Komentari za tekst "Vaša 16. nedelja trudnoće"

Komentara
2436
Ostavite komentar
Kazu da je dobro bademovo ulje,ja sam koristila Saljicev striet ali mi malo smrdi pa sam presla na Hipp-ov Body puter. S' vremena na vreme i ja se mazem sa kokosovim ulje... menjaj pa vidi sta ti odgovara. Pozzz
Ja ih nemam, ali pokusavam da nadjem pravi preparat da ih i ne dobijem. Koristila sam Šaljićev Striet, i sad sam prešla na kokosovo ulje. (Ima ga u teglicama u svakoj prodavnici zdrave hrane i apoteci) Koža mi se mnogo manje suši, zadovoljna sam, a sad kakve će rezultate dati, ne znam :)
Drage mame, usla sam u 16 nedelju trudnoce i zanima me da li neka od vas povremeno oseca grceve u stomaku? Nisam dugo osecala grceve i poceli su od jutros. Jako sam se uplasila jer inace koristim utrogestan vaginalno jer mi je doktor rekao da sam malo otvorena i da odmaram, pa stalno brinem.
i ja isto osecm grceve povremeno,isto koristim utrogestan vaginalno mada je meni doktor rekao da mi je to prepisao upravo zbog tih bolova...5 puta sam pitala jel sve uredu posto sam paranoicna i imala sam jedan pobacaj,ali kaze da je moj bebac sasvim ok i da lepo napreduje,a da ce ti bolovi ili grcevi prestati do 20 nedelje..sada cekam uz za 3 nedelje da vidim moje zlato :)
U kojoj nedelji moze da se sazna pol bebe?
Ja u 11oj :)
meni je rekao u 13 nedelji da je deckic,mada sada kada budem isla na uz bicu skoro 20 nedelja trudna tada cu sto posto biti sigurna jos sam nepoverljiva :)
obicno oko 20 nedelje.. mogu da vam kazu i ranije ali nije bas pouzdano
Ja Sam saznala u 13 nt
Devojke, želim da vas pitam da li imate redovne odnose, mene moj mm neće, plaši se :-(
i kod mene ista situacija kao probudio mu se ocinski instikt pa se plasi da ne povredi bebu :D haos
Kod nas je bila obrnuta situacija, ja sam se plasila i nismo nista do 5 meseca skoro. Sve je najnormalnije sada :-)
Nemoj da se brines, normalno je da se plasi. :)
Dali se kod neke mame sa 16 nedelji vidi koi je pol?
Ja sam saznala prosle nedelje, deckic😊
zamolila bi vas za pomoc posto je doktorka kod koje sam juce bila na uz bila krajnje neljubazna i drska,ja sam u 16-oj nedelji do sad je sve bilo uredu da bi mi doktorka juce rekla da beba odgovara 14+5 nedelji i da sto pre uradim tripl test da ne bi radjala bolesnu decu,tim recima:( da li se neka susrela sa tim problemom,ocajna sam:(
Idi odradi 4D, mojoj kumi je devojcica kasnila do kraja 2 nedelje, toliko je i provukla trudnoću, porodjaj... isto su je slali na brojne analize, plasili je, ona na svoju ruku otišla na taj 4D i tamo je bilo sve ok, i smirila se... Rodila je preslatku devojčicu, veliku i zdravu bebu :)
Cveto,da li ste radili test? Kristina ako ne mozete pomoci,nemojte jos vise stajati zeni na muku i odmagati... ja npr nisam radila ni dabl test doktor mi rekao sve je u redu,nema potrebe da se izlazem nekom strahu,jer u dosta slucajeva bude los nalaz pa se dalje rade jos dosta pretraga,i da mi ne treba toliki stres... bitno je da bebac naoreduje,a te njihove statistike nisu pouzdane... Cveto nadam se da ce sve biti u redu... Cuvajte se...
ne razumem ni ja vAs Kristina,u sta sad ovo treba da se pretvori? ja sam zamolila za pomoc i savet jer sve zelimo mirnu i spokojnu trudnocu i kao krunu svega toga zdravu bebicu,naravno da ne budu svi te srece kao sto moze meni da se desi,a ti podaci naravno da znace,da se ne daj Boze pripremim za sve sto bi moglo da me ceka:( naravno da ne bi ubila dete koje se vec danima javlja golicanjem,ovu bebu sam dugo cekala i takvi komentari apsolutno nisu na mestu,samo ste me dodatno rastuzili.
Zanima me samo jedno, i kada saznate ne daj Boze da detetu nesto fali,sta? Ubicete sopstveno dete? Sta vam znace te informacije?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »