima (ovo mi je treca trudnoca). U prvoj sam imala eserihiju ali pred sam kraj trudnoce. Iz iskustva moje sestre znam da u prvom trimestru moze biti opasno, ali iskustva su individualna zato ne brini nego slusaj svog doktora.
Zdravo,Kristina! Kupi čaj "Dr Josif Pančić" broj 84,to je mešavina protiv urinarnih infekcija i kombinuj ga sa najboljim narodnim lekom: u otprilike 700 ml vode stavi 7 cena belog luka sa ljuskom i kuvaj poklopljeno dok voda ne prokljuca,onda smanji vatru i kuvaj još 2-3 minuta. Procedi vodu i pij ohladjeno po 2-3 gutljaja pre svakog obroka. Obavezno izbaci slatko iz ishrane i pij mnogo vode! Radi tako tri nedelje (možeš odmah skuvati veću dozu),pa ponovo analiziraj mokracu,trebalo bi da pomogne!
dali je opasna bakterija levofloksacin i dali je opasna na trudnocu
Levofloksacin je antibiotik a ne bakterija!
Da li*
Zdravo svima , ja sam u 16 nedelji i imam bolove u predelu levog bubrega i jajnika. Moj ginekolog sumnja na infekciju , ali jos uvek nisu stigli rezultati
urinokulture, doktorka mi je dala terapiju Cefaleksin na 12 sati po 2 kapsule ali u uputstvu pise da se on prepisuje ukoliko je bitnije zdravlje majke od0 razvitka bebe. Ja se brinem jer ne zelim da beba ima bilo kakve posledice. Tako da se pitam da li je neko imao slican problem i molim vas da mi pomognete.
Ako je neko imao slican problem molim neka pise,imam jos 10 dana do termina a rezultati urina su danas pokazali leukocite 35-40,a normalna vrednost je do 5.Doktor mi nije dao nikakvu terapiju...Sta da radim-ne znam....
Zdravooo drage mame,htela bih da vas pitam je li imao neko od vas zuckasti sekret a nemam nikakve bolove i nista... Inace sam u 34nedelji trudnoce...
Molim za pomoc! Ja sam u 18 nedelji trudnoce imala sam dva velika hematoma i i jedan ne pukao ostao je jos jedan. Stalno krvarim, tamnu krv. Zadnja dva dana mi je bas svetla krv, tvrd mi je stomak i imam bolove kada ustanem. Primam depo progesteron na svaka dva da a i pijem utrogesta. 3x2. Da li je neko imao slicno iskustvo ili isto ?
Zanima me koliko je upala besike u trudnoci opasna po majku a i po plod, uz terapiju Cefaleksina 2x2 caps od 500mg 7 dana? Dr je postavio ovu dijagnozu samo uz ginekoloski pregled i uvid u rezultate laboratorije, UZ nije radjen na ovom pregledu. Inace 11. sam nedelja trudnoce i pored terapije imam bolove u predelu stomaka a tek za par dana treba na ponovnu kontrolu. Bas sam zabrinuta!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »