Komentari za tekst "Vaša 8. nedelja trudnoće"

Komentara
1599
Ostavite komentar
pozdrav svim trudnicama,da li je moguce da sam imala mucnine samo 2 tjedna. jutros se probudim i nista,a do jucer sam imala svakodnevno unazad dva tjedna po cjele dane, malo me hvata panika da li je sve ok s bebicom.u 8 tjednu smo 😊...ima li tko slično iskustvo. pozdrav za sve
Meni su mucnine isto povremene,ali srecom ne povracam. Nekoliko dana sam bila mirna,pa su se danas vratile. Dr mi kaze da je to sasvim normalno.
Sto se tice mucnina,meni licno pomazu jogurt i sok od narandze.
Pozdrav
Ljudi, imam jedno pitanje- znam da ovo nije mesto za takvo pitanje, ali domacini ovog sajta mi nisu ostavili drugu opciju- naime, ovo mi je druga trudnoca i ne mogu da je prijavim ovde kako bih je pratila po nedeljama zato sto mi u podacima trazi da navedem i podatke iz prethodne trudnoce koju sam izgubila... sta ciniti?
ne treba ti novo email, imas tu na glavnoj strani svojoj jedan + na koji kliknes i dodas jos jedno dete. napises samo datum rodjenja svoj termin i to je to. i ja sam isto morala da uradim. tako pnda tu na profilu vidis info za oboje.
otvori novi email i preko njega se ponovo registruj
Caoo mamee u 8 nedelji sam ii cuju se otkuciji ☺☺ bili smo na ultrazvuku i doktorka je rekla da na desnom jajniku ima nesto zuto paa ako je neka imala tako nesto sta to znaci, a bila sam pusac do skoro pa da nije zbog toga?
E pa mame mi smo opet trudni, a stariji bebac ima tek 6 i po meseci. Malo me brine to sto mi je doktorka rekla da bi trebalo da ga odviknem od sisanja sto pre, ali u nasem slucaju to je gotovo nemoguce. Moj maleni samo sisa od pocetka, dohranu nije okusio, a nemlecnu ishranu smo poceli da uvodimo 2 dana pre 6. meseca. Kasice koje mu spremam uopste ne smatra obrokom, pojede par kasicica i onda trazi da sisa. Ja bih najvise volela da nastavim da ga dojim, pa me zanima da li je neka od vas imala slicnih iskustva?
Ja mislim da ne bi trebalo da nastavis da dojis. Ako se secas da posle porodjaja sisanje je poboljsavalo stezanje materice. Mislim da bi trebalo da prekines. I mi smo 8 nedelja,a beba mi ima 6 i po meseci i prestali smo da sisamo.




Moja curica ima 2g a trudna sam 7ned. i mi jos uvjek dojimo i ne znam sta cemo dalje :) nastavicu jos neko vrijeme,polako umanjivati..pa cemo valjda uspjeti prekinuti. ona fino jede skoro pa sve...al sisa je sisa haha. ti ne moras naglo,probaj polako prvo smanjiti samo. drzim ti fige..
mame,ovo mi je druga trudnoca,sin mi ima 16 meseci. dal je moguce da sa 8 ned.osetim bebu? vec dva puta ovaj dan,a sa prvim nisam osetila pokrete do 20-te nedelje
Naravno da nije moguce. To sto osjecate su crijeva. Puno pozdrava :)
Danas smo prvi put culi srce ❤️
E caoo, sta vi mislite kada treba da pocne da se maze stomak i koja krema je najbolja za to 😊😊
Samo original Pavloviceva koju prave u apoteci, nista drugo ti ne treba I neces imati strije, oprobana metoda :)
Cao, u istoj smo nedelji samo je meni druga trudnoca! Moja najtoplija preporuka da se mazes da PAVLOVICEVOM onom original i STRIJET SALJICEV! Ne stedi kada se mazes 😉😊😊 pozdrav i srecno
Pozdrav svim buducim mamama. U 8-oj sam nedelji i ako nemam grceve i glavobolje, onda me muci probava. Tacnije osjecam nadutost i non stop mi se podriguje. Ne mogu da zaspim, muci me i smeta mi uzasno..ako ima neko neki savjet, unaprijed hvala :-)
Probajte sa cajem od djumbira, super je i za mučnine i za sve druge nus efekte ovog stanja :)
Draga Milena, i ja sam u 8. nedelji trudnoće. Kao i ti me muči probava,naduta sam, puna gasova i podrigujem i kada nešto najmanje pojedem. Pitala sam moju dr za neki eventualno probiotik, međutim ništa se ne preporučuje sem probiotskog jogurta. Hrana kao da mi stoji u želudcu. Mislim da će to za nekoliko nedelja proći. Ponekad popijem čaj od nane, nalivam se vodom, ali ni to ne pomaže. Vrlo malo spavam, zadremam pred jutro, pa i za taj problem nisam našla odgovor jer su nam trenutno svi lekovi zabranjeni.Verovatno mora tako u ovim nedeljama trudnoće da bude. Veliki pozdrav!
6 nedelja sam,bavim se profesionalno atletikom,spremala sam se ove god za velika takmicenja ali je beba bila brza☺i dalje treniram,radim vezbe naravno dosta manje nego kada se spremam za takmicenje,lepo mi je extra se osecam,kilaza je ista za sada,devojke sto vise aktivnosti ☺☺☺☺☺
Drage trudnice pre par dana sam prokrvarila,inace sam 8.nedelja,blia na uz i plod je bio vitalan. Zadnja dva dana su mi prestale mucnine i grudi me manje bole pa se brinem da li je sa bebom sve uredu. Ima li neko takvo iskustvo?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Mališani najčešće prvo počinju da pričaju nekim svojim jezikom »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »