Komentari za tekst "Vaša 15. nedelja trudnoće"

Komentara
2273
Ostavite komentar
Ja imam 19 godina. Imam redovno cikluse ali skoro stalno mi se desava da mi je muka i da imam vrtoglavicu. Ne znam zasto mi se to desava kad imam redovnp cikluse.
Provjeri krvnu sliku i popricaj sa ginekologom.
Pozdrav svima. Ja sam u 15 nedelji trudnoce, super se osecam, mucnina vise nema, uzivam u trudnoci. Imam samo jednu muku a to je zatvor. Sve sam probala, ovsene pahuljice, suve sljive, mg donat vodu, hladno mleko, mlaku vodu ujutru :) i nista ne pomaze. Zamolila bih vas da me posavetujete sta jos dolazi u obzir.
med kad ustanes po jednu kasikicu to je i z,dravo i ubrzava metabolizam


I ja sam u 15oj ned.trudnoci, meni je ginekolog prepisao Portalak sirup, dosta mi pomaze, probaj to :)
Hvala vam svima, sve cu to da probam 😊
I ja ti preporucujem neku vocnu salatu u toku dana,narocito kivi, jedan dnevno dovoljan, cijedjeni limun i narandzu, zasladjenu medom, sto vise tecnosti..a i magnezijum je poprilicno dobar, meni su ga propisali zbog grceva, a regulise i probavu 😉
cao Majo i ja sam imala isti problem. probaj jogurt i lan meni pomaze a i zdravo je. ujutru na prazan zeludac soljica jogurta i kasicica mlevenog lana :-)
Banane i voce za dorucak i u toku dana obavezno :)
Drage moje dame, mi smo usli u 15. nedelju, osecamo se odlicno. Nema vise mucnine, hvala dragom Bogu. Bila sam u jednom momentu uplasena koliko zbog mucnine ne mogu da jedem i unosim potrebne namirnice za moju bebu. Ali verujem da svaka od vas prodje ovu brigu pa kontam da me razumete... 😊💪🏼 Za 10tak dana stizem u Srbiju i nadamo se da cemo saznati bebin pol. Jako smo nestrpljivi, jer u Svedskoj doktori ne zele da rade UZ trudnicama do 19. Nedelje 😯 i u celoj trudnoci rade se samo dva ultrazvuka, u jednu ruku razumem, u drugu i ne... 😤🤔 jer citajuci vase komentare, mnogo stvari se moze videti i, da ne cuje zlo, leciti... Imam 25.godina, prva mi je trudnoca, nisam imala nikakva krvarenja. A stomacic je vidan tek kad se naruckamo 😋 ujutru nista... 😏 da li se vama vidi stomacic?
Sto se tice glavobolja, meni je pomogao biofreeze gel. Nanosila sam ga na predeo sinusa. Nisam koristila nikakve lekove. Apsolutno je bezopasan za trudnice.
zdravo
Drage mame, 15. sam nedelja kako da se rijesim glavobolje? Jednom sam probala sa paracetamolom, ali mi nista nije pomogao. Jel i vas i dalje muci glavobolja i kako rjesavate taj problem? Da napomenem da mi pritisak bude povecan...
Meni je doktor dozvolio kafetin protiv bolova, ali ja ga popijem ako bas ne mogu vise od bolova, a kada osetim da krecu bolovi odmah skuvam kafu i nacedim 10ak kapi limuna i to popijem, sali je bitno da se popije kada osetis prvi onaj tup bol kada krece glavobolja.
Drage mame, treba mi pomoc. Koristim utrogestan 200mg vaginalno jer mi je ginekolog rekao da sam malo otvorena dole. Jutros kada sam ustala na gacicama mi je pored belih mrlja od utrogestana bile i jako mokre gacice, proslo mi i na bodi, kao voda. Da li se i vama desava sa utrogestanom isto? Jako sam zabtinuta. :(
Na zalost ga i ja koristim, svaki dan mi je ves masan i ima tragova od utrogestana, kada mi je prijateljica rekla da koristim dnevne uloske ja nisam ni shvatala zasto, ali sada je vreme i za to. poz
Od samog početka koristim Utrogestan . Kao i sve ostale vaginalete on ostavlja tragove. To je sve normalna pojava. Mazi stomak, opusti se i uživaj u trudnoći.
Draga Jelena, to je normalno i kod mene se isto desavalo i ja sam koristila Utrogest vaginalno jer sam imala uzasne mucnine kada sam ih uzimala oralno 3x2. Moj ginekolog je rekao da je to normalno da se lek otapa a i normalno je da je povisen sekret u trudnoci. Samo ne treba da bude neprijatnog mirisa.Meni je u to vreme jedini spas bili dnevni ulosci. Opusti se, bez stresa i uzivaj u trudnoći. Sve najbolje.
Zdravo drage trudnice,
htela sam Vas pitati koji je mesec 15 nedelja,svi mi govore drugacije... hvala vam puno na odgovorima :*
cetvrti. :)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »