Komentari za tekst "Vaša beba u 3. nedelji"

Komentara
549
Ostavite komentar
Pozdrav svima, moj Luka ima 14 dana. Do pre 2 dana je bio mirna beba, plakao je samo kad je gladan ili mokar. U poslednja 2 dana se bas mucimo sa grcevima :/ Ja spavam po 2h samo... Pijem caj od kima i njemu dajem prokuvanu vodicu sa kimom izmedju obroka, Espumisan kapi i stavljam toplu pelenu na stomacic ali nista od toga ga ne umiruje i ne vidim poboljsanje. Ima li neka mama jos neki savet kako da mu pomognem??? Jer sam iscrpljena i mnogo mi je tesko kad ga vidim kako place i grci se a n mogu da mu pomognem... Pomozite molim vas :(
Kupi irske kapi,malo su skuplje ali su svakako veeeeliki spas...Zovu se Colief...probali smo sve moguće čajeve,espumisan kapi,tople pelene itd...ali samo irske kapi i topao termofor na stomačić.Pitala pedijatra samo reči hvale za kapi.

nama je pomogao caj plantax
Pre neki dan beban je prevristao, ceo dan. Koristimo bio gaju, i davala sam mu vodu sa prokuvanim kimom. Pa sam procitala negde da dosta pomaze i da ja ujutru i uvece pojedem po jednu kasicicu kima. Sad dal je stvarno od toga ili ne, uglavnom mnogo je bolje.
Cao Jelena,kupi ako si u mogucnosti coliprev kapi. u jankovic apoteci su 1540din 15ml al traju i jako su efikasne za grcice. Moja beba ima 19dana i mi ih koristimo vec jedno 5 dana i stvarno rade posao...a mozes i caj od komoraca da pijes to je isto jako dobro. pozdrav :)
Upotpunosti te razumem... Ja sam takodje sve to probala i nista. Place po citavu noc... Sada i danju, i cini mi se da skoro nikad ne spava a ni mi sa njom... Pretesko je... Da li neko zna sta uciniti?
drage mame, moja beba ima 19 dana i poceli su grcevi, ne znam da li smem da mu stavljam termofor ili toplu pelenu na stomacic, pupak nam je otpao 12. dana, ali jos ima onu ranicu?
Cao.smes i termofor i pelenicu i kapi za grceve.i cajeve od 15og dana mozes da dajes bebi. Neces joj time naskoditi
Drage mame bebac mi ima 17 dana muce je grcici recite mi sta da joj dajem posto odbija caj?
meni su rekli da prokuvam kim pa da joj dam, ali posto je odbijao, kao da stavim malo secera sto sam ja odbila, ali ti ako zelis, prenosim savet samo 😊
multi mam balzam. garantovano posle par dana iizlecene
!!!! moje su bile bukvallno. krvave i ojedene. sada hvala bogu kao nove.
lanolin multim mam. odlican je kupi vestake da ti ne napravi regade
tako je, meni su sutradan odmah bile bolje
Drage imamo onaj fenomen sto se tice grceva samk nocu se javljaju tj oko 23h koji sat pre/posle i placemo i mazimo stomak i svasta ali ne pomaze prodje posle nekog vremena samo od sebe i onda se bebica uspava. Imate li neki savet kako olaksati bebi? Da nije masiranje stomaka tople pelene na stomak i to jer nam nije pomoglo.. Hvala
мени је помогао еспумисан капи са првом бебом..
Draga Bojana mom sinu je babica preporucila kapi Bio Gaja, daje se 5 kapi na 24h pomesane sa par kapi mleka ili vode, vec sutradan mu je bilo bolje. To moze da se koristi i pre nego sto nastanu grcevi jer je to probiotik, pogotovo kao sto je nas slucaj da je beba nakon porodjaja morala 10 dana da prima antibiotike. Moj Ognjen ima 17 dana, kapi uzima vec 5 dana tako da ne treba da brines da je rano za to.
Drage mame porodila sam se pre 16 dana i jrvarenje je skoro prestajalo lafa juče i danas krvarim vise i dkoro cista krv nije mnigo obilno ali je kao 5 dana posle porodjaja. zvala sam da se informisem i rekli su mi kao da je to normalno . meni u nije baš nolim za savet ili vaše iskustvo. Hvala
Normalno je. Mozda si samo povecala svoju aktivnost kada si prestala sa krvarenjem. Savjetujem ti da odmaras sto vise. Iskoristi ako si u mogucnosti.. Lezi i manje se kreci,ako si sivena,pripazi na zatezanje konaca koje postaje bolnije tokom hodanja,i nakon cega izaziva krvarenje,kao i kod menstruacije. Kad se kreces i bavis aktivnostima,vise krvaris. Toliko od mene! Srecno! Ljubi bebicu!
Jeste draga normalno je ne brini :)
cao svima ,mi danas punimo
15dana,bebac sisa ali ljudi moji da li ja preterujem ili je to normalno ,ona sisa nekad na sat nekad na dva nekad na deset min ,ne znam ni sama kad sisa,a pritom imam ragadu na levoj dojci koju pokisavam da saniram ali bez uspeha ,nema sta nisam probala,i ad kapi i lanolin kreme,i mama vit ip pantenol nista ne pomaze,sta da radim jer ima neko iskustvo kao moje .hvalaaaaaaa
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Mališani najčešće prvo počinju da pričaju nekim svojim jezikom »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »