Komentari za tekst "Vaša 8. nedelja trudnoće"

Komentara
1603
Ostavite komentar
Ja sam isto 8 nedelja. Imala sam mucnine povracala sam, stalno mi se spava, uvek bih nesto grickala, nervozna sam...istovremeno i jako srecna zbog trudnoce. Imala sam krvarenje pa mi je dr preporucio da uzimam utrogestan 200mg 3x. Sutra idem na kontrolu i molim Boga da bude sve u redu. Da li je jos neka mama imala krvarenje na pocetku?
Caos, imala sam i ja krvarenje tek tek 3 dana pa mi je doktorica dala da pijem utrogestan i pijem ga od proslog petka juce sam imala krv u stolici mislim da je hemoroid za koji dan idem na kontrolu i nadam se da ce biti sve ok... zvala sam doktoricu, ali mi se ne javlja nadam se da nije nista strasno.
Ja sam 8 nedelja, nemam jake mucnine, ali sam uzasno umorna i spava mi se non stop! Muz konstatuje kak da nisam srecna 😂 ja kazem presrecna sam , ali sam pospana i uvek okice na pola koplja 😂 vaginalete samo stavljala nedelju dana, jer se posteljca nije ucvrsila, ali mirujem i naravano Hvala Bogu nema krvarenja, tako da se nadam da se sve lepo sredilo 😊 verujem, moja beba je dugo cekana i tu je da ostane! Nadam se da je ovaj strah normalan , kod svih mama! Pozdrav svima, znace mi tudja misljenja i kad znam da imam slicnih meni 😊
Pozz dame,evo posle skoro 5 god culi smo divnu vest.U 8 sam nedelji.Pijem utogestan od 200mg 2× dnevno,folnu kiselinu i injekcije progesteron svaki treci dan.Imam bolove u stomaku...inace,jedem non-stop i raspolozenje mi je nula ☺
pozdrav svim trudnicama,da li je moguce da sam imala mucnine samo 2 tjedna. jutros se probudim i nista,a do jucer sam imala svakodnevno unazad dva tjedna po cjele dane, malo me hvata panika da li je sve ok s bebicom.u 8 tjednu smo 😊...ima li tko slično iskustvo. pozdrav za sve
Meni su mucnine isto povremene,ali srecom ne povracam. Nekoliko dana sam bila mirna,pa su se danas vratile. Dr mi kaze da je to sasvim normalno.
Sto se tice mucnina,meni licno pomazu jogurt i sok od narandze.
Pozdrav
Ljudi, imam jedno pitanje- znam da ovo nije mesto za takvo pitanje, ali domacini ovog sajta mi nisu ostavili drugu opciju- naime, ovo mi je druga trudnoca i ne mogu da je prijavim ovde kako bih je pratila po nedeljama zato sto mi u podacima trazi da navedem i podatke iz prethodne trudnoce koju sam izgubila... sta ciniti?
ne treba ti novo email, imas tu na glavnoj strani svojoj jedan + na koji kliknes i dodas jos jedno dete. napises samo datum rodjenja svoj termin i to je to. i ja sam isto morala da uradim. tako pnda tu na profilu vidis info za oboje.
otvori novi email i preko njega se ponovo registruj
Caoo mamee u 8 nedelji sam ii cuju se otkuciji ☺☺ bili smo na ultrazvuku i doktorka je rekla da na desnom jajniku ima nesto zuto paa ako je neka imala tako nesto sta to znaci, a bila sam pusac do skoro pa da nije zbog toga?
E pa mame mi smo opet trudni, a stariji bebac ima tek 6 i po meseci. Malo me brine to sto mi je doktorka rekla da bi trebalo da ga odviknem od sisanja sto pre, ali u nasem slucaju to je gotovo nemoguce. Moj maleni samo sisa od pocetka, dohranu nije okusio, a nemlecnu ishranu smo poceli da uvodimo 2 dana pre 6. meseca. Kasice koje mu spremam uopste ne smatra obrokom, pojede par kasicica i onda trazi da sisa. Ja bih najvise volela da nastavim da ga dojim, pa me zanima da li je neka od vas imala slicnih iskustva?
Ja mislim da ne bi trebalo da nastavis da dojis. Ako se secas da posle porodjaja sisanje je poboljsavalo stezanje materice. Mislim da bi trebalo da prekines. I mi smo 8 nedelja,a beba mi ima 6 i po meseci i prestali smo da sisamo.




Moja curica ima 2g a trudna sam 7ned. i mi jos uvjek dojimo i ne znam sta cemo dalje :) nastavicu jos neko vrijeme,polako umanjivati..pa cemo valjda uspjeti prekinuti. ona fino jede skoro pa sve...al sisa je sisa haha. ti ne moras naglo,probaj polako prvo smanjiti samo. drzim ti fige..
mame,ovo mi je druga trudnoca,sin mi ima 16 meseci. dal je moguce da sa 8 ned.osetim bebu? vec dva puta ovaj dan,a sa prvim nisam osetila pokrete do 20-te nedelje
Naravno da nije moguce. To sto osjecate su crijeva. Puno pozdrava :)
Danas smo prvi put culi srce ❤️
E caoo, sta vi mislite kada treba da pocne da se maze stomak i koja krema je najbolja za to 😊😊
Samo original Pavloviceva koju prave u apoteci, nista drugo ti ne treba I neces imati strije, oprobana metoda :)
Cao, u istoj smo nedelji samo je meni druga trudnoca! Moja najtoplija preporuka da se mazes da PAVLOVICEVOM onom original i STRIJET SALJICEV! Ne stedi kada se mazes 😉😊😊 pozdrav i srecno
Pozdrav svim buducim mamama. U 8-oj sam nedelji i ako nemam grceve i glavobolje, onda me muci probava. Tacnije osjecam nadutost i non stop mi se podriguje. Ne mogu da zaspim, muci me i smeta mi uzasno..ako ima neko neki savjet, unaprijed hvala :-)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Koliko traje oporavak, kako teče, da li je lako ustati prvog dana posle, šta je najteže »
Pročitajte šta su priraslice posle carskog reza i kako da ih prepoznate »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Odaberite neko od lepih imena grčkih boginja za vašu mezimicu »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Jednog dana pojavi čudna životinja, izdaleka, sa ogromnim koferom »