Komentari za tekst "Vaša 34. nedelja trudnoće"

Komentara
3187
Ostavite komentar
Pozdrav. Osetim i ja bolove u karlici i preponama i krstima kad legnem. I kad se okrecem. Sve vise i vise. Taj kratak bol i kao menstr. bolovi to su te pripremne kontrakcije kojih ce biti sve vise tako je i meni dokt rekao. Nocu je uvek najgore :) i da ... od 36. ned pocinje 9. mesec .
zato sto meni ctg pocinje od 35.nedelje, a to se valjda radi u 9.mesecu tako?
koliko ja znam u 36nedelji smo u devetom mesecu
ja jutros malo blago kazu da su to pripremne kontrakcije i bas bas se brzo zamaram nekad i pri razgovoru.
Da ne znate od koje nedelje se racuna 9.mesec?
cao svima 33+3 sam za
sad je sve ok bebac mrda nisam isla kod lekara mesec dana tek sledece nedelje dolazi sa odmora. Setam dosta idem u skolicu za trudnice i razmisljam da se porodim u N.Frontu jel ima neka iskustva iz fronta?
Termin 31.maj. 2.jun.
Ja sam rodila sina prosle godine u N.F. 31.5.moras imati svoju babicu i diktora i bice ti prelepo iskreno ti kazem bez toga budi spremna na sve.N.F.je institucija,ali koliko para toliko muzike.
Ja sam rodila sina prosle godine u N.F. 31.5.moras imati svoju babicu i diktora i bice ti prelepo iskreno ti kazem bez toga budi spremna na sve.N.F.je institucija,ali koliko para toliko muzike.
vidimo se tamo :)
iii meni je termin 31 maja❤ i ja hocu da se porodim u n.frontu
Cao svima... Da li je neka od vas u ovoj nedelji osetila neki pritisak skroz nisko? Ja dva dana dok setam osecam kao da bebac gura. Mozda hoce da izadje ali mi je jos uvek mnogo rano za to a u bolnici postoji samo jedan ginekolog koji sada nije tu pa me jos veci strah hvata ako ipak krene porodjaj..
Pozdrav, meni su od sestog meseca konstatovali da nosim bebu jako nisko i rekli da treba sto vise da lezim. Sto i primenjujem, medjutim ukoliko se desi da stojin duze od pola sata osetim tezinu i pritisak, pa savetujem lezanje i nosenje pojasa ukoliko setate. ;-)
Cao svima,evo i ja sam u istom periodu trudnoće,stomak još nije ispucao ali sam primetila ispod obe dojke,sa donje strane plave linijice i mislim da je to pocetak pucanja. 😔 Bas sam se smorila i iznervirala. I ako ih mazem isto kao stomak eto ipak nije bilo efekta. Inače, jednom nedeljno idem na ctg kod doktora. Uskoro bih morala da se prijavim u bolnicu u kojoj želim da se porodim i jos se dvoumim oko epidural ne anestezije,da li da je uzmem ili ne. Živim u inostranstvu pa imamo mogućnost izbora. Moze li neko da napise svoje iskustvo ako je imao epidural na porodjaju? Hvala najlepše i veliki pozdrav za sve buduce mame! 😘😘😘
u kojem gradu budes?
Je li kome vec popucao stomacic?:)
meni za sad nije al jedna dojka ispod su mi se pojavile 4linije strije hehe :D
Probajte Saljicev melem da smuckate sa pavlovicevom,uljanim AD kapima i pantenolom,to ce vam srediti kozu.
Meni jeste, a bas sam se mazala non-stop, od drugog meseca... svaki dan, ceo dan (narocito u trecem trimestru). Ali eto, jednostavno je koza takva, mogu samo da zamislim kako bi bilo da se nisam mazala. E da, koristim Striet i Eucerin ulje
meni je katastrofa :D skroz popucao jos u 30 sedmici
Zdravo buduce mamice :) U 34toj nedelji sam ,zanima me da li je neka od vas imala problem sa bolnim i otecenim grudima u ovom periodu ,pogotovo na dodir ,najvise u predelu areola i bradavica?
Cao buduce mame :) Mi smo u 34toj nedelji, a po UZ nalazu bebac odgovara 31voj nedelji. Ima 1740g. Za dve nedelje je napredovao samo 100g. Imam manjak plodove vode i to utice na razvoj deteta. Malo sam zabrinuta jer je jako mali. Ne znam sta da radim da brze napreduje. Sta da jedem? Da li da mirujem? Okrenut je karlicno i pupcanik mu je oko vrata. Zbog male tezine i njegovog polozaja moramo svakih nedelju dana na ekspertni ultrazvuk i da zakazemo carski rez. Da li neko ima slicna iskustva? Ili jel imate neki savet? Hvala. Pozdrav :)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »