Komentari za tekst "Vaša 37. nedelja trudnoće"

Komentara
3803
Ostavite komentar
Ako se nisi vec porodila javi pa cu ti proslediti.
Drage mamice.Ja sam 37 nedelja.Radila sam analize I sve mu je uredu sem sekreta koji mi je 3 grupa.Do sada mi je bila 2 pa me interesuje da li je to normalno.Posto u sredu idem kod dr.Na konsultaciju da li ce mi raditi carski ili ne.Posto jedina solucija je zbog godina.Imam 39 god I prvo mi je dete.Hvala vam mamice unapred na odgovor.Sada me hvata panika kako ce sve proci.
Danas smo usli u 37. nedelju i upravo smo se vratili sa kontole. Doktorka kaze da je malisa spreman da stigne na ovaj svet. tezak je 3kg100g. i spustio se skroz nisko. Ocekujemo ga svaki dan ^^

p.s. Malo me hvata panika i strah kad pomislim samo sto nije. ^^
Kako je proletelo, jos malo pa gotovo :) jedva cekam da uzmem bebca u ruke, al sve imam osecaj da ce mi i nedostajati ovo kad ga samo ja osecam :) mi smo sad 36+5, sve je u redu, samo se bebac jos nije okrenuo, ne znam sta ceka :D uvek postoji i carski rez ako bas nece na glavu da izadje, prvorotka sam, pa verovatno zato se ne tripujem toliko, valjda priroda i doktori znaju sta rade :)))
Ja sam 36+5.U subotu prestajem sa utrogestanom.Pila sam ga od 5te nedelje trudnoce 3 x200,a samo ove nedelje smanjeno na 2x200....Zanima me da li ubrzo nakon prestanka terapije moze da se ocekuje porodjaj.Inace nosim nisko od samog pocetka.Kako sam usla u 9ti ne mirujem uopste,mada imam ceste BH kontrakcije,posebno nakon setnje i uvece.
Cula sam i za tu mogucnost.Zato razmisljam da od sl nedelje krenem da pijem caj od maline.Kazu da pomaze kod otvaranja
Ja sam i pored utrogestana otvorena 1prst! Cula sam da utrogestan cementira grlic ali da je sve individualno sa utrogestanom sto se toce otvaranja,sve zavisi od zene bebe i genetike! Ja sam sad 37. Vec od prosle nedelje mi je sve ukinuto od terapije,osecam i ja bh kontrakcije posle aktivnosti!
I meni je beba nisko od starta. Koristila sam utrogestan do ulaska u 9. mesec, sada sam 37+5 i nimalo nisam otvorena.
pozdrav svim buducim mamama 🤗 37.nedelja sam trudnoce i dva dana imam bolove u jajnicima probada me da li neko zna sta to moze da bude i jel to normalno,unapred hvala ,pozdrav ?
Ja osecam isto bolove u predelu stidne kosti kad ustajem iz lezeceg polozaja pa kao da mi se paralisu noge! Uzasno je dok ne krenem da hodam posle lagano! Rekli mi da je to ok i da tako mora!
Ja sam imala samo povremeno probadanje u jajnicima kao,ali sam ova dva mjeseca bila bas aktivna,a ovo osjecam vec mjesec dana.Danas na pregledu,sve ok,kilaza,odg.37+1 dan,ali otvorena skoro 3 prsta...U petak opet na pregled..vjerovatno ce me i zadrzati..ako ne krene do tada.I naravno vec 3 nedelje unazad bil stidne kosti.Do sad me privatni dr.nikad nije pregledao,a na moje zalbe,odg.bio to tako mora.
boli pa stane 🤗 ma to je i proslo evo od
jutros kicma i stomak kao da cu da dobijem
izgleda se
priblizava 🤗🤗🤗
Jel te jako boli,ili kao bocka pa prestane? Ja ponekad imam bockanje,kazu siri se sve,mora tako.. :-)
Sta sve radimo od analiza? Interesuje me za carski.
Ja nisam. Dr mi je samo rekla 6.4 da dodjem,da odradim briseve,i krv i urin. Stolicu nije pominjala. A neko kaze da treba i to.
Ja sam dobila papir u porodilištu prilikom zakazivanja cr. Tako bi i ti trebala.
Pozdrav mame! Zanima me sta ste vi nosile u bolnicu za sebe i bebicu? Ovih dana spremam torbu, pa me zanima. 37 sam nedelja... :)
Dobar dan drage mame i buduce 😘 imam jedno pitanje jel imala neka iskustva sa S.Mitrovicom? Nama je termin 20. april ali nam je carski rez zakazan za 8. april. Doktor koji ce obaviti carski je Malobabic 😊
Pre sedam godina Dr Malobabic mi je radio carski i sve je proslo u najboljem redu... sada cekamo drugo dete, termin mi je 4.5 i dobila sam da odradim potrebne analize za carki i uput za zakazivanje carskog tako da cu i ja kod Malobabica. Nista ne brini u sigurnim si rukama!!! Sve pohvale od mene.
Nebrini te i ja imam 14 aprila drugi zakazan po redu carski isto kod doktora Malobabica .sto se tice njega samo pohvale nebrini se
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Koliko traje oporavak, kako teče, da li je lako ustati prvog dana posle, šta je najteže »
Pročitajte šta su priraslice posle carskog reza i kako da ih prepoznate »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Odaberite neko od lepih imena grčkih boginja za vašu mezimicu »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Jednog dana pojavi čudna životinja, izdaleka, sa ogromnim koferom »