Komentari za tekst "Vaša beba u 8. mesecu - 1. nedelja"

Komentara
626
Ostavite komentar
Mislim da malo preterujete, fizijatar u Sokobanjskoj kaze da stajanje ne treba jos da podsticemo i da sajtovi malo nestrucno daju savete po tom pitanju. Tako da vase savet da je podsticemo da stoji necemo uvaziti kao ni prethodne koje sa kojim zurite po minimum dve nedelje i sa kojima stvarate konfuziju mladim roditeljima
Beba treba da ustane kada je spremna,ona to najbolje zna,ne odlucujemo mi ni lekari.Tasa je ustala sa sedam i po sama,u dubak je nisam stavljala,ne svidja joj se.Puzi i sedi od 6, stalno je na podu i tu se bas uvezbala sama,nista nisam forsirala.Od pre 15-ak dana pravi korake ako je drzim za ruke i pokusava da se krece uz namestaj.Tako da je sve individualno,beba zna najbolje.
Bravo milice,upravo tako.
Upravo tako. Mi posecujemo fizijatra od kako se rodio i receno nam je bas pre dana da mu ne damo da ustaje pre punih 9 meseci. Ovaj tekst je potpuno nestrucan i zbunjujuc
Uopste ne pametuje,posto su lekari iz
Sokobanjske u pomenutoj oblasti najstrucniji u zemlji valjda njihovo misljemje ima neku tezinu.Redovno vezbam tamo sa detetom i znam da se od deteta od 8 meseci ne ocekuje da ustaje na noge.
Pa ti nemoj da citas sajtove i da pametujes.
Danas moja curica ima tacno 8m. Citajuci kom.od mama kojima bebe vec se samostalno dizu iz sedeceg u stojeci malkice sam se uplasila jer moja bebulka jos uvek ne sedi samostalno. Dize se i pokusava ali jos uvek moze samo 45° sama. A kada joj dam samo prst nigne se bez problema. Ipak mislim da ce to vremenom samo doci, svaka beba ima svoj tempo. Sta se tice zubica imamo 5 komada,zubonja moj mali.
A hranjenja uf najlepse je moje mleko-jos uvek dojim i planiram min. god. dana. Drugo bas nevoli ali trudimo se.
Sonja, moj sin je dan stariji. Tvoj tekst kao da sam ja pisala. I kod nas je sve isto. Mi imamo dva zubica, doduse. :-) Deca napreduju individualno i ne treba ih ni u cemu forsirati... Pozdrav!
Evo i mi smo danas napunile 8 meseci.Moja Andjela sedi sa 4 meseca,setamo se naravno jos od proslog meseca,u setalici mi je od 6 meseci...Jos uvek je dojim i planitam da nastavim a od hrane sve jedemo osim crvenog voca i povrca...Sve najbolje svim bebicama i samo napred ka prvim koracima.
Svaka cast. I mi smo u slicnoj situaciji samo je nama pedijatar rekao nikako setalica. Ali skoro smo prohodali... Pozdrav!
Neznam zasto dajete glupave minuse mami na njenom tekstu. Ko ste vi da se slazete ili neslazete s tim sta covijek radi s svojim dijetetom. Sta je s auto sijedalicama u kojima bebe lijepo sijede a kao namijenje su djeci 0 do 9kg, prolaze razne ateste i razna testiranja a prave ih inostrane zemlje. I vi ste kao svi kopetentni da zeni date minus na njen tekst. Najbolje vezite dijete nek do godine gleda u tavanicu pa onda odmah u vrtic jer ste vi ipak najbolje mame.
Mi smo juce napunile 8 meseci,sedimo ne jos bas 100%sigirno,kad je stavim da stojo cvrsta je.Imamo 2 zubica jos od 4.meseca.Nocu jako lose spava jos uvek trazi da pije mleko,pa joj dajem i razblazen sok,ne znam kako da je odviknem od tog nocnog budjenja...
Sve isto!!!
Probajte da jo date jasnu razliku kada je dan, a kada noc (npr.potpuna tisina, priguseno svetlo), ukoliko se probudi pokusajte prvo ljuljanjem, ponudite malo vode, nemojte odmah nuditi mleko)....u mom slucaju je to pomoglo...probajte ako vec niste 😄,pozdrav
Bogdan sedi sam od 5.meseca,a i stoji lepo,samo cekamo kada ce prvi koraci... :) imamo problem jedino sa ekcemima i sta god smo probali nista nije pomoglo sem sinoderma koji ne bih da koristim jer nije zdravo za njegov uzrast...ako neko ima neki savet sa cime bih mogla da mu saniram neka mi odg. jer njega to svrbi i po nekad bude jako nervozan...hvala unapred
Mustela krema i Mustela ulje za kupanje! Kažu da je dobra i krema od noćurka!
Mustela krema i Mustela ulje za kupanje! Kažu da je dobra i krema od noćurka!
mixamed krema...ja sam cerki mazala sinaderm kremu i katastrofa posle 8godina koliko smo kreme promenili i kupke ova joj je pomogla.i eucerin uljana kupka.
ekcemi
ukinite uzrok .. alergičan je na nešto! nemojte samo sakriti problem - probaj te ga rešiti
Kortinat krema, nema nista sto je stetno a resava problem sa ekcemima. Pozz
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Koliko traje oporavak, kako teče, da li je lako ustati prvog dana posle, šta je najteže »
Pročitajte šta su priraslice posle carskog reza i kako da ih prepoznate »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Odaberite neko od lepih imena grčkih boginja za vašu mezimicu »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Jednog dana pojavi čudna životinja, izdaleka, sa ogromnim koferom »