Komentari za tekst "Da li seks može da dovede do pobačaja?"

Komentara
204
Ostavite komentar
Da li analni sex smeta bebi ili mami u toku trudnoce?
Koliko je ljudska priroda pokvarena. Ni jedna zenka zivotinje osim zeca koji je valjda zbog toga i simbol Plejboja ne pusta muzijaka da joj pridje i da se pare, ali covek koji je razumno bice i kome je dato da zna pametuje kako je fenomenalna stvar imati seks u toku trudnoce i najpokvarenije je bice na planeti. Ne mogu da shvatim da zena kada nosi bebicu u sebi moze da dozvoli sebi da ima seks i da ne moze da se sjedini sa tim malim zivotom, da su joj misli uopste okrenute tome,a ni muza koji to ocekuje od nje i nije u stanju da je voli bezplotno tih godinu dana.Zar nema vremena za seks posle trudnoce, babinja i normalnog perioda navikavanja posle babinja, zar cete crci bez seksa za taj period? Sve ce doci na svoje mesto pa i seksualni zivot. Kada sam bila trudna oba puta, u drugom trimestru mi se desilo da sam osetila pojacanu potrebu za seksom ali nisam ni zelela ni mogla da imam seks sa muzem jer mi se to cinilo prljavo i neprilicno i nismo, prebrodila sam to bez problema. Hvala mom muzu sto je takakv kakav je i sto me je razumeo. Ovde citam "imali smo grublji seks", pa dobro BRE, jel je trudnoca vreme za sado mazo? Vi niste normalnE koje to radite, nemam obicaj ovako da opalim po nekome ali sada sam se bas iznervirala. I sta kao, super se osecate posle seksa u trudnocijer, eto Boze moj, trudne ste a vi i vas partner bas uzivate u seksu i ko to kaze da je trudnoca prepreka za seksanje?! Bas ste cool, svaka vam cast!
Prsla si skroz. Opet mislim da nisi ozbiljna sta pises ovo. Zatucana si krajnje
Ne znam tko od nas ima pravo da nekog osudjuje hoce li imati odnose sa svojim partnerom ili ne tokom trudnoce. Svaka majke/ trudnica sigurno je dosta oprezna za svoju bebu, a ako se vec osjeca strastveno i zeli odnos i naravno moze zbog trudnickih poteskoca, neka ga i primjenjuje. Jer sami doktori na ovu temu kazu "sretna mama, sretna beba". Ako si se ti osjecala "prljavo" (kako ti sama kazes) to je tvoja stvar, jer neke se zene osjecaju extra sexy bas u trudnoci. Hormoni cine cuda :) i nasi nam partneri tada izgledaju extra sexy.
Naravno u periodu babina bih zena trebala da pauzira sa sexom, kako bih zacjelila ispravno i kako bi se organi vratili na staro mjesto.
Ti si curo prsla kada ovako bespotrebno pljujes. Razumem da zena ima ili nema potrebe, da se plasi ili se oseca kao ti prljavo, ali mogla si svoje iskustvo malo blaze da opises. Izazvala si lavinu komentara protiv i to ti govori da ti treba malo drmusanja. Ja sam u 4tom mesecu i imam nenormalnu zelju, muz mi je toliko privlacan svakoga trenutka, pa cak i kada hrce dok spava da bih ga pojela. 😛 Jednostavno priroda nas je takve napravila, a prirodu treba postovati. 😁 Tri tacke...
Prosto ne mogu da verujem sta vidim... Citam svuda zene uzivaju, cak mi se cini nema lepsih odnosa nego kad vam dodje ponekad u tih 9 meseci. Samo uzivajte... 😊😊😊
Molim Vas,bilo koga,neka obrise ovaj komentar!!
A sto citas ovu temu uopste, prepodobna? Kopka ipak, a? 😂😂 Zene uzivajte sa svojim muzevima, partnerima, nema nista lepse od ljubavi ❤️
sestro slatka pominjes zeceve a vidi se da nikad nisi gajila zeceve. Zecica prva kad ostane skotna, tj u drugom stanju, ako ti je lakse ne dozvoljava zekanu da joj pridje nikako. Tako gazda i zna da je ostala skotna, kad pocne da odbija zekana. Zasto su zecice simbil playboja ne znam , ali znam da je to najkraci sex koji mozes da pretpostavis da postoji, udji na youtube, pa ces razumeti. Ako se stvarno osecas prljavo, ne bi lose bilo da razmislis o higijeni, nije ni kupanje zabranjeno za vreme trudnoce, a kamoli sex . Aj vise srece sledeci put. Stvarno mi je zao sto imas tako crne misli.
Nijedna žena ovde se ne boji da će njen muž "tražiti sa strane", taj ako hoće da traži sa strane tražiće i kad žena nije trudna, a uostalom postoje adekvatne zamene koje pomažu da partnerima bude lepo, ne mora da dođe do konkretnog odnosa, ali jednostavno LJUDI KOJI SU U BRAKU I KOJI SE VOLE, VOLE DA VODE LJUBAV, NAGLAŠAVAM LJUBAV! :) Pozdrav!
hahahah, pa tebi bas treba malo sexa da se smiris!!
Kako moze zena koja nosi bebicu u sebi da dozvoli da ima seks????
Ja sam bas ponosna na to sto zelim i sto uzivam . Ako se moj partner i ja dobro osecamo , i bebici je dobro.
Ti se tamaris05 smiri i pokusaj malo da uzivas u zivotu . Ta negativna energija i misli lose uticu i na tebe i na bebu .
zasto si uopste i vodila ljubav ako ti je to tako odvratno? moje drugarice ciji roditelji razmisljaju poput tebe su nesrecne nevine tridesetogodisnjakinje... sve na ovom svetu sto je prirodno je ujedno i lepo!!!
Tamaris05,a sta ti mislis: nas muzevi ne vole? :) Jedino tebe tvoj voli :) Lepo razmisljanje imas.Znas... Puno sudis o ljudima... Naravno, imas prava na svoje misljenje,ali molim te budi malo pametnija. Imam osecaj kao da si adolescentkinja i kao da se samo tvoje misljenje uvazava na ovome svetu. Vecu mrznju prema ljudima u tekstu u zivotu nisam procitala. Ne valja ti to curo.
sta znaci komentar On me voooli...Zvucis bas nezadovoljno,histericno!
Ja nista smesnije skoro nisam cula! :-)
Svetica koja vodi ljubav!? :-) :-)
xaxaxa,ti dodjes kao neka svetica.
Presmesna si!
kakve gluposti ti pises, sokirala si me...
Nema to veze sa pokvarenoscu, niti sa sebicnoscu, mislim da svako treba da se ponasa onako kako se oseca i da radi ono sto mu prija. Ja sam u prvom trimestru izbegavala odnose jer sam se plasila, mada sam imala zelju, i te kako! A ni suprug nije zeleo da rizikujemo (da, VOLIMO se)... A onda smo se u drugom trimestru opustili i od tada uzivamo s vremena na vreme u odnosima, mozda jednom nedeljno, neznim i laganim, prilagodjenim trudnoci. Ja sam ta koja cak vise insistira, jer obozavam da vodim ljubav sa svojim muzem, i ako sam ja srecna onda je i bebi dobro, zar ne? Sad sam u 7. mesecu, imamo jos vremena a posle porodjaja svakako moramo da pauziramo. Ali definitivno odnosi nisu nista prljavo ni lose.
Ti imas ozbiljnih zdravstvenih problema,obrati se nekom strucnom licu na vreme,a mozda ti i nema pomoci.
To što se većina seksa do 6 meseca ne znači da je to u redu. Većina čini masu kojoj se serviraju razne bljuvotine kao nešto normalno. Ne, nisam član sekte, drago mi je da se tako divno zabavljate brinući o mom mentalnom zdravlju. Samo se vi prcajte, mozda i pred porodjaj jednom na brzaka, da"beba lakše izadje". Jadnice, i vi i vaši muzevi puni ljubavi ne za vasi i vaše ZAJEDNIČKO dete već za svoj polni organ.Moj muž mene VOLI pa seksualno zadovoljenje nije trazio sa strane dok sam bila trudna. On mene VOLI, zao mi je što nećete nikada iskusiti taj osećaj. I posle porodjaja nas dvoje VODIMO LJUBAV nikad bolje. On ne voli da se seksa već VODI LJUBAV sa mnom i zato nema potrebe da traži zadovoljenje sa strane jer je emotivno i fizički ispunjen, avi ćete mi se opet sad podsmevati jer ste prazne i same . Vi to nikada nećete iskusiti, a vaši muzevi će pre otići da traže seks sa strane i kada niste u drugom stanju kada vas se zasite ili dobijete par kilograma viška koji se njemu neće dopasti. Ja sam srećna i voljena žena. :)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »