Komentari za tekst "Vaša beba u 3. mesecu - 4. nedelja"

Komentara
1263
Ostavite komentar
ja sam posle onog redovnog krvarenja od mesec dana nakon porodjaja,imala pauzu od 15 dana i dobila menstruaciju-normalno kao i pre.Al sad se malo plasim,jer od te menstruacije vise nisam dobijala.Beba ne sisa vec 2 meseca,al sam se izmazala do pre mesec dana.Jos imam po malo mleka.A da li to moze imati veze sa menstruacijom,jer jos nisam dobila?Porodjaj je bio carskim rezom,28.marta
Dojim i dobila sam tacno drugi mesec...bukvalno tek mi je stalo redovno posle porodjaja i eto ga opet. Duze traje i vise nije tacna barem za sada je uvek poranila..
Jelena porodile smo se istog datuma :)
ja sam se porodila 16 decembra a dobila u 25 februars :-)
Ja jos nisam
i ja sam danas dobila a proslo je 4 meseca od porodjaja,malo me je bolelo a pre porodjaja me je bolelo uzas.Mada ko zna videcu kako ce biti dalje.
Pozdrav svim mamama.Kupila sam Hipp-ovu pirincanu kasicu koju nameravam da dam bebcu cim napunimo 4 meseca ( sad imamo 3 meseca i 3 nedelje ), medjutim nisam videla uputstvo na kom pise da se sprema sa Hippo-vom mlecnom formulom. Posto mi koristimo Bebelac zanima me da li je stvarno neophodno da bude Hipp-ova formula ili moze i neka druga. Da li je neka mama spremala i drugacije ili mora bas kako je na uputstvu? Hvala :-)
Mi koristimo aptamil. I uzeli smo milupinu kasicu a aptamili je isto njihov. Na kasici pise da se doda voda. Meni je receno da u kasici ima mleko aptamil i da zato treba voda. Ipak proveri.
Pozdrav svim bebama i mamama. Nas bebac ima 3 meseca i tri nedelje, okrece se sa stomaka na ledja i sa ledja na bok. Smeje se glasno, hvata igracku... do treceg meseca je samo dojio i zatim je mleko pocelo da nestaje. Koristimo Hipp Combiotic HA1 jer smo deo istrazivanja Hipp-a i prezadovoljni smo. Svim buducim mamama preporucujem ukoliko ih pozovu u porodilistu da prihvate da budu deo istrazivanja na taj nacin imaju cesce kontrole lekara koji inace rade u porodilistu, besplatnu adaptiranu formulu i novcanu naknadu za taksi za svaku kontrolu (2000.00 dinara). Pre neki dan je otvoren kutak za dojenje u Merkatoru i mi smo podrzali akciju otvaranja takvih mesta svuda po Srbiji. Da znaju mame da mogu slobodno da piju kafu u Merkatoru i kupuju bez bojazni da ce morati da trce kuci da menjaju pelene bebi ili da je nahrane ili da se sa bebom prosto osame. Kutak je lep i prijatan.
Lep pozdrav od bebe Despota i mene. Nadam se da ce vam neka informacija dobro doci.
moj bebac ima 3 meseca i 4 nedelje isto slabije jede,na ad mleku je.26-og smo bili na kontroli swe ok.nocu skroz slabo spawa.swe smo pokusali,kupanje,setnja al ne ide.ako ima neka mama slicno iskustwo a da je resila neka kaze please!!! :-)
meni se neki put nocu budi i place zatvorenih ociju ja joj stavim lazu okrenem na drugu stranu i ona nastavi da spava, ako place i oci su joj otvorene tj.u budnom stanju napravim dohranu nahranim je obavezno podrigne i nastavi da spava,retko kad joj dajem nocu da jede. ima gasove muci je stomacic kad se najede bude joj jos gore i jos vise mi place od kad sam prestala da je hranim nocu mirnija je. zaspi u 20:30h probudi se u 6. Kao navijena, nahranim je i produzi do 11.
Pozdrav mame... moja beba ima 3 mjeseca i 3 sedmice lijepo napraduje na dohrani je vesela i dobra beba, ali u zadnje vrijeme slabije jede kad joj napravim flasicu ona povuce malo i onda ili se zaplace ili zvjernja okolo sve joj privlaci paznju. Relativno nedavno smo bili na pregledu ok su i usi i grlo ali jedino je nocu u polu snu uspijem posteno nahraniti. ako neko ima slican problem nek mi pojasni nisam se puno zabrinula inace je vesela ali ipak mislim da je problem sto manje jede.. Hvala unaprijed
Moj sisa pa tako preko dana malo siki pa zverka okolo jedino nocu se naboka u polu snu sto kazes
i mismo imali isti problem pila je bebelak i presle na humanu sad je sve okej
Zdravo, da li znate koliko bebac treba da pije vode? Sedmog puni 4 meseca, tezak je 8.100 . Na formuli smo, jede lepo, poceli smo da uvodimo kasice. Pije dosta vode, oko 300ml. Da li je to ok? Poz svima :)
Sanja,koje kasice ste uveli? Da li ste poceli sa povrcem ili pirincanim pahuljicama? Mi pocinjemo kada bebac napuni 4 meseca. Inace,super je sto pije vodu,moj se gadi i jedva mu ubacim par kasicica nakon svakog obroka jer je na formuli.
U redu je da popije vode koliko god popije, nekad će popiti manje, nekad više - nemojte to da vas brine.
Drage mame,
Kada smo bili na kontroli sa 3meseca i 10 dana,beba je bila teska 7050g i dugacka 62cm. Dr jebrekla da je na gornjoj granici ali nije delovalo zabrinuto niti mi je rekla da smanjim,ja sam ipak od tada smanjila hranu,na AD mleku je,vise mu ne dajem po tabeli nego manje,ali i dalje ima 6 obroka u roku od 24h. Inace na rodjenju je imao 4100g i 56cm. Da li moze neki savet kako da mi se bebac ne bucka ovoliko,pravi je miselinko :)
Moja ima preko 8 kg a za nedelju dana puni 4 meseca. Samo sisa a rodjena je sa 4120g. 63 dugacka i prava je krofnica. Kada trazi da jede ba 2 sata moram da joj dam ako pokusavam da odlozim obrok ona place tako jako da ne mogu da je smirim uopste ni vodom cajem hoce mleko. Pedijatar je rekao da je to ok
Svasta pa moj sisa a sa dva meseca je imao 7 kg sad ce 18 aprila 4 meseca i bas je krupan rodjen 4150 56 cm i nama nista nisu rekli i da jesu ja ne bi ostavila dete bez jednog obroka neka siki koliko hoce:-) Pusti ti njih i daj bebanu koliko zeli
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste»
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »