Komentari za tekst "Vaša 31. nedelja trudnoće"

Komentara
2777
Ostavite komentar
Cao mame ja sam u 31 nedelji trudnoce prva mi je beba pa se malo i Plasim beba ima 1500 kg da li je to normalno .ja se Plasim da se nece beba roditi preise mala i imati Malu kilazu hvala unapred
Pozdrav zene i cure, trenutno sam u 30nedelji/6 dana, danas bila na kontrolu, beba je teska 1634gr doktor kaze da to nije velika beba, pa me zanima kolika bi beba trebala biti za ovu nedelju? Inace je bebica dobro i nemirna je za medalju.
Da li neka od vas ima problema sa prosirenjem pijelona na bubregu kod bebe? Sad sam 31. nedelja, kazu moze da se povuce, mom bebcu vec 2 meseca stoji isto. Hvala unapred!
I ja sam... Rekli su mi videce kako ce to izgledati kad se beba rodi. Moze da pije antibiotike ili da se uradi neka intervencija. Ja ne mogu da verujem i nadam se da ce se povuci.
Imam ja. Utvrdjeno prije par nedjelja, takodje mi je receno da ce da se povuce, ali ja sam bas bas u strahu.
Pozdrav svima! Dešava li se i vama da uvece kad legnete osjetite da vam srce toliko ubrzano lupa da ne mozete zaspati i doci do vazduha? Ako neko ima iskustva sa ovim, molim vas da napise neki savjet..
probaj da lezis na levoj strani sa jastucetom izmedju kolena,meni je to pomoglo.pozdrav :-)

Meni se to desavalo pre nedelju dana. Cim sam legla srce mi kucalo 200na sat i imala sam osecaj kao da mi neko sedi na grudima... Verovatno to bebac pritiska... Neki specialan savet nemam... samo mogu da ti kazem da kod mene kako doslo tako i proslo... samo od sebe... 😋
Pozdrav..Nova sam ovdje, ali bih se rado pridruzila :) Takodje sam 30+4, po UZ 31.Da li je neka od vas, slucajno, ostala u drugom stanju i pored polipa unutar materice i ako jeste, kako joj prolazi trudnoca..?
ja imam problem cerkviralnog kanala grlica materice saznala sam tek u trecem mesecu sadaa sam 30+1 posle porodjaja ce mi uraditi lasersku intervenciju.najbitnije je da bebi ne skodi.isto mozes uraditi sa polipima posto su meni sumnjali prvo na njih
Cao svima drage buduce mame..
Ja sam takodje 31.nedelja, prva mi je trudnoca, nosim decaka, poslednja dva dana primetila sam ujutru kad odem u wc i kada se izbrisem kao neki braonkasti pa cak i crvenkasti sekret, ali samo ujutru i kad se izbrisem, pa me interesuje da li je neka imala slicno iskustvo i moze li da prenese, dok ne odem kod dr.
Hvala puno unapred! Srecno ☺
Pozdrav i od mene! Ja sam sada u 31 nedelji ali inace od drugog meseca imam problem da mi se u drugom,trecem i cetvrtom mesecu javila braonkasta mrlja u vreme menstruacije,u petom sam imala i sredinom meseca kao i u sestom.Svaki put bih otisla kod ginekologa,vodim trudnocu kod privatnog lekara, i sve je u najboljem redu!Krvna slika dobra,bris u redu, sve je ok ali mi se i dalje to desava.Poslednja 2 meseca sam na uteogestanu,mirujem jer se tripujem da mi je mozda tako bolje ali hocu da ti kazem da ne panicis!Ja sam svaki put u suzama ulazila u ordinaciju,nisam mogla da se smirim-prva.beba a ja 34 god. Idi na pregled obavezno a dotle miruj,ako osecas bebu svaki dan mislim da ne trebas da panicis,mirno sacekaj dan pregleda ako je uskoro i proveri :-) Nadam se da ti je prosao pregled i da je sve ok :-)
Zdravo Biki. Ja sam takodje u 31. nedelji trudnoce. Meni je ovo treca beba. U prvoj i drugoj trudnoci sam imala problema sa obilnim krvarenjem (sada, bogu hvala, nemam). Najbolje bi bilo da se obratis svom lekaru, mozda bi mogao da ti ukljuci neku terapiju za odrzavanje trudnoce. Nije to nista strasno, ti ces biti mirnija, a i beba sigurnija. Pozdrav :)
Pozz buduce mama ja sam sada u 31 nedelji. Da li se neka od vas susrela sa bolom u celoj vagini? Uvece me toliko boli da jedva dignem nogu da obucem pidzamu.
isto i kod mene... bila na pregledu i sve je ok, cak mi je preventivno dala utogestan ali bez ikakvih promena. Primetila sam da me u isto vreme bole ledja i to i zato verujem da je zbog toga sto se sire kukovi... u prvoj trudnoci nije bilo toga a sada bas zna da zaboli... i tacno to kada treba podici nogu, okrenuti se u krevetu...
I ja imam isti problem,a muci me od 5.meseca. Doktorima kada objasnjavam ne znaju od cega to moze biti,tj privatni kaze sire se kosti,u dz kazu da ne znaju,u porodilistu se cude i plase kojekakvim stvarima,i na kraju opet dodju na to da se kosti i ligamenti sire. Tako da su meni objasnili da je to normalno,a ja vec skoro 3 meseca ne mogu da se okrenem u krevetu od bola. :-) :-) Jos malo i sve ce to proci. Srecno!
Ja sam imala takvih problema. Doktorka mi je objasnila da je sve to normano, jer beba ukljesti neki zivac na karlici. Trajalo je mesec dana, sada je popustilo. :)
Meni je danas umro jedan mali zeko i samo placem znam da nije dobro za bebu 😭😥😢 imam jos 3 mala zeca kada ih vidim a nju ne srce mi se slama
cao mame ja sam 31 nedelja termin mi 15 maj druga beba pa reko da se udruzim svama... jel ima neka mama koja jos nezna sta nosi nama beba nece da se pokaze????drugo mi ke dete imam cerkicu 2 god i 5 meseci
isto kao i meni
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »