Komentari za tekst "Vaša beba u 3. mesecu - 1. nedelja"

Komentara
1130
Ostavite komentar
i ja imam isti problem ali sam uradila test i hvala Bogu negativan je..
Citam komentare i mogu vam reci da je moja bebica od tri meseca i tri dana zamenila dan za noc. Ne pomazu ni svetla, tisina ama bas nista. U krevetac hoce kada ostane sa tatom u sobi jer ima strpljenja da je slusa kako place. Spava u krevetu sa mamom svojom, ne dozvoljavam joj da zaplace. Spava od 03-14h i to je tako od samog pocetka. Razmazila sam je i previse!! Posle kupanja spava sat vremena ali vec u23h krece zurka. Voli kolica spava sve vreme. Cuclu nece i samo doji. Poz



Molim Vas da napišete ko savetuje da se dete od 3 meseca stavlja u sedeći položaj.
Cao svima,evo i mi da se javimo.
Pre dva dana smo napunili 3 meseca. :-)
Prvo mi je dete,i koliko sam se svega plasila,zapravo nista nije tako strasno.
Bebac je divan,guce,smeje se,jede lepo,spava jos lepse,vec dva meseca skoro po celu noc,bas sam naspavana mama. :-) Igrace i zvece drzi sama i naravno odma u usta 😂
Prvih mesec dana pakao,em grcevi em spavanje po dva sata,al sve je proslo,i sad samo uzivamo.
Inace imamo oko 7kg i 70cm i duge noge pa nam sve malo 😂
Pozdrav svim mama i bebama,nema niceg lepseg u zivotu!
upomoc moj bebac danas napunijo 3 meseca nece u krevetac nikako sta da radim :-(
Stavite ispod njega neku vašu majcu ili nešto vaše u krevetac da mu miriše na vas pa će onda hteti da spava, meni je upalilo jedino to inače nikako nije hteo da spava u krevecu i onda sam dobila savet da to uradim jer kao neće da bude sam a ovako mu miriše na mene pa spava :-)
Okreni krevetac prema svom krevetu i spusti ogradicu,da budete na istom nivou :-)
Meni je upalilo :-)
cao mame imam bebu danas napunila 3 meseca ,navikla da spava samnom u krevetu nece nikako u krevetsc :-( imali neka savet kako da je izbacim ix kreveta :-)
i moj sin je danas napunio 3 meseca i gloce rucicu i balavi...ali mislim da je
rano za zubice...ili nije,kakva su vasa iskustva?
moje prvo dete je otprilike sa 3-4 meseca guralo rukice u usta i balavilo i to je tako trajalo...Prvi zubic izbio sa 10 meseci :-(
moja je jucer napunila 3 mjeseca i isto stalno rukicu stavlja u usta i bali..ali mislim da nije do zubica nego da je to faza. kad nauci stavljat igracku u usta mislim da ce i to prestati :)
Pomagajte. Imam bebicu za dva dana ce napuniti tri meseca, u poslednjih desetak dana stalno stavlja sakice u usta, preko dana je nervozna,jedva odspava 2h za ceo dan. Nocu je ok,, spava. Da nisu zubici? Videla sam pre neki dan jednu belu tackicu na gornjoj vilici.Inace, jede kao i pre,sve ok,samo eto place dosta. Grceve smo prosli vec
Zubi uvek prvo nicu u donjoj vilici

i nama je isto tako,i jesu zubici :)))
Ne razumem cemu minusi, samo sam pitala za misljenje. Svasta!
Pozdrav svima imam devojcicu od tacno 3 meseca rodjena u terminu super napreduje samo me zbunjuje nesto sto sam primetila da radi u poslednjih 10ak dana. Naime pocela je da otvara sakice i da hvata pokrivace pa cak i neku laksu igrackicu medutim desava se povremeno da su joj kaziprsti savijeni na unutra dakle sakica otvorena a kaziprst savijen. Nekada tako posegne za necim pa ne moze da uhvati. Da li se nekome ovo desavalo ne bih da je vodim kod lekara svako malo?
Beba mi ima puna tri meseca. Da li je mnogo ako jede na 2,5h po 125ml?
Moja beba je rodjena sa skoro 7kg. Nisam dobila mleko, beba je morala na Ad. U bolnici su govorili za tek rodjenu bebu, 35ml dovoljno na svaka 3h. Beba je samo plakala. Posto sam imala komplikacije na porodjaju, beba i ja smo bili na antibioticima. Mislila sam da je to razlog placa. Danju je i spavala malo. Noc je bila uzasna. U Fr su bebe sa nama u sobi. I imala sam svoju sobu. Po celu noc sam nosila bebu, jos pod bolovima, carski rez. Ni sestre nisu znale kako da mi pomognu. Dok posle 5 dana, jedna mladja babica mi rekla, beba je gladna. 35ml je njoj malo. Jer je krupna beba. Neka pije koliko zeli.Sama ima da pljune. Kada bude sita. 70ml je pio. Beba mirna. Spavala nocu. Sada ima 3m i 1 dan. Pije izmedju 130-170ml. Na 4-5h. ima kilazu za tu kolicinu mleka. I ne prejeda se. Pije koliko zeli. Lepo napreduje. Nije debela beba l, da ne mora na dijetu. Dr su mi rekli da pazim. Da ispod 4h je ne hranim. Zbog gojaznosti, jer je to AD mleko. Mada on sam ne zeli mleko, ako je sit.
Nije. moja jede po 130 nekad 150ml. Negde sam citala da u trecem mesecu treba da jedu 130ml. Bebice same povecavaju dozu,bar je kod moje tako.
moja jede 130 na 3 sata..170ml je kad navrsi punih 4 meseca. mada,svaka bebica je razlicita. jedino kad mi jede na 2,5 sata je drugi obrok ujutru..jer mi spava nocu od 22 do 7 ujutru..pa je malo gladnija. a nekad joj dam 150ml uvece jer dugo spava.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »