Komentari za tekst "Vaša 20. nedelja trudnoće"

Komentara
2733
Ostavite komentar
Pozdrav, i mene je u prvoj trudnoci bolela noga celom duzinom, rekli su mi da je usijas u pitanju, dr mi je rekla da pijem femibion 2, popila sam samo par tabletica dok mi nije proslo i bol se vise nije vratio. U ovoj trudnoci do sad sam se ugojila isto koliko i ti, a beba je super i krva slika idealna, dr kaze da je sve ok, prema tome nemoj da brines :)
Cao buduce mame, prvi put se javljam. Evo nas na pola puta, :) i ja sam usla u 20tu sedmicu, udebljala sam se 4kg, bebu osjetim i jako je nemirna, a osjecaj bozanstven :) nismo uspjeli saznati pol na pregledu, koliko se vrtila, zanima me da li neka od vas ima bolove sa lijeve strane, tik ispod grudi, na momente i sa desne, mene vec dva dana probada bas jak bol? Sutra imam opet pregled pa cu vidjeti sta ce mi reci.. Pozdravcic.
Pozdrav i sve najbolje.Katarina
Zdravo Milana, ja sam imala takve bolove u prvoj trudnoci i trajali su oko mesec dana pa su prestali. Citala sam na internetu da se to javlja u trudnoci, nije nista strasno. Nadam se da ce i tebi uskoro prestati.
zdravo svim trudnicama.Ja sam ovde prvi put,stalno citam sta pisete,pa me zanima samo jedna stvar,ja sam u 20toj nedelji i stalno bih plakala,mnogo sam osetljiva na sve zivo.Da li neka od vas ima slicne simptome,jako izrazene,hvala
To je normalno i ja se cesto ponasam tako, sve mi smeta samo bih plakala. :)
Evo i mene, sa bebicom sve u redu, malo krupnija, pa treba da proverim šećer, a ostalo u redu. Malo mi kaze tvrdji stomak (lažne kontrakcije), pa da mirujem i da se opustim, jer je sve manje vise od napetosti. Sto se bolova tiče, rekao da mi to može biti od zatvora (pošto sam i to imala), na UZ se ne vidi ništa zabrinjavajuce. Tako da je zaključak da se i mi opustimo i uživamo sa našim bebicama 👶😊😘
cao evo mene da vam javim bila sam na pregledu i sve je uredu hvala bogu, i saznala sam da cu dobiti jednu princezu😊
Ja sam isto radila analizu urina, al nisam sigurna u ove rezultate, meni leukociti od 2-4, a dozvoljeno po ovima od 0-3. Čujemo se sutra svakako, ja imam popodne pregled. Srećno i vjerujem da smo se samo mi prehladile. 😘
Druga Jelena ovde :) i ja imam bakterije u urinu 'dosta' i leukocite 'dosta' a pored pise i 'do 5' i kad sam na kraju pregleda (privatno) pitala a sta sa bakterijama i leukocitima ona mi je rekla, citiram 'sta sa tim? pa to nije nista!' i dala mi da pijem prolom vodu i caj od brusnice. Ruku na srce malo sam vode pila do sada jer mi se gadila voda, a Prolom je stvarno nekako lepsa i sad se nalivam kao prava streberka :)
Evo i mene sa ultrazvuka, bebac je dobro al ja cu opet za koji dan privatno ici jer nemam u ove nase poverenje. Kod tebe su normalni leukociti kazu do 5 da je normalno. Ja moram u pon odneti urin na opet neki nalaz pa da im se javim sa nalazom kad stigne. Javi se kad dodjes sa pregleda, drzim fige. :*
Ja imam tek posle praznika sledeći pregled, pa cu da idem u petak privatno kod doktora kod koga sam vodila do sada trudnoću, pa cu da javim šta mi on kaže. Nadam se da nije ništa strašno u pitanju.
Javi kako prošao pregled, držim palčeve i nadam se da nije ništa strašno i da su naše bebice dobro 😍
Evo i mene, bila sam kod svog ginekologa jutros i poslala me da pregledam urin i uradila sam odma jutros nalaz. Nije mi bas dobar, imam povisene leukocite normalni su do 5 valjda a kod mene pise od 10-15 i ima mi jos nesto napisano al njihovo skrabanje ne mogu da procitam. Tako da cu ujutru otici da joj se javim sa nalazom a zakazala mi je i ultrazvuk sutra. Moguce je da sam zbog toga imala bolove jer nije mi dobar nalaz. Kakav je kod tebe? I ja se nadam da ce sa nasim bebicama biti sve ok. :*
cao, E ovako ja sam 20 sedmica i jos nisam sigurna da osjetim bebu da li je to normalno mene nekako strah, sutra imam termin kod doktora.
Ja slušam svoju bebu kako mrda sa onim lekarskim slušalicama i tačno se mrdanje čuje :-)
I ja nisam sigurna da li ga osetim.. nekad mi se cini 'ma to je to', ali nisam i dalje sigurna... Danas sam usla u 20. nedelju
Ako nisi ne brini normalno je. :) Isto tako bebca mozes osetiti tek ako lezis i ako nisi u poslu, posto su jos malesni da bi ih bas osetili, nisu im pokreti koliko snazni da bi mi osetili jako. :)
Cao svima,
Htela sam da pitam da li neka od vas ima bolove kada sedi, pa ustane, u vidu sevanja? Sa leve strane, celom dužinom praktično od bubrega do bešike? Prva mi je trudnoća, pa ne znam sta je normalno :), a 20.sam nedelja.
Pozdrav svima, nadam se nekim vašim iskustvima..
Ja pijem caj za trudnice vec mesec dana i pila sam i dok osecam te bolove al nista mi nije pomoglo. Nisam se cula sa ginekologom jer svakako imam sutra zakazano kod nje. Iskreno o ne govori mi se njoj nista jer nema pojma iskreno. A niti imam da biram ginekologa ovde sve ludo. Pa sam planirala da odem privatno. Ova mona nema pojma sta god da se pozalim salje me u bolnicu.
Bas tako i kod mene, samo što me ponekad i sevne. Kontaktirala sam ginekologija, nakon što sam uradila nalaz urina i rekao mi da pijem čaj za trudnice, ništa više...
Evo pijem i to i prolom vodu, al i dalje osećam te bolove. Valjda je samo prehlada u pitanju.. Jesi li ti mozda kontaktirala tvog ginekologa?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Jedan od izazova sa kojim se sreću porodilje u danima posle porođaja jeste i odlazak u toalet »
Duboko smo zaronili u tajanstveni svet porođaja sa prof. dr Svetlanom Vrzić Petronijević »
Jedan od izazova sa kojim se sreću porodilje u danima posle porođaja jeste i odlazak u toalet »
Evo jedne velike istine o tome šta mame rade sa bebom ceo dan... »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Odaberite neko od lepih imena grčkih boginja za vašu mezimicu »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »