Komentari za tekst "Test za utvrđivanje trudnoće: Kako funkcioniše?"

Komentara
940
Ostavite komentar
Sandy, kao da si mene opisivala samo bez spontanog i imam sina od god dana. I ja sam trebala 1 maja da dobijem, test sam radila, pozitivan je, radili smo i mi na tome, i meni su u glavi blizanci i nadam se da ce da nam se ispune zelje... srecno :)
Drage moje treba mi vas savet,kasni mi eto vec treca nedelja! Napravila sam test prosle nedelje i negativan je,pa me interesuje da li test moze nekad da bude netacan! Inace imam sina 2,5 godine i ne bih jos uvek da rodim jos jedno dete!
Zdravo!Imam 15 god i 11.4 sam imala odnos sa dečkom.Nismo koristili zaštitu al on nije ejakulirao(ako se tako kaže) u mne.Ujutro imam grčeve,nesvjesticu,grudi me bole,muka mi je.Menstruaciju sam trebala dobiti al mi kasni već 6-7 dana.Možda je to zbog stresa a možda sam i trudna.Možete li mi pomoć?Hvala!!
15 godina??? 😮😮😮
Poštovani,
meni evo kasni 2 dana inače nekad mi je mega znala doci na 24dan a nekad na 28 zavisi, a sad imam opasne grceve kao kad treba da dobijem,grudime bole malo.Ja i muz radimo na bebi vec odavno i volela bi da sam trudna.Zadnja meca mi je bila 19.3.Nisam radila test za trudnoću bojim se da se ne razočaram. Želela bi Vaše mišljenje po pitanju ovih grčeva što imam dal postoji mogućnost da sam trudna.
divnoooooo...cestitam !!!!!!!
ikice da ti javim radosnu vest TRUDNA SAM!!!!!!!!
verovatno si trudna. javi rezultat.cmokic navijam da je beba
duso moja ja imam grceve od nedelje a menst....nigde uzas,jos me bole povremeno i ledja ai grudi me svremena na vreme zabole.Inace hvala na odgovoru,ja cekam sledeci utorak pa cu da vadim krv pa cemo videti sta ce se pokazati jer ovo dosad mi se nije desavalo.
ja izgleda dezuram ovde. hahaha.najbolje da uradis test ako ti kasni jer grcevi mogu znaciti i bebu a mogu i menst... i ja ih imam ali cekam subotu da NE dobijem pa cu test uraditi
Drage moje, treba mi vase misljenje. Jako zelim bebu i mislila sam da smo uslei jer mi u toku dana bude muka imala sam veoma jake bolove u stomako i grceve kao pred menstruaciju ali dosta jace pre dva dana sam imala 2-3 ttackice krvi na vesu sto mi se pre nikada nije desavalo. Sinoc sam uradila test ali pokazalo mi je samo jednu crticu na(t) nemam nikakvog iskustva sa tim, ako neko zna molim za pomoc. Hvala unapred. :)
taca jel ima sta novo ?
Javljam. I ti tajodje. :)
javi za koji dan da li bebica na putu
Hvala puno sto si mi odgovorila. Danas treba da dobijem, videcu sta ce da bude. Drago mi je, nadam se da ce i da budu 2 crtice i za tebe i mene. Puno, puno srece vam zelim.
kada treba da dobijes?mozda si rwno uradila test. i mi se nadamo bebi , ovaj mesec sam bila na femari, primila pregnil i sada cekamo 2 nedelje nadamo se II crtice. a od sinptoma ima grceve u stomaku i bol u donjem delu ledja ali to moze biti i menst. vise se ne oslanjam ni na kakve simptome cekam jos 8 dana pa cemo videti.
trebam savjet dobila sam 26.03 i trajalo mi 8 dana nije izgeldalo kao menstruacija i trazila sam na net sta se desava citala dosta dota i spominjalo je vise trudnocu poslje uradila sam test i bio je pozitivan poslje proslo 7 dana opet uradila test i bio mi negativan
trebam savjet dobila sam 26.03 i trajalo mi 8 dana nije izgeldalo kao menstruacija i trazila sam na net sta se desava citala dosta dota i spominjalo je vise trudnocu poslje uradila sam test i bio je pozitivan poslje proslo 7 dana opet uradila test i bio mi negativan
Postovanje.Menstruacija mi kasni 4 dana. Jutros sam radila test-negativan. Vec 2 godine radimo na tome da ostanem trudna. Mjesecnice su mi redovne i nikad do sada nisam imala ovih problema. Pa me zanima sta vi mislite o tome, da li sam rano uradila test ili je nesto drugo upitanju? Hvala unaprijed
trebam savjet dobila sam 26.03 i trajalo mi 8 dana nije izgeldalo kao menstruacija i trazila sam na net sta se desava citala dosta doga i spominjalo je vise trudnocu poslje uradila sam test i bio je pozitivan poslje proslo 7 dana opet uradila test i bio mi negativan
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »